Bari
Bologna
Brescia
Cagliari
Catania
Cesena
Chievo Verona
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Lecce
Milan
Napoli
Palermo
Parma
Roma
Sampdoria
Udinese
Iskreno nema veze danas sto smo prosuli bodove , ko je ocekivao da cje Lazio biti na 2 mjestu posle 14 kola ?
Samo opusteno pred inter , tradicija je tu da se prekine![]()
BISOGNA VINCERE !
sto je bilo sa mirkom nocas, ja mislim da je on zavrsio sa romom cim se ovako ophode prema njemu.....
ne vjerujem ja u price povreda clanka i tako dalje...
Sve navedeno je on uradio... Da inter nije igrao sa taktikom kojom je igrao, i da to murinjo nije postavio doktorski, ispljaskali bi ih i barsa i chelzi lagano... Samo murinjo je sa onakvim timom mogao osvojiti LS, samo murinjo je mogao nacerati etoa da igra beka... Inter je imao dobar tim ali bez murinja ne bi nikad stigli do titule...
#fakenews
Pa ne, razumijem ja sto ti kazes. Svi imamo razlicita misljenja. Ali morate malo da odate priznanja Milanu. Nije ova pozicija posljedica loseg Intera, nego dobrog Milana. To ja mislim. A oni najavljuju napad na Evropu, i ja to podrzavam, ali iskreno mislim da ne mogu dogurat mnogo. Mozda mogu do polufinala ako im se poklopi zrijeb. Ali meni je bitno da se osvoji Scudetto.
DICIOTTO
Kakve su ovo glupave price - Inter je osvojio prosle sezone skudeto i LS jer je Murinjo odlicno ukomponovao ekipu, stvorio pravi tim i izvukao maksimum iz igraca. Zasluga je Murinja sto je postavljao taktiku, motivisao ekipu, tacno znao kad koji potez da povuce. A zasluga ekipe je sto je imala hrabrost i znanje da sve te ideje pretoci u dijelo. Zato da ve zamolim, ne prduljecajte vise. Inter mozda nema puno igraca koji imaju prefinjenu tehniku, al to su igraci koji su sampioni i zato malo postovanja za njih.
Nego, sto se ovog kola tice - pozitivno je da je malo smanjena prednost i da su se igraci raspucali. Kad sam vidio sastav Parme, znao sam da utakmica nece bit laka. Imaju u napadu Krespa i Djovinka, iza njih igraju Kandreva(koji ima perfektnu dugu loptu, bas dobar igrac) i Dzemaili, po krilu onaj Andjelo koji je metak. Protiv Intera opterecenog povredama i losom formom pojeidnih igraca, sasvim zeznuto. I pokazala je Parma dosta, svakako 5-2 nije realan odraz snaga. Al Inter je zasluzio pobjedu, sto jes. Krespo dokazao da je i dalje matador, mada mu je Materaci previse prostora dao..
Sto da se doda - AC igra stvarno dobro i cvrsto, i trenutno su najbolji o cemu govori i tabela. Imaju dosta dobro ukomponovanu prvu 11 i par zamjena koje rade posao. Dobro je sto je Alegri makao Ronaldinja i sredini dao veci balans kroz 3 trkaca i Sidorfa organizatora igre. Jedino im skripi po bokovima, a Ibra ako ovako nastavi moze im donijet skudeto. Jos kad se Pato vrati.. al mislim da je njima ipak tanka klupa, ne daj boze ako im se povrijedi Nesta il Silva. to je odma rupa velika. I u napadu nemaju previse alternativa sad kad je Pipo povrijedjen. Pato je staklen, Robinjo igra dobro al jos mu nedostaje prava zavrsnica. Ibrahimovic je tu stub, bez njega mogu biti u velikim problemima al svedjanin je poprilicno otporan na povrede.
Inter je sad na -7, sto je smatram poprilicno solidno kad uzmemo u obzir sto im se sve izdesavalo u dosadasnjem dijelu sampionata. Prosli su u nokaut fazu LS, tako da sad mogu da se fokusiraju malo vise na prvenstvo. Nisam zadovoljan Benitezom, al mislim da se uz punu i spremnu ekipu moze komotno ic na skudeto. Za LS ne znam, on hoce da Inter igra neku otvoreniju i tecniju igru koja im ne lezi jer nemaju bas takve igrace. Mada ko zna.
Vele da je u januaru izvjestan Kasano, sto je i dobra i losa vjest. Ne svidja mi se kod njega sto je u losim momentima on najgori(svadja se, igra lose itd.). Isto tako, ne znam kolko je za Interovu formaciju, jer njemu treba 4-4-2 sa jednim igracem ispred njega. A i poznat je da se guzelja pola utakmice, nema kondiciju za 90 minuta trcanja sto je uslov da se igra na najvisem nivou. A nije mi igrac koji ce da ulazi sa klupe. Inace je igracki gledano genijalac, nemam sto da pricam. Al nije cist u glavu, sto je zeznuto kad dolazi u veliki klub dje nema povlascenih.
Ranokija izgleda def. dolazi iduce sezone, tako da ce Inter morat da dovodi nekog kao prelazno rjesenje. Spominje se Moretti iz Djenove, il mozda neki stariji igrac koji ce ostat tu i dogodine kao rezerva (Daineli mozda, Materaciju je ovo potonja sezona i neka mu daju neku fotelju u Inter).
Svaka cast, sve istina. Samo da dodam da Milan ima zamjena za Silvu i Nestu. Naravno, ne toga kalibra, ali zato su i zamjene. Tu su Papastatopulos (koji mozda ode u Januar), i iznenadjujuce dobar Yepes. Bonera je isto tu za ne daj boze. A sto se spiceva tice, 100% se dovodi jedan u januar. Najvjerovatnije mladi Matri iz Cagliaria.
I sto se proslogodisnjeg Intera tice. Istina je da ih je Mourinho motivisao i sve to, i da su oni odgovorili na pravi nacin, ali je isto tako istina da niko drugi nije mogao da izvede to sa tim igracima bez Mourinho, sto se i sad vidi.
DICIOTTO
Matri je bas dobar igrac. Bice odlicna alternativa Ibrahimovicu, mada je greota drzat onakvog igraca na klupu. Vazda mi je bio bolji igrac od Akvafreske sa kojim su ga cesto poredili dok je igrao u Kaljariju.
Ovo za Murinja je istina, al zaboravljamo da se pored toga potrefilo da pojedini igraci Intera odigraju sezone zivota. Dosta se tu kockica poklopilo, eto isti Murinjo nije uzeo LS sa Celzijem koji je po imenima igraca u tom periodu mogao da naperi i Inter i Porto zajedno na ku*ac. Al treba dosta toga da se poklopi, ponavljam.
Samo ih ne bi ja otpisivao tako lako ove sezone. Vratice se povrijedjeni igraci, ovi van forme ce isto valjda krenut nabolje. Treba napomenut da 3 kljucna igraca Intera prosle sezone trenutno nisu u formi (il su out) - Maikon, Milito i Snajder. Eno vidji Celzi, fale im 2-3 igraca iz prvih 11, i odma je to lose.
Steta je za Samuela, al ovaj Inter je i dalje premocan samo da povrne glavne igrace. I ukolko tako bude, moze se stic ovaj Milan zahuktali.
Kakvih odje likova ima shta je ovo. Ponashate se ka' mladi majmuni.. Mitro,![]()
Slazem se.
Murinjo je bio glavni krivac uspjeha Intera od prosle godine, zasto su igrali onako dobro? Zato sto je utuvio pojedinim igracima kako on kaze da se osjecaju specijalnim. To je njegova najjaca karakteristika da iz igraca izvlaci maximum, ali opet igraci su ti koji su iznjeli cijeli teret i zato im treba skinuti kapu. Sve su to vrhunski igraci jer da nisu igrali bi za Padovu, Sienu i sl. Sto se tice Milana, Alegriju treba odati priznanje sto je Gatuza vratio iz mrtvih, covjek koliko god da je gadan mora se priznati da igra vise nego dobro, isto i sa Ambrozinijem, svi su ocekivali leteci cirkus AC Milan, da ce igrati sa 4 spica, svima su unaprijed davali po 10 komada, ali u praksi je to neizvodljivo, sad je sa ovom formacijom uspostavio balans u ekipi.
Kako volim kad Milan dobrom igrom nekom ovako pomuti mozak
Teshko je prihvatit da je Inter ovako los trenutno, teshko je prihvatit da je trenutno Ibra najbolji napadach na svijetu, da Milan busi sve redom bez Pata i Pirla, ali probaj da ne pravish ovakve ispadevjerovatno nisi navijao za Inter prije 5 god kad su bili nebitni, pa ne znash gdje je njihovo mjesto
@Mitro
Fala bogu da se neko prizove pameti i pofali te igrache mjesto Murinja! Zivot su ostavljali na terenu, pogotovo protiv chelzija i barse, a na kraju je Murinjo pokupio sve zasluge...
@CurvaNord
Momak, preglup si da bi ti se uopshte obratio.
p.s. nadam se da ce gore pomenuti popit ban zbog vrijedjanja a i zbog dobrobiti foruma![]()
OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!
Milan je jedini lider u nekom evropskom prvenstvu, a da nema ni jedan "primat".
Tj. nema ni najbolji napad prvenstva (treci iz juvea i Palerma); ni odbranu (cetvrti iza: Intera, Lazia i Chieva)l i nema prvog strijelca lige (nosonja treci iza Eto'a i Cavania).
Cisto statisticka zanimljivost, nista vise![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Dobro je ljudi, sto ste legli na trojkama, covjek je samo iznio statistiku onakva kakva jeste, na kraju krajeva bodovi su mjerilo, i di natale ce mozda na kraju biti naj strijelac lige, Chievo imati naj odbranu, ali ce njihovi timovi biti u sredini ili pri dnu tabele.
Uf, aj ovako;
*Uopste mi mozak nije pomucen jer mislim da pisem racionalno i bez emocija, procitaj moj post jos jednom pa ces vidjet da itekako kritikujem Inter.
*Ibro nije najbolji na svijetu, trenutno su CR9 i Mesi miljama ispred njega
*MIlan ne busi sve redom jer je imao i poraza i losih igara. On je sada na prvom mjestu i svaka mu cast na tome. To sto on ne igra onoliko dobro koliko ga hvalite je druga stvar.
*ovo za ispade i za tvoju procjenu da navijam za Inter zadnjih 5 godina mogu ti napisati samo jedno- ne mlati.
Ova sezona pocinje mnogo mnogo da mi se svidja. Zasto? Nalozili su se ovi navijaci Bilana da ce osvojit' skudeto. Prosle godine su se samo nadali ili se nisu ni nadali no su ono samo eto zivotarili fudbalski, a ove godine su totalno naprzeni na tu ideju, da ce mi posebno biti slatko kad na kraju opet ne osvoje. :devil:
Izvinjavam se sto sam na kratko svratio. Dozvolicete mi da kazem GLIBRA jednom. GLIBRA! Hvala. Pa-pa. :mrgreen:
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
@firefly
ako ti je najbolji napadach preopshirno onda shpic, tj najbolji igrach na njegovoj poziciji, nadam se da se sad razumijemo...
@Luximus
Kako god bude ti si ispao gospodin, sad si se izgubio da se ne bi blamirao, pa ako se sluchajno situacija preokrene i osvojite neshto imacesh razloga za slavlje i materijala za zajebanciju a ako ne jednostavno se i dalje necesh pojavljivat i onda sledece godine okachish grb nekog drugog tima i ponovo u zajebanciju![]()
Skroz si me procitao. Steta samo sto sam se izgubio kad smo osvojili tripletu, i kad smo bili 1 na tabeli, jer nisam mogao da vas citam vise. Svake godine ista prica, i onda Inter osvoji. Zato sam odlucio jednostavno da se ne trosim ovuda s budalama. U stvari, ovo sve sto sam napisao je laz, a istina je sledeca: djevojka mi navija za Buventus, pa me blam da se pojavim Case-u pred oci. :roll: :mrgreen:
Last edited by Luximus; 29-11-10 at 17:34.
"There’s no such thing as good money or bad money. There’s just money." - Lucky Luciano
CurvaNord banovan nedjelju dana zbog vrijedjanja.
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
kao prvo, bash dobra fora na kraj, brao...
kao drugo, steta sto bas sad kad si slucajno odlucio da se izgubis vi ste imali ocajan pocetak sezone i milan i svi redom se popisase na vas... tripleta je bila prosle godine, tada su uz Inter bili cak i likovi koji nisu pogledali 3 utakmice u zivotu, svako je umio okacit grb i bacit foru
kao trece, vele da je pocinuo forum kako su nestali ovi Interisti od prosle god, tako da ne znam ko je ispao budala
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks