Drincic odlicno asistirao kod prvog gola Spartaka ..![]()
Last edited by Mad_dog_KO; 08-12-10 at 22:28.
Bijo si poziw koi se neodbija
Drincic odlicno asistirao kod prvog gola Spartaka ..![]()
BISOGNA VINCERE !
Sredina je bio najveći problem i u prošlim ciklusima. Uglavnom smo zavisili što će učinjet Fatić, odnosno hoće li imat svoj dan. Ove igrače ne poznajem dovoljno da bih mogao bilo što više reći tako da si i tu u pravu. Napad nam takođe još uvijek nije toliko jak. Ostaje da se nadamo da će se do početka kvalifikacija neko pokazat u domaćoj ligi.
Nikač ni u Budućnosti nije pružio ništa da bi zaslužio poziv. Očekivao sam više od ovog momka. Ipak je bio najbolji strijelac druge lige prošle godine a ima 20 godina što i nije baš premalo za našu ligu. Ali, možda u nastavku sezone zablista. Što se tiče Mugoše sa njim je situacija totalno drugačija jer on ima pravo igranja u naredna dva ciklusa a već je pokazao svoj talenat. Koliko će veliki igrač postati zavisi samo od njega. Za sad to ide nekim svojim tokom. Nadam se samo da ona povreda protiv Mogrena nije ostavila traga tj. da će se protiv Portugala pokazati u najboljem svjetlu.
MrTwister je rekao za prošle cikluse đe je Bojović imao pravo nastupa u kontekstu igrača koje su ti ciklusi izbacili. Bojović već sad ima 22 godine tako da će formacija ipat biti 4-4-2![]()
Last edited by amnesiac; 09-12-10 at 10:46.
Dick Laurent is dead!
Sto se tice Savic, Tomasevic, njih ne racunam oni su vec A Team. A sto se tice napada mislim da je dobor jer su Djokovic, Nikolic,Seratlic, solidni napadaci i prespektivni. Zaboravih jos nesto Tomasevic ni je neki gledam po nekad Nacional, mislim da je igrao samo 1 put ove sezone.
tomasevic je povrijedjen kolko ja znam... ili je bar bio dobar dio polusezone
AJMO CRNA GORO !!!
Ipak bi mu ja opet dao sansu,na mogu te dvije utakmice samo bit mjerilo,i to ko zna koliko je igrao,pretpostavljam na kasicicu.....Ako je vec pozvan Seratlic koji je proslih godina nosio vodu Nikacu u Mladost,trebao bi i Nikaca,a i tako mladi fudbaleri dobijaju na samopouzdanju.A koje su god. Cicmil i Jovan Nikolic iz Buducnosti ?? Ove jeseni je Peco izbacio dosta mladih igraca.
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Tomašević je odigrao samo 2 meča od početka a skoro protiv Brage je ušao 12 minuta prije kraja. Redovno je pozivan za A selekciju što će reći da je zdrav ali u lošoj formi. Ukoliko se to nastavi nema sumnje da će biti redovan ali u mladoj reprezentaciji što je dobra vijest za mladu reprezentaciju ali loša za njega i za crnogorski fudbal uopšte. Nadam se da će se, ipak, izboriti za mjesto u Nacionalu.
Dick Laurent is dead!
Hajde da se malo pozabavimo igračima koji su ove polusezone dobili šansu da igraju u domaćoj ligi a imaju pravo nastrupa u ovom kvalifikacionom ciklusu. Krenimo od posljednjeplasiranog ka prvoplasiranom.
-----------------------------------------------------------------------------------
MORNAR
Danijel Markolović SREDINA 21. jul 1990 - 4 utakmice
Vuk Jovović NAPAD 6. April 1991 – 2 utakmice
BAR
Miloš Pepđonović ODBRANA 21. Novembar 1990 – 16 utakmica
Stefan Kljajević SREDINA 19. maj 1990 – 3 utakmice
SUTJESKA
Boris V. Bulajić GOLMAN 25. decembar 1990 - 1 utakmica
Igor Ćuković ODBRANA 06. jun 1993 - 3 utakmice
Andrija Pejović SREDINA 16. Septembar - 1991 17 utakmica
Dragan Jakovljević NAPAD 09. april 1992 - 3 utakmice
Sead Banda NAPAD 16. jun 1990 - 12 utakmica
PETROVAC
Pavle Velimirović GOLMAN 04. novembar 1990 - 15 utakmica
Benjamin Kacić SREDINA 28. jun 1991 - 16 utakmica
LOVĆEN
Veljko Kolinović ODBRANA 13. oktobar 1990 - 2 utakmice
Luka Mirković ODBRANA 01. novembar 1990 - 14 utakmica
Mirko Radišić ODBRANA 01. oktobar 1990 - 15 utakmica
Miloš Radunović ODBRANA 07. jul 1990 - 12 utakmica
Dejan Bogdanović SREDINA 08. avgust 1990 - 13 utakmica
Andrija Kaluđerović SREDINA 29. oktobar 1993 - 11 utakmica
Ivan Pejaković SREDINA 22. avgust 1992 - 8 utakmica
Balša Radović SREDINA 04. januar 1991 - 11 utakmica
Aleksandar Šćekić SREDINA 12. decembar 1991 - 13 utakmica
GRBALJ
Novica Gačević GOLMAN 30. jun 1990 - 5 utakmica
Andrija Simunović ODBRANA 21. mart 1991 - 7 utakmica
Miodrag Koprivica SREDINA 09. april 1990 - 5 utakmica
Branislav Janković NAPAD 08. februar 1992 – 6 utakmica
MLADOST
Nikola P. Vukčević ODBRANA 13 Decembar 1991 – 7 utakmica
Velimir Lončar SREDINA 02. maj 1990. – 15 utakmica
Ermin Seratlić SREDINA 21. avgust 1990 – 14 utakmica
Aleksandar Šofranac SREDINA 21. oktobar 1990 – 16 utakmica
Darko Vučić SREDINA 28. avgust 1991 – 15 utakmica
Boris Kladnik NAPAD 26. jun 1990 – 5 utamica
Đorđe Krkeljić NAPAD 21 Avgust 1990 - 7 utakmica
DEČIĆ
Rijad Pepić ODBRANA 19. septembar 1991 – 16 utakmica
Adis Đoković NAPAD 25. avgust 1991 – 14 utakmica
ZETA
Nenad Matić (?) ODBRANA 20. novembar 1991 - 7 utakmica
Miloš B. Radulović ODBRANA 23. februar 1990 – 5 utakmica
Miloš M. Radulović ODBRANA 06. avgust 1990 – 13 utakmica
Petar Orlandić NAPAD 06. Avgust 1990 – 7 utakmica
RUDAR
Milivoje Mrdak NAPAD 17. februar 1993 – 7 utakmica
BUDUĆNOST
Jasmin Agović GOLMAN 13. februar 1991 – 5 utakmica
Stefan Cicmil ODBRANA 16. avgust 1990 – 4 utakmice
Risto Radunović ODBRANA 04. maj 1992 – 2 utakmice
Radivoje Golubović ODBRANA 22. april 1990 – 12 utakmica
Jovan Nikolić SREDINA 21. jul 1991 – 8 utakmica
Stefan Mugoša NAPAD 26. februar 1992 – 9 utakmica
Darko Nikač NAPAD 15. septembar 1990 – 12 utakmica
MOGREN
0
-----------------------------------------------------------------------------------
To je to sa čime raspolažemo u T-Com CFL-u. Ove podatke nemojte uzimati zdravo za gotovo što se tiče pozicija na kojima igrači igraju a datumi rođenja bi trebalo da su tačni (koristio sam više sajtova). Broj odigranih utakmica je sigurno tačan jer je sajt FSCG-a što se te strane tiče precizan. Što se tiče Nenada Matića iz Zete nemam potvrdu sa sajta FSCG-a da je crnogorski državljanin već sam taj podatk uzeo sa www.soccerway.com i www.ogol.com.br pa je moguće pogrešan. Kakva interesantna situacija u Zeti sa dva imenjaka i prezimenjaka istovremeno![]()
Dick Laurent is dead!
Sto nije pozvan Simunovic ??
Reci mi Afi zasto tako pricas za Seratlica,kada momak igra dobro? Ja mislim da tebi nesto drugo smeta kod njega. A ne kako igra
Što je sa Milošem Marićem kad već pominjete da nam je tanka sredina.Kad gledam reportaže o učinku crnogorskih igrača vazda se nađe njegovo ime ali ga u reprezentaciji nema
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
To ovi stručnjaci iz Vijesti insistiraju na njemu iako je Filipović u intervjuu pred, kasnije će se ispostavit, odlazak baš za njih rekao "On nije zainteresovan da igra za Crnu Goru". Ja mislim da je to više nego jasno tako da svako može ovog Užičanina ubrajat među naše ali to nema veze s mozgom.
A pisali smo o mladoj a ne o A reprezentacij, inače![]()
Dick Laurent is dead!
zna li neko nesto o Hasan Pepicu?? ima 17 godina, igra za VFB Stuttgart U19, ali nije nijedan mec odigrao...
ali dobija poziv za nasu U19 selekciju...
Ponovo Beciraj!
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
pa Nikca,da je bolji nebih zvali Seratlica.
dva Bećova gola danas![]()
Beco Legendo
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks