kako se dolazi do koda za muziku za ford ka??? cd6000
jel treba serijski broj..ili postoji nekakav univerzalan???
kako se dolazi do koda za muziku za ford ka??? cd6000
jel treba serijski broj..ili postoji nekakav univerzalan???
dekodiranjem![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Vozim ford focus 1.8 tdci i u zadnje vrijeme mi je digao potrosnju preko 10 litara, bio sam kod majstora ,prikovcavao na comp ali ne izbaca greske. Granu skidao nema čadji ,erg ispravan, crijeva zdrava,kad skinem i stavim protokomjer istu puni ka sa njim i bez njega. Ne znam sto moze bit uzrok. A jedino sto sam osjetio od promjena jeste da sporije puni od 3,000 obrtaja. ?
Temperatura motora jel normalna, tj radna temperatura?
Njak Njak Njak
Protokomjer...
TAKUMI
Kako znas da nije protokomjer?
TAKUMI
Drugu na Skodu oktaviu , upalila se neka zuta lampica izvise display-a nesto kao neki zuti polukrug i isprekidane linije ? za chem je to (moze li bit da je sa sijelicama povezano)
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Na skodi Superb se upali zuta lampica u obliku kruga unutar koga je sijalica kada je nesto u vezi sijalica,pa cisto sumnjam da je na tu skodu drugacija oznaka za sijalicu...
ako je ovaj donji znak sa ove slike
To procitah znaci da su pakne potrosene... to je jedini znak koji ima isprekidane linije ...
Njak Njak Njak
Meni stalno blinka nesto izmedju kazaljki...ima trokut, uzvicnik i rotate znak, to skoro svaki put kad ga poklopim prvom ili drugom. Sto bi to moglo da bude?
TAKUMI
ja da pitam postoji li bolje i brze auto na svijet od g3 gti?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Lose gume, nije od snage ne boj se![]()
Ja da pitam, ozbiljan i bez glupiranja...
Koliko bi mogao da košta prevod za BMW M3 E36 2.99L 1994to godište? Razmišljam da ga s proljeća častim enterijer, lijepu tablicu i još 100+KS. Ipak zaslužuje, vijerno me je služio...
zavisi koliko ga po katalogu procijene... pretpostavljam oko 200e ako bi ga procijenili 3500e ipak je to 94 god.... nego nista ti se ne zna
Meni su procijenili auto na 4653 eura a prevod je bio oko 230e cini mi se :/
Njak Njak Njak
Hmmm... Pa i može se podnijet... Zašto 4653 Eura? Ostale su ti 3 limeke Coca Cole ispod sica?
P.S. budu li mi ga kataloški procjenjivali, vjerujem da će bit oko 8000€... Kakvi su... A da im ga ponudim i za 3000€ rekli bi - a mnogo ti je to druže :burp: :mad:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks