Nova, Prva i BBC world, a izgasite nam sve eba vas vas extra tv!!!
Oce li ubacit' nesto da pokusaju da zamijene Novu u Prvu ???
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Nova, Prva i BBC world, a izgasite nam sve eba vas vas extra tv!!!
A OBN je jos uvijek tu,treba i on da ode...
Ne treba !
Ma trebalo bi,ono smece od kanala
Sad vidim da su njega sredili...
Ko dobije ekskluzivitet za Prvu taj ima zestoko da profitira![]()
realno govoreci, t-com nema opcija sto se zamjena kanala tice, jedino mogu da spuste cijene paketa ili da za istu cijenu sve kanale iz dodatnog paketa koji nijesu "adult only" prebace u start paket...
i jel nekome problem da mi napise koji svi kanali treba da "odu"
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
hahaha, a maloprje me zove drug i "kuka" na BBM.
Pita me: "Ima li kod tebe ovog, ima li onog kanala".
Nema, svima je agencija "zavrnula slavinu"...![]()
Last edited by podgoričanin: 21-12-2050 at 00:00
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Totalu se sprema jos zavrzlama. Morace da uvrsti sve crnogorske kanale u ponudu ili ce ostati bez licence
Ma kakvi da izgube dozvolu zbog toga,ali ce iubaciti nekoliko vjerovatno,imaju jos jedan nenaceti transponder cini mi se...
Poštovani korisnici, na osnovu odluke Agencije za radio-difuziju, u obavezi smo da trenutno prekinemo distribuciju sljedećih kanala: Prva Srpska Televizija, Nova TV i BBC World. Hvala na razumijevanju.
Na ovim kanalima vise nema signala, ide crno, restartujte STB ako ne vidite detaljno obavjestenje. Svi operateri su u obavezi da postuju ovu odluku agencije.
E vazda im bilo crno pred oci.
Restartuj STB, pa nece biti crno, bice obavjestenje![]()
kako cu sad bez bbc... :mrgreen:
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Dragi T-comovci, bilo mi je drago što smo se družili u ovom periodu a još draže što ću nakon ovog "kresanja" i onako jadne liste kanala konačno da vam kažem ZBOGOM jer moja familija ne vidi svrhu kablovske bez NoveTv a zbog koje smo je najviše i uveli.
- Evo, od nove godine imat ćete jednog kritičara manje i paket opreme više.
Je li moguce da si uzeo kablovsku samo zbog Nove?:shock:
sale ima li kakvih najava oko novih kanala (kvalitetnih) koji ce zamjeniti ove nezamjenljive?
Ja stvarno ne vidim sto to imaju Prva i Nova da se tolika pomama dize oko njih :???:
Naravno ukusi su razliciti,ali zar razliku ne prave specijalizovani kanali,muzicki,dokumentarni,sportski,filmski i serijski?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks