Nikad u NATO! Isti taj NATO je ubijao crnogorske građane 1999. zarad svojih imperijalističkih ciljeva i izgradnje vojne baze na Kosovu! Pa neka se ljute ovi "napredni" i "moderni" umovi na mene ovako zaostalog i primitivnog, jer ne krivim ja vas ni za što, samo vas krivim što upijate kao sunđer sve što čujete na televiziji, a televizija je najmoćniji medij za ispiranje mozga. Ako nekome nije potreban NATO, nama nije potreban. Em smo toliko mali da nas može čovjek autom preći za pola dana, em smo sirotinja, em nikom nismo interesantni, em smo sa svim susjedima u dobrim odnosima. Pa koji će ***** NATO da nas štiti? Od čega? Zapad drži medije u svojim rukama, uglavnom prema stajalištu BBC-a, CNN-a i ostalih medija pod njihovom kontrolom, sve što je protiv američkog neokolonijalizma to je negativno. Ja sad garantujem da na taj dan kad naša zemlja uđe u NATO, a nadam se da neće NIKADA ući, ja ću iz istih stopa pokupiti stvari i otići da živim u taj "nedemokratski" Iran kod "teroriste" Ahmadinedžada, jer neću da učestvujem u svjetskoj NATO agresiji na pošteni svijet.

Bookmarks