Luka poslao ti je ibra pusu sa derbija... :* :mrgreen:
Bari
Bologna
Brescia
Cagliari
Catania
Cesena
Chievo Verona
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Lecce
Milan
Napoli
Palermo
Parma
Roma
Sampdoria
Udinese
A sad ozbiljno. Na ovom forumu sam mnogo godina. Jednostavno, sad radim neke ozbiljnije stvari u zivotu. Nemam vremena da se bakcem s vama odje, kako ne shvatas? Utakmice gledam s drustvom, navijamo - svak' za svoje klubove. Zezamo se interno, i svi smo manje-vise veliki navijaci, sto Intera, sto Milana, sto Juventusa... Ja recimo INTER volim ka' clana uze familije. :mrgreen: Dodjem s vremena na vrijeme odje da se posalim malo, ali stvarno, ne zanima me vise u zivotu da se prepirem sa klincima oko fudbala. Odoh sad. Jos jednom GLIBRA za kraj. GLIBRA! Ciao.
Last edited by Luximus; 29-11-10 at 18:52.
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Luka poslao ti je ibra pusu sa derbija... :* :mrgreen:
#fakenews
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
Ako je ovo topic Serie A, mislim da je potpuno normalno postovati neku statisticku zanimljivost. Bolje nego ovo nase svakodnevno prepucavanje, koje nidje ne vodi. milan je 7 bodova ispred Intera, trenutno je zasluzeno prvi u prvenstvu, i tu nema zbora.
Samo mala zanimljivost.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
vrijeme je da dobijemo intera...
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Realno, odavno vece sanse niste imali za pobjedu. Igrate na domacem terenu, solidna ste ekipa sa finim rezultatima iza sebe za sad, a nije bas najzgodniji trenutak za Inter zbog povreda i odustva Etoa, uz ni malo sjajnu formu i krelcem Rafom na klupi, tako da ne bi bilo nerealno.
Hahahahaha,winner![]()
Raise my hammer,take my aim
...e grdne li utakmice nocas a jos grdji klubovi,da mogu kako obadva izgubiti bilo bi najbolje..
e jesi azuran svaka ti cast![]()
prije si postavio klip nego sto je pao gol :mrgreen:
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Povrijedi se Stankovic... A sto je ovo vise. A opet, da samo umiju da markiraju igrace na korneru, posto Hernanes solira na prvu stativu dva puta zaredom, ne bi oni davali gol. Spretnost Lucia i Pandeva na lose boxovanje Muslere nije vrijedno komentarisanja.
Pljas,pljas.
Sjutra da se laganice odradi Bre$a i Inter ostaje na -10.
Raise my hammer,take my aim
kakvo samaranje![]()
obradovah se nocas kad udjoh na forum
pojma nisam ima da ovi igraju naćas
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
poslije 15 meceva konacno pobjeda za lacio.
inter tone li tone...povreda imaju ali opet igraju jako lose.
Lazio rutinski..svaka chast.
------------------
Niksic-Crnogorski Detroit
Vala ako ovakav Inter postane sampion svijeta, onda je 2012e definitivno armagedon
Veze nemaju, sve se nesto dobacuju po sredini i kombinuju kao. Al cim oce nesto konkretno, izgubi se lopta. Snajder potpuno odsjecen, Kambjaso van pozicije, Motta igra zadnjeg veznog(kapiram da je ovo Barsa pa da nema dje drugo), Stankovic se bukvalno vuce po terenu. Napadaci se krecu kao klasicna krila, pa jel ima neko da im kaze da trebaju malo da udju centralno i da se primaknu jedan drugom, kombinuju malo.. Kastelaci i centralni dvojac vade stvari kolko mogu, i naravno neumorni Zanetti koji je najbolji igrac Intera i u stvari daje zivota onim mrtvacima ispred njega. Kukavnog djetica sto je kiksnuo kod drugog gola ne treba krivit, nije los al se pogubio kasnije kad je pogrijesio.
Benitezu, nabijem te na penis. Mjesto da prvo pricvrsti odbranu i sredinu, on izvodi nekakve takticke gluposti i potpuno zaboravlja na defanzivu + ofanziva mu djavola ne valja. Koliko se blamira Inter ove sezone, ja ne znam sto je ovo. Ne dobise nijedan derbi, a jos ih pljaskaju kako ko stize. Dako ga katapultiraju u Spaniju do januara, pa dovedu nekog ko bar nije izvikan. Po mogucnosti neko ko forsira igru slicnu onoj koju Inter igra(i za koju ima igrace) - cvrsto i jako. Bez tih zajebancija sa posjedom, tehnikom, kombinatorikom. Pod Murinjom su u 3-4 poteza dolazili do gola lagano, a kad stave katanac na igru protivnika, aj zdravo.
Lazio vs Inter (3 decemb. `10) - Highlights
a sto ti mislis jesu li juve, napoli i palermo igrali svim snagama u uefa kupu?
serija A ove godine ujednacena - inter i juve ne jaki kao nekada , milan neke jade jaci nego prethodnih sezona , lacio ,palermo , napoli mnogo jaci. u globalu je opao kvalitet ali je sad liga itekako zanimljivija jer svako moze svakoga da "tuce".
sad je pravi trenutak da se upotrijebi parola laciala od proslogodisnjeg meca ova dva tima:
OH NOO![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Da se ista pitam (a ne pitam nazalost) poslao bih Beniteza nocas onamo odakle nema povratka... Kakva rupa od "strucnjaka". Igra taktiku 4-4-2, dje mu je Muntari krilo, a Sneijder klasicni spic pored Pandeva (?!). Znaci, pojma nema covjek.
Ne umije da promijeni tok meca, ne umije da povuce ekipu, ne umije da iznenadi protivnika,.. Nista, jedna velika 0.
Stvarno nijesam mogao ni zamisliti da će Inter ovolko da propadne odlaskom Murinja...
tutti quanti cantano e bevono per te!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks