kakvo cudovište
Bari
Bologna
Brescia
Cagliari
Catania
Cesena
Chievo Verona
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Lecce
Milan
Napoli
Palermo
Parma
Roma
Sampdoria
Udinese
kakvo cudovište
ne znam je li se jos kojem klubu ovako isplatilo pojacanje kao Milanu Ibra....
AJMO CRNA GORO !!!
8 golova on, 6 pato, 5 robinjo... samo jos da se vrati pato i da nastave da resetaju![]()
samo d ami udjemo u evropu, LS bi bilaaaa idealna, i uspjesna sezona po mom ukusumozda, ako odradimo nesto u januaru, ko zna.. lijepa je nada. VOLA LAZIO!
Walk on, Walk on, with hope in your heart! And You`ll never walk alone!
Gura Lazio fino.. Mislim da LS ne bi trebala da bude problem sa jednim ili dva pojachanja u januaru. Dok se za Inter vec postavlja pitanje![]()
Kako rasformirasmo Bresciu zalosnu... Dobra igra od svih, mada je Brescia stvarno tuzna bila. Nista nisu pokazali, odbrana sama sebi golove daje. Svejedno, prednost se odrzala... U odnosu na neke i povecala. Mislim da Inter ne moze do Scudetta ove sezone bez nekakvog cuda. Tacno vidim da ce ih neka Okinawa ili Iwo Jima prosut na to svjetsko za klubove :mrgreen:
DICIOTTO
Muka mi je sad trazit svoje postove kad sam ovo pricao, potpuno istu pricu. Tako za sad stoji situacija, ako se dobro ne dovedu pojacanja u januar, u sto cisto sumnjam. To ti je "The Berlusconi Complex". Tako ga sam ga ja nazvao. Misli ako je jedan tim osvojio trofeje ove godine, da ima tim za narednih 10 godina. To je vrlo moguce ako ti je prosjek godina 25. Ako je 32, onda si se, druze, dobro zajebao. Tako je Milan prosao fino 2008. godine, a tako mirise Interu ova sezona.
DICIOTTO
ajmo Juve! dako dobijemo ove argentince nocas
Prvi dio sezone - u kurcu.
Drugi dio sezone ce biti podijeljen u 2 dijela, 3/4 ce proci zadovoljavajuce, dok ce sezonu momci finisirati u velikom stilu,igrati sa onim ludackim duhom i osvojiti vise pehara.
Zapamtite ovo, neka neko sacuva ovaj post.
Forza Grande Inter!
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
bolje je da se potrude da odma poslije Nove udju u formu jer ce poslije biti kasno.
u prvenstvu vise namju prava na kiks jer ako milan poveca prednost u narednih nekoliko kola onda mogu slobodno da otpisu odbranu titule.
Za CL ce morati 3x bolje nego do sad a to mogu samo ako milito i maikon budu oni "stari".
Quaglia rastura. kako mu ga smjesti rutinski, u svom stilu.
FORZA JUVE !!!
Juve najefikasnija ekipa serije A. A shto promashi Krasic na kraj, ono je sramotno
Kakvo gazenje u drugom poluvremenu ! Del Piero mu je dao prejaku loptu, ali ipak se moglo smjestiti u gol.
Ova pauza za novu godinu ce dobro doc da se malo oporave i stabilizuju. Al ne znam oce li to pomoc, vec su nabili 40 povreda do sad i pravo je cudo kad se utakmica Intera zavrsi a da nema prinudnih izmjena.
Drugi problem je sto su igraci koji igraju potpuno van forme. Vecina ih je pogubljena, veze nemaju, mada nije ni cudo obzirom da ih odma gurnu u vatru po povratku sa liste povrijedjenih. Najbolji igrac je sigurno Eto'o, onda Zanetti, Lusio drzi odbranu, pozitivno je iznenadio Kastelaci koji stvarno dobro brani. Snajder je nekako iskljucen, nema njegovih asistencija i golova, Milito i Maikon zna se kakva im je forma, Kambjaso isto.. dje god covjek da se obrne, malo pozitivnog ima.
Inter se inace vec oprostio od titule, samo sto toga nije svjestan. +10 i ovakav AC su mozda i previse. Imaju Ibru koji rjesava male utakmice bez problema i ne dozvoljava prosipanje bodova, a odbrana i sredina su im granit. Njih jedino povrede mogu da sjebu, al sa ovakvom igrom AC moze do titule. Znam da je Roma vecu prednost istopila, tako da je sve moguce. Al tesko sa ovako crnim Benitezom...
Nisam gleda mec, ali evo skidam sad snimak da pogledam. Ono sto procitah po komentarima je da nismo igrali dobro ka prosle meceve ali zato pobijedismo za razliku od tih proslih.
Ako se bude igralo sljedece nedjelje sigurno cemo dobit nazio smrdljivi.
Odlican mec, skroz atipican za italijansku ligu. Steta za Krasica na kraju, a i mogao mu je Del Piero bolje dodati.
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Odlicna igra prava sampionskasledece nedelje preuzimamo drugo mjesto
slusajte komentatora kod 3 gola juventusa
Last edited by slavisa; 06-12-10 at 07:54.
intera su stavrno povrede osakatile i to je jedna od razloga ovako losih rezultata. trener je drugi razlog.
losa forma pojedinih igraca - treci.
Sad ide klupsko prvenstvo pa onda mali odmor oko Nove.
Lacio ce da tresne Juventusa i to lagano.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks