Ista ta ulica (uska, a parkirani automobili sa obe strane, iako je zabranjeno zaustavljanje i parkiranje). Vozim ka izlazu na bulevar, a suvonjavi, zivcani tip ulazi u istu ulicu sa bulevara. Ja samo sto se nisam ukljucila u bulevar i dolazim mu sa desne strane, a on otvorio prozor i beci se na mene kao da on ima pravo prvenstva. Naravno, ja ga samo "cudno" pogledam i jos uvek cekam da se ukljucim, on je vec usao u ulicicu, ali u medjuvremenu skonta (mora da se pali na karburator) da sam ga tako nekako pogledala i vrati se u rikverc do mene - valjda da bi se svadjao, ko ce mu ga znati. Eto, jos jedan primer bezobrazluka i nekulture. Em kako god pogledas imam pravo prvenstva, em mu nista rekla nisam, i on se ponasa kako se ponasa.
Mislis da bi ovakvom tipu pomogla porukica ili po dzepu ili debele batine? Da unistis kola nije vajde, vozio je neku raspalu zastavu cini mi se, o brzini sa kojom je ulazio u takvu ulicicu da ne govorim.
Last edited by Zizak; 04-12-10 at 23:07.
busenje guma i nije neka materijalna steta, cak je i simbolicna, vise je stvar u zadrzavanju osobe koja je to isto nama pricinila. definitivno ce da pamti mijenjanje gume nekoliko dana![]()
Zizak, shvatam o cemu govoris i ja imam slicne probleme, ali nasilje stvara nasilje i mislim da je isto sa bahatoscu.
Sto se mene licno tice mozes poceti da postavlajs i eksplozive ispod auta, a mislim da to nece nista rijesiti...
Nego...
Apsolutno se slazem da nasilje stvara nasilje i to sam i napisala na pocetku posta ako nisi primetio. To je slicno kolektivnom lincu koji takodje ne podnosim. I naravno da to ne radim, niti bih uradila (zvala bih "pauka", ali busila gume ne bih sigurno). Navela sam samo primere ponasanja i pitanje da li neko misli da bi ceduljica tu bila dovoljna.
U svakom slucaju da policija radi svoj posao onde gde treba a ne onde gde ne treba, i da ih zakaci malo po dzepu, ne bi im vise padalo na pamet da parkiraju gde ne trebaju. Sto se sponzoruse iz primera tice, i nju bi verovatno x-to slapanje po dzepu dozvalo pameti.
Samo po džepu !!!
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
I da, podrzavam Icarusov predlog za etiketiranje nepropisno parkiranih automobila od pocetka, samo se bojim da bi nekom od ovih koji lepe etikete stradala kicma zbog nadrndanih i bezobraznih vozaca (citaj: siledzija).
Pa sto onda sedas za volan kad znas?![]()
Nesto mi se cini da smo ti i ja na tu temu zene vozaci zavrsili pricu nekad ranije.
U rangu su prva i druga ulica desno posle semafora kod Lukoil pumpe (posebno ova druga, kod TehnoMax-a, ona je uvek zakrcena i automobili su parkirani sa obe strane na kolovoznoj traci).
Jesmo li? Zaboravih. A sijedam tek kad se uvjerim da nema neke u blizini.
Jesmo li? Zaboravih. A sijedam tek kad se uvjerim da nema neke u blizini.
Koji dEo ti je nejasan, intelektu?
Mislim da bi ovo dobro zapamtili ?
![]()
![]()
Oli me poljubiti za kraj? **:
Odoh da placem sad...
Žene pojma nemaju. Ne treba im davat' da voze. Treba momentalno ukinut' mogućnost polaganja ženskom polu.
Zena za volanom=dnevna doza histerije i safre.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks