Crna Gora-Island-H2(+10.5)-H2 igram iskljucivo iz razloga,zato sto je Adzic rekao da ce odmarati,igracice iz prve postave i sansu dati igracima sa klupe
Srbija-Spanija-H2(-4.5)-Spanjolke jednostavno bolje,mislim da ce dobiti preko 4 razlike
Danska-Rumunija-manje golova(54.5)-derbi danasnjeg dana dankinje lako protiv srbije,rumunke u strasnoj formi,ali ipak mislim da ce odbrane biti na nivou veceras.
Kaha Laboral-Himki-1-1.35-Kaha Laboral mora pobijediti da bi ostala u igri za TOP 16
Fenerahce-Barselona-2-2.20-iskljucivo navijacki igram :blah:
Real Madrid da da manje od 81 poen na citavom mecu :blah:
Last edited by my name is ...; 09-12-10 at 10:03.
Nađoh da je namješteno Argentinos j.- Lanus 1 a nađoh i x-1, kvota 4.9
Ko igra online evo 99% siguran dubl, zenska odbojka(LS):
Baku 1.28
Cannes 1.52
Uplata 50
I ja se pitam, ja sam sad isao da uplatim singl al ne moze...Tj minimun je 4 para pa sam uplatio Spaniju H1, Rusiju H1 i Kahu H1U Lob. Al bogomi ove nase gaze i s rezervnom postavom vec je 4 razlike
![]()
Molim nekoga ko ima kvote iz Loba da mi napise koliko su hendikepi na:
Litvos
Fenerbahce
Partizan poluvrijeme.
Odigrah nesto a ne pise mi na tiket koliko su hendikepi.
Bijo si poziw koi se neodbija
pogrijesila mi jedna curka iz meridiana i stavila 2 na olimpiju umjesto na barselonu. Strpah tiket u dzep i ne obratih sto je otkucala...Olimpija je otisla u produzetke, ali kako se to racuna u meridianu zna li ko?
jesi standardno x ili mozda racunaju i produzetak?
Carpe diem, quam minimum credula postero!
Ne znam da li ste gledali Fenerbahče, ali nevjerovatno su sramotni, upravo sam samo na njih pao. Pred kraj neće niko da šutne trojku no čekaju da naprave faul nad njima, e pa svašta.
Živio mi Srđane Aleksiću!
E nisam smjeo da stavim...
Makabi (H1 2-Cetvrtina ... i ... H1 Poluvrijeme)
E sad mi je krivo sto nisam uplatio...
A da mi to nije doslo..krivo bi mi bilo sto sam uplatio...
Ali ipak!!! Ocekivalo se H1 Poluvrijeme..
ima..samo ako znas da izdiktiras parove tiketa uplatu i priblizno vrijeme uplate..sacekas 10-tak dana ako se niko ne javi.. pare su tvoje..
ovo vazi za lob...
zna li ko kakvo je pravilo za kosarku u meridian, racuna li se produzetak?
mislim da nemas brige..pici sjutra u tu kladionicu..iznesi slucaj..ukoliko ti bude pravio ,ko od operatera, problem u vezi toga (a ne smiju, kazem ti jer sam radio u kladionici jedno vrijeme), samo trazi broj menadzera ili poslovodje, izneses mu slucaj..i znaci 99% su pare tvoje..onaj 1% da je neko nasao tiket i vec podigao dobitak, to je vec problematicno.....
bez brige onda![]()
Bog te čuo i hvala na informacijama!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks