Super, sad i stvarno nema sta da gledamo...
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Gleda' sam Paklenu kuhinju na Prvoj,zbog toga mi je jedino krivo :mrgreen:
ukusi su različiti, ali i neukusi!
Neke poruke ne treba ispisivati, one dovoljno govore svojim odsustvom...
Ma nije da nema, ali kao što reče već Jakuza ukusi su različiti, pa nismo svi sami kući, za svakog treba po nešto i ja to shvatam, zato nikad nisam kritikovao što je ona šund bljuvotina DM sat u ponudi. Meni su NatGeo i Discovery sasvim dovoljni ali jebajga ne gledam samo ja TV.
i što rekoste, ima li na BBM PRVE?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Hahaha ugasise TV Nova ...jedini kanal dje sam mogao dobar film pogledat ,sad nema ni toga...a sjecate li se kad su povecali pretplatu radi uvodjenja HD kanala...e qq
Na m-cabl do sad imali 62 sad 40 nema RTL, NOVE, PRVE i još par kanala volim pogledat filmove i dobre serije zanima me jesu li pogasili koji program na total tv ?
upravo sam izvrsio "pretres" mog ugovora sa Extra Tv i u ugovoru ova 3 kanala ne postoje, prema tome nemam se sto zalit![]()
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Na njihovom portalu lista kanala je bila linkovana na extratv programski vodič, za "sticanje" novih korisnika tu su bili i NOVA I FOX I BBC , dakle VARALI SU! To što u ugovoru njih nema, znači da su svjesno varali narod i da su znali da će biti ukinuti ! Zaključak je da se ne mogu izvlačiti na ugovor ! Eventulana potraživanja u vidu penala neka traže od ARD.
Na kraju postoje i sudovi.
e sad kad ste ugasili novu i prvu srpsku aj mi objasnite kome i cemu mi placamo preplatu i tako to...
@Sale mogli biste prebacit ova tri kanala iz dodatnog paketa u osnovni -
1. National Geographic Wild
2. Chasse & Peche
3. Extreme Sport
, a dodatni nek bude samo sa xxx kanalima . Mogla bi to biti donekle adekvatna zamjena (bez ako nijeste mislili ubacit BN i ostale š kanale)![]()
Nista bez svet plus![]()
Svet plus je zakon za razliku od Al sat, CNN...
Strpite se godinu dvije, na obavještenju piše da će T-com, pokušati da nam vrati Novu! U međuvremenu će pustiti neku sliku na tim kanalima da ne budu prazni.
Zar se ukida i PRVA (bivsi FOX)?????
pa ljudi su samo to i gledali, a mi uz to i discovery.... pa ovo je nevjerovatno!?!?!??!
gdje onda da gledam novu i fox od sjutra, recimo??? molim za odgovor...
edit: discovery channel emisije ionako skidam (kolekcionar), a ovo drugo me i ne interesuje kad nemam ta dva kanala, a ni jedan operater ne moze da emituje prvu i novu, pa je situacija krajnje cudna. Sto ce nam onda kablovska i ip televizija ako kanali ne zele da budu emitovani na njima?
o cemu se ovdje radi??? znaci radice na vracanju nove, a prvu ko sisa?
i na objavjestenju treba da stoji:
HVALA ZA RAZUMIJEVANJE a ne - HVALA NA RAZUMIJEVANJU.
sta mi preporucujete kao najlaksu alternativu total, extratvu i ostalima? ali nesto lako za koristiti, nemam zivaca za kljuceve, kartice itd vise.
Last edited by =]Vlado[=; 08-12-10 at 16:27.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
bez zezanja ,izbor je ionako ocajan,nije da gledam posebno nesto tv ,ali kao sto su neki vec rekli samo na ta 2 kanala si i mogao vidjeti neki film,ovi discovery zaljublljenici koji samo to gledaju i cude se sto postoje druge televizije trebali bi da se prestanu pitati jesu li gledali vec neku od emisija na tim kanalima ,ja cu vam reci ,jesteeeeeee,samo reprize ,nista drugo ,t-com opet pokazuju kakvi su , nevjerovatno,sta sad kao alternativu pretplatite se na HBO paket...dodajte jos ta 3-4 eura jer ionako suvise para imate ,ne treba vas razmaziti. Kako ima da im vratim ovu opremu i raskinem ugovor uhhh
Last edited by RiddicK; 08-12-10 at 18:04.
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
T-Bruka se nastavlja![]()
Pitanje, kad slomim daljinski od Extra TV-a, kupujem li ga u njihovu poslovnicu, i koliko kosta?![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks