Uh jbt, ja ti tata mogu bit, a slusam tvoje tipove. Znaju li ti kuci da kockas?
Ipak je srednja on hehe.Imam utisak da sam ja sa 23godine najstariji ovdje.
deksi
Uh jbt, ja ti tata mogu bit, a slusam tvoje tipove. Znaju li ti kuci da kockas?
e ***** ti ovo redjijanu djiljanu kako li se zove vec... propadoh skrozz......
tutti quanti cantano e bevono per te!
moze li mi neko reci kako se racuna sistem ako se odigra sa jednim fixom?
Sine, ne valja ti to. E'o ti iz iskustva kazem. Brzo ce pocet da te muci probavni sistem, da ti pice gasovi po crijevima, da te boli gornji dio zeluca. Svaki dan ces se pitati da li ce tog dana da ti prsne cir, da li ces da se presnijetis... Imas jos par godina pred sobom, a posle ce ti kockanje biti obsesivno-kompulsivan poremecaj. radices to, a nece te nimalo ispunjavati. Da dobijes milion, opet bi se osjecao kao... Ovo ti je realnost, jer imas vec ogroman staz iza sebe. Nadji neki drugi hobi, ovo ti kazem od srca.
Signore, privredjuj covjece.
Pikove za sjutra, hvala.![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
Interesantan prijedlog, ali ne vjerujem Vest Hemu, ni za taj gol...
Bijo si poziw koi se neodbija
Vazi stari,kako ti kazes,vjerovatno si u pravu.
deksi
@Gospodine,hvala na savjetu da prestanem da se kladim.Sad sam na specijalistickim studijama,kad to zavrsim pocecu da radim tako da cu svakako morati.
deksi
Gospodine,jeli po tebi pametno igrati Mancester,ekipu koja igra ofanzivno 0-2 gola?
deksi
Ja sam takav. Ne vidim sto drugi vide. Ovo svi pice 3+, ali nema sanse da ce i jedna ekipa igrati na gol vise. Evo malo da kreiramo scenario. Izlaze igraci, svi rukavice, sitni led po terenu... Mancesteru ne napada Berbatov. Vjerovatno ni Runi. Igra se jedan mec, tako da gol rijesava prolaz. Ako ga da West Ham, zabija se u svoj sesnaesterac. Ako ga da Mancester, igrace na polukontre, jer su u pitanju rezervisti kojima je bitniji rez, nego da se nadigravaju. I mozda tamo nedje u 90. minutu zabiju iz kontre za 0:2... A ti igraj sto ti mislis, i nikad ne slusaj druge. Ja bar to ne radim, kad bar malo uzmem da razmisljam. Kad mi je to preko reproduktivnog organa, upanem odje i pokupim par savjeta od par tipova.
Stvarno nisam znao da ce biti takvo vrijeme a to utice na igru svakako.Ipak kockam sa vecim parama,moracu malo da obratim paznju i na te detalje.
deksi
Chakarito, baci koji tip. Imam osjecaj da si odlican prognozer.
Svaka cast,sta kazes Vest Hem-Mancester Junajted,sta tu tipujes?
deksi
A vidio sam i znao da tako mora biti. Cak si predvidio nacin kako ce da slave. Nema ko koga nije capio u onoj gomili. Najvise se okoristio Pike.
Najvise sam se nocas izasmijao kad je uso covjek, sto inace dobro igra kladionicu i dobija dosta para,u Meridian i kaze ....:
- Sad cete mi odigrat sa 1000e da ce real izgubit vise od 3 gola razlike !
- A onda sa 500e da ce izgubit vise od 4 gola razlike !
Ova nije znala sto je snaslo pa je morala zvat BEOGRAD da pita kako i sto... i kad ga nisu pustili on je igrao sa po 100-200-300e 1-1,5+,2+pp,1 cisto.... ahhahhhah![]()
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks