ima li dje da se nadje besplatna verzija programa AUTODATA?
Zna li neko broj mobilni/fiksni auspuh servisa Popovic na Zlaticu ???
Who let the dogs out
ima li dje da se nadje besplatna verzija programa AUTODATA?
http://www.youtube.com/watch?v=FliGuYrDla8&NR
Mr_G_rUzNi aka mrG1
Ima li dje da vidim cjenovnik guma iz Trebinja???
Da preracunam koliko mi se isplati da tamo skoknem...
uffff ... vise ne znam ni ja sta da pitam, ovaj auto je poceo toliko da me nervira:
1. Na preporuku sam ga poveo kod majstora da mi popravi el. motor od sauha , posto na hladno nije mogao nigdje, ovaj mi to napravio, evo sada auto trosi 20 litara na 100 km??
Posumnjao sam da je MAF, ja ga iskljucio i sada trosi oko 9 l. Ne mogu da vjerujem da je bio toliko kvaran da mi uvali neki lijevi MAF da bi me opet ocerupao... Napominjem da prije te popravke auto trosio 9 litara i sa ukljucenim i islkjucenim MAF om..
2. Vuce mi u lijevu stranu konstantno, a tek kada stiusnem kocnucu to je katastrofa, ocu ljude da pobijem u suprotnoj traci.. Uradjena je reglaza trapa, gume su ok, prekontrolisane su kocnice , cak su i jedna kljesta zamjenjena... Ovaj mi je strucnjak rekao da treba uraditi ravnanje diskova i plocice mjenjati???
ford mondeo je u pitanju, 1.6 16v, 96......
Please alowe me to introduce myself.......
bez mafa treba da ti trosi 15L,jel se gasio na hladno ili?
niujedne mi gace lastike nema
Dao ti je neki pokvareni MAF, ili, MAF nije original za njega, pogledaj kataloski broj.
2. Vuce mi u lijevu stranu konstantno, a tek kada stiusnem kocnucu to je katastrofa, ocu ljude da pobijem u suprotnoj traci.. Uradjena je reglaza trapa, gume su ok, prekontrolisane su kocnice , cak su i jedna kljesta zamjenjena... Ovaj mi je strucnjak rekao da treba uraditi ravnanje diskova i plocice mjenjati???
ford mondeo je u pitanju, 1.6 16v, 96......[/quote]
Ako ti vuce u lijevu stranu konstantno, a ako je to jos gore kad kocis, onda imam osjecaj da ti je lijevi cilindar blokiran malo, tj. ne vraca se do kraja. Taj tocak ti koci malo. Onda, kad pritisnes kocnicu taj koci za toliko vise od desnog i zato ti vuce jos.
Ravnjanje diskova treba da radis kad ti volan trese pri kocenju.
Vozi ga malo i onda provjeri jesu li prednje felme ugrijane, da li je jedna vise od druge.
Ako auto ima OK kocnice, a vuce, a radjena je reglaza prednjih tockova, gume su OK, moze da bude da ti je kriv zadnji trap i da treba i pozadi da radis reglazu i da sredis camber, a moze da ti vuce i kad nemas isti pritisak u gumama, lijevo/desno.
TAKUMI
Hvala, na savjetima puno.
kataloski broj od MAF a?
broj dijela, svaki dio ima broj, npr 95837374, ti provjeri na net koji je "part number" za maf i vidi jel se poklapa sa tvojim koji je u kola
Njak Njak Njak
ovo ti je npr. kataloski br. . Mada ne znam kakav je tvoj MAF , ali zeznuto je ako je sampo promijenio ulozak a kuciste ostalo isto , onda ne mozes znati jel ti stavio pogresan ili drugi neki
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ima broj na kuciste i na MAF.
TAKUMI
provjeravao sam nesto i definitivno sam u pravu , podmetnuo mije neki drugi MAF.
Naime na ovome koji je na motoru postoji taj broj , a on se uopste ne slaze sa brojevima sa starog MAF a , koji sam promjenio prije dvije godine, a igrom slucaja mi je jos uvijek u gepeku....
i aj sada mi recite sta da radim tom strucnjaku???
dje da uzmem hitno gume 205/45/16 ?!?!?!? nema castelana nema auto zeta nema vujacic
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
dje sto kako, broj telefona ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ima li ko kakvi provjereni rePcept za ciscenje onih brizgaljki za pranje soferke?jedna mi malo losije baca pa reko da je oni..
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks