kotorska poplava..
nervira me sto ne prenose italijansku ligu... grrrrrrrrrrrr
kotorska poplava..
Ledni su mi tabani, eto to.
Inače, zadnjih par dana extra... Nema nervoze...
Jeeee...
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Skidam 38gb HD kolekciju Harija Potera, značiiiii poluđehhh evo treći dannn!!!!
Do kad, DO KAD??????
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
opet kuglica u ovom threadu? :P
sto je nervoza![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Nervira me što niko još nije izmislio lijek za migrenu!!!
eeeeeeeeeee al jes lijek da je utanji kad krene, zove se koktel primas ga u hitnoj i ka nova si posle
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Citala sam o ovome, hvala za link.
a u ster ti je do 8.12 na repertoaru da znas ovi novi, mada u onaj pack mislim al nesam siguran da ga ima, a znas ster moze to bit i 3 mjeseca prikazivanja ako ima gledalaca ili nemaju zamjene za filmove
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Nervira me kad ljudi nemaju manire (kad su prosti, kad se iskasljavaju poslije svake rijeci, mljackaju, cackaju noktima zube poslije jela, ili cokcu da ociste zube) zatim me nervira kad neko u razgovoru cesto ponavlja iste rijeci za koje misli da ce ga uciniti pamentim kao npr: "znaaaci", "generalno", "definitivno", "negdje", "tipa", tu su i one mrzne poruke sa "W", samoslikaVanje mobilnim telefonom
Takodje me nervira kad zene dozvole da ih muskarci tretiraju kao niza bica. Nervira me neprofesionalizam na svakom koraku, bahatost, neljubaznost. Aljkavost. Nervira me seljacenje i lazni moral.
Ma svasta me danas nervira grrr ...
Iz dana u dan me sve vise nerviraju studije izvodljivosti i put evropskih integracija ,poludjeh od toga..
Mene nervira sto PrijekiLijek ne odg na PM
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Mene ponekad tako nervira što nisam najljepši i najpuniji para na UDG :cry: Osjećam se WORTHLESS![]()
Ja se ne nerviram danas, al sam morala svratit, kao starosjedioc ovoga topika..
nervira me ova tema.![]()
The more things change, the more they stay the same.
Oganj u Podgoricu ,kakvoga naroda ovo nidje nema ,ili ja nesto previse ocekujem ili sam lud trece nema, podjoh u grad petak vece i doma se vrnuh posle sat i po.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks