Originally Posted by
trojkam
Nista nisi pogrijesio, ali pazi ovo. milan igra sa kompletnim timom (izuzev Pata koji ionako vise sjedi nego sto igra), dok je Inter bez: Milita (koji je postigao vise golova u karijeri nego Patak na treninzima), Eto'a (koji je osvojio vise trofeja nego sto je mali igrao meceva u karijeri), Maicona i Julia Cesara (koji su proglaseni za najbolje igrace u Evropi sto se tice odbrane i golmana),Samuela, Chivua, Coutinha, Mancinia, Suaza, i sa tek oporavljenima Cambiassom, Mottom,..
Znaci, mnogo je tu velika razlika. I Inter je daleko od forme, a milan je u formi. Sto ce biti kad se situacija promijeni? (A to se mora desiti, jer je sezona duga).
Znaci, ne kazem ja da ce Inter osvojiti sa 20 bodova prednosti titulu, ali moze itekako da stigne milan, i da ga prestigne. Jer, Inter u formi, a milan u "ne-formi" su imali izmedju sebe po 36, 21, 12 bodova, zavisno od sezone...
Naravno, milan je danas jaci, nego ikad u prethodnih 5 godina. Ali, Inter je prosle godoine pokorio sve najjace ekipe Evrope: milan, barca, chelsea, bayern,..
Znam ja da nema Mourinha, ali su igraci isti. Nemojte ih tako brzo otpisivati, i ne mojte biti tako nadmeni.
Bookmarks