Samim time što me pitaš da ti navedem šta je u Kuranu fašistoidno, pokazuje mi da smo iz različitih svjetova.
Istina leži u oku promatrača a mi stvari gledamo iz potpuno različitog kuta.
Drugim riječima, sama srž i ideja Islama je ekspanzionističa, isključiva i fašistoidna.
Nemam tu uopće šta navodit, gdje god da zagrabim ima i previše materijala o tome koliko je Islam dekadentan.
Nemoram ja ništa izmišljat, sami muslimani koji ga propagiraju govore o tome, štoviše, busaju se u prsa time.
A svi znamo gdje vodi tolerancija prema netolerantnima:
-->
Nešto iz rubrike bizarnosti:
http://www.earthtimes.org/articles/n...handshake.html
Pa ako postoji sličan članak u nekoj
državi s islamskim zakonima u kojoj nemuslimani uživaju daleko veće slobode nego muslimani u nemuslimanskim zemljama, volio bi da staviš link.
I ne, nisu tu islamisti krivi, krivi su oni koji im npr. kod nas u Rijeci dižu islamski centar, pazi, centar, ne džamiju, krivi su oni koji će istog trenutka svakog kritičara islama prozvati nacistom a na duplo gori islamofašizam odmahivat rukom i nazivat ga izvučenim iz konteksta, kriva je ova bizarna politička korektnost koja ima tako dvostruka mjerila da se čovjeku diže kosa na glavi, krivi su ti moderni "antifašisti" koji su u svom pravedničkom bijesu apologeti jedne druge vrste fašizma, islamofašizma.
Bookmarks