kako mozes tamo da ides da gledas filmove,objasni mi!?
A ni koka kole na točenje nema skoro nikad, tako da se nemaš što ikome obraćat'...
Ja sam je proba' 2 puta otkad je bioskop otvoren, eto toliko su je imali...
kako mozes tamo da ides da gledas filmove,objasni mi!?
Koka kole na tocenje nije bilo ukupno 20-ak dana za ove dvije godine, tako da ti ta prica ne stoji, a to sto je nema nije do bioskopa, vec do CCHBC koji su distributeri pica, jer gospoda ne umiju da naruce dovoljan broj kontejnera sa sirupom, za par prodajnih mjesta dje ima tocene koka kole (bioskop, mimi, ne mogu da se sjetim ima li jos ko...)
Sto se tice leda, ledomat je pozicioniran u prostoru dje je kafic, tako da tamo leda ima stalno...U prostoru dje se prodaju kokice ga nema. Ukoliko trazis led, a kazu ti da ga nema, trazi nekog od supervizora koji su stalno u smjeni, rijesices problem. Led uglavnom do sad ljudi nisu trazili, jer je tocena koka kola sama po sebi dosta hladna, ali eto, ako zelis led, postoji nacin da ga dobijes. Ako ti treba jos kakva pomoc, mozes na pm.
mogu li se dobiti (ili kupiti) neki od postera za najavu filmova nakon sto se projekcije zavrse?
nah, pravi muskarci nemaju sig...
Koka kole na točenje je ukupno bilo 20ak dana, tako da ti ta priča ne stoji.
A ovo za priču ko je kriv...Treba li ja da dođem i istražujem zbog koga nema koka kole, a u cjenovnik piše da ima? Shvataš li ti da mene ne interesuje ko je kriv? Ni mene ni nijednog običnog posjetioca bioskopa. Na cjenovniku piše da ima koka kole na točenje, znači da mora da je ima. Ko je kriv, ko nije naručio, ko nije dostavio me apsolutno ne zanima. Ako je nemate, izbacite je sa cjenovnika pića.
Dobro, ponekad nije bilo velikih casa za CC... Al dobro, nije to sad nesto goruce... Necemo se sekirat oko toga![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Znam.
_________
oTe li ko gledati nocas Stone? Ako oTe, neka javi kEakav je![]()
I am patiently waiting here
to see which of us survives
when all of this collides
with reality..
eo ga ja sinoc gledah s djevojkom, puna sala - svi izadjosmo zbunjeni. . . mislim da smo ili preglupi ili prepametni da bi ga shvatili. konstantno sam ocekivao da se nesto sa srecom desi, ali. . .
ali, to je moja prva impresija, pogledajte film pa i vi prokomentarisite jer me interesuju iskustva drugih![]()
Stone the crow
Kad dolazi u Ster?
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Nadam se da Tron dolazi iduce sedmice. Nadam se... i ako ce film biti razocarenje...
\\OFL•GIC
Pa kako se sve vise blizila premijera, tako je sve vise informacija izlazilo, koje mi bas nisu uljevale povjerenje u nastavak trona. No dobro... nikad se ne zna. Valjda se ne moze ponovit Inception u istoj godini.
\\OFL•GIC
jedan je inception
http://nebojsacelebic.b0x.me/
http://stermontenegro.com/index.php?...=detail&id=178
Piše tek 6. januara.
A bio sam siguran da je pisalo 23. decembra.
Steta... Popunjen mi je raspored do 10 januara sa alkoholom, tako da necu stic na premijeru. Tron je film koji se ipak ne bi trebao gledati u alkoholisanom stanju.
\\OFL•GIC
Premijera Tron-a, sjutra u ponoć![]()
Živio mi Srđane Aleksiću!
Ne širi dezinformacije, u podne je, Delta a i bioskop rade do 18h danas...![]()
ako nista drugo, soundtrack je dobar![]()
Having a parachute greatly increases your chance of surviving a long fall.
Have a parachute.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks