View Poll Results: Scudetto osvaja

Voters
309. You may not vote on this poll
  • Bari

2 0.65%
  • Bologna

1 0.32%
  • Brescia

2 0.65%
  • Cagliari

1 0.32%
  • Catania

2 0.65%
  • Cesena

4 1.29%
  • Chievo Verona

1 0.32%
  • Fiorentina

6 1.94%
  • Genoa

3 0.97%
  • Internazionale

70 22.65%
  • Juventus

41 13.27%
  • Lazio

50 16.18%
  • Lecce

1 0.32%
  • Milan

73 23.62%
  • Napoli

7 2.27%
  • Palermo

2 0.65%
  • Parma

5 1.62%
  • Roma

32 10.36%
  • Sampdoria

4 1.29%
  • Udinese

2 0.65%
Page 156 of 362 FirstFirst ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... LastLast
Results 3,876 to 3,900 of 9040

Thread: Calcio Seria A 2010/2011

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sem 2-3 prava navijacha Intera na forumu, ostali su zbunjeni, chekaju da vide oce li se Inter iskoprcat iz ove krize ili da traze neki novi klub za koji ce da navijaju, a u medjuvremenu forum pochiva od glupih komentara...
    Stvatno kako choeku ne pane na pamet izreka "ne trchi pred rudu" kad kaze da je Materaci rupetina samo nekih 10-tak godina se u to uvjeravamo sve vishe i vishe
    OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Dje su oci Benitezu da ga makne. Em kiksa, em ne pokriva svoju stranu, em ne skace.. Lusio i Kordoba drze odbranu, uz pomoc Zanetija na sredini. Uvali im Krespo 2 gola, a zamalo i treci no je slabo zafatio glavom a i Kastelaci je dobro reagovao.

Solidan Inter, mada su imali dosta srece da daju ove golove i preokrenu vodjstvo Parme. Igra nije losa, al skripi u napadu i odbrani. Dobro u napadu nema alternativa, al samo da maknu Materacija i stave tamo Kordobu, dobice mnogo vise na sigurnosti. Valjda tako i bude, Motta je na klupi i red je da zaigra vise.

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    oce li dobijat inter parmu s ovakvim sastavom: Castellazzi; Cordoba, Lucio, Materazzi, Zanetti; Stankovic, Cambiasso; Santon, Sneijder, Biabiany; Pandev.

vec ste poceli da pricate o skudetu? vrnite se mjeseca dana unazad pa cete da vidite tabelu i razliku u bodovima izmedju ekipa koja pominjete i uporedite ih sa danasjim - dako to bude dovoljno da vam poakze da je sad smijesno pricati o tome ko je glavni favorit za skudeto.
    da napomenem da je roma prosle godine skoro stigla intera a imala je -14 bodova ... sprdali su se ovdje pojedini i govorili kako je to nemoguce pa se eto desi. i to su stigli murinjovog super intera.
    Roma je prosle godine lagano mogla da uzme skudeto, znaci u jednom trenutku su bili ispred intera na tabeli, ali se pazzini pobrinuo da inter osvoji.

Quote Originally Posted by St_Lunatic View Post
    Sem 2-3 prava navijacha Intera na forumu, ostali su zbunjeni, chekaju da vide oce li se Inter iskoprcat iz ove krize ili da traze neki novi klub za koji ce da navijaju, a u medjuvremenu forum pochiva od glupih komentara...
    Stvatno kako choeku ne pane na pamet izreka "ne trchi pred rudu" kad kaze da je Materaci rupetina samo nekih 10-tak godina se u to uvjeravamo sve vishe i vishe
    Rekao sam da sofra necu quotovat, ali moram. Znachi ja cu za Inter da navijam i u B liZi, sto za vas milaniste ne bih rekao, jer vidim da ne znate da ste B ligu osvajali par puta, tada ste sigurno navijali za juventus ili neki drugi tim.
    A koliko vidim svi tvoji postovi su napravljeni na ovom pdf, tako da vidim koliko je sati kod tebe, tebi je sve u zivotu milan i nista drugo sa strane, kako ces izdrzat josh ovu godinu ako milan ne osvoji skudeto? Hoce li biti Milenium na mapi?
    Quote Originally Posted by Biznismen Podgorica View Post
    Oli da se kladimo ti das 50e a ja cu 200e.
    Ako ne prodje ti imas 200e.. :wink:

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Quote Originally Posted by Mitro View Post
    Dje su oci Benitezu da ga makne. Em kiksa, em ne pokriva svoju stranu, em ne skace.. Lusio i Kordoba drze odbranu, uz pomoc Zanetija na sredini. Uvali im Krespo 2 gola, a zamalo i treci no je slabo zafatio glavom a i Kastelaci je dobro reagovao.

Solidan Inter, mada su imali dosta srece da daju ove golove i preokrenu vodjstvo Parme. Igra nije losa, al skripi u napadu i odbrani. Dobro u napadu nema alternativa, al samo da maknu Materacija i stave tamo Kordobu, dobice mnogo vise na sigurnosti. Valjda tako i bude, Motta je na klupi i red je da zaigra vise.
    Ma nije Benitez josh provalio ko je Matrix... Inache ne vjerujem da ce ubuduce igrat.

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Materacija opet shishaju,kakva je to budalica..
    Otvorena utakmica,sjevaju shanse na obije strane,..
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Sto promashi Parma u pm...nadam se da ce Parma dati jos dva gola do kraja,dobro bi im dosla tri boda u nastavku calcia jer ih ocekuju teske utakmice poslije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sto radi Materaci qq
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    16
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    26 Posts

Chuda radi..evo udje Mota i dade ga,gotovo je

5-2 - Deki hettrik !
    Last edited by mc_esseny; 28-11-10 at 13:04.
    ~
    Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakav mec

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

.. e sad Parmi treba 4 gola .. steta,nerealan rezultat ali ovi iskoristise svoje sanse...

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Kolko znaci Motta za igru. Prava masina, za defanzivu i ofanzivu. Sto promasi Pandev hahahah. Al kako brani Kastelaci, svaka mu cast. Potpuno je zamjenio Cesara.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sredina dobi utakmicu....5 golova bez napada prakticno,nije lose....

Thanks Thanks Given 
    1,585
    Thanks Thanks Received 
    2,214
    Thanked in
    1,066 Posts

3 gola dejooo,dejooonemo'te da je los,makar interisti...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Sto promashi Parma u pm...nadam se da ce Parma dati jos dva gola do kraja,dobro bi im dosla tri boda u nastavku calcia jer ih ocekuju teske utakmice poslije
    Ahahahha...kako si funny...aj baci jos neku foru prije nego sto podjes da se polijes kantom benzina i zapalis...Pratis Romu samo zbog Mirka ,ocajan si...

Snajperista je jos jednom pokazao kakav je igrac i kakvo srce ima...bez njega je Inter totalno druga ekipa...kad se vratio protiv Palerma odigrali smo tad mozda i najbolju utakmicu ...pa onaj maestralan gol Totenhemu posle vise od 30 dodira...rodjeni gospodin

Kastelaci fenomenalan...kako ufati onu sutinu protiv Tventea ,danas isto odlican
    Last edited by Nino_pg; 28-11-10 at 13:33.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    986
    Thanked in
    584 Posts

Deki je prije povrede igrao strasno, utakmice protiv Rome mu je bila fantasticna. Al se nakon tog odlicnog perioda povrijedio, i po povratku je igrao prilicno lose. Cak je danas poceo slabo, gubio neke lopte, al nakon ona prva 2 gola je dobio samopouzdanje i odigrao dosta finu utakmicu. Nadam se da ce ovo bit prekretnica u sezoni, samo da se vrate povrijedjeni igraci i ima Inter opet da gazi. Stvarno, 5 golova su dali igraci sredine, hehe. Nema, sa Mottom je to potpuno drugacije. Odlican tehnicar, snazan u duelima kao i u skok igri. Danas je i Kordoba briljirao, kako je dobro odigrao po onoj lijevo strani u oba smijera.

Razocarenje totalno je Pandev, bas je podbacio. Snajder se izgleda povrijedio, valjda nije nista ozbiljno. I on malo steka, nema njegovih golova. Al opet dobro distribuira lopte. I naravno, Materaci kojeg bi ipak trebalo pozdravit. Parma je igrala stvarno dobru utakmicu, al je najvise toga napravila upravo zbog gresaka Matriksa (nepokrivanje prostora, izgubljene lopte, traljave reakcije).

Eto tolko, smanjila se malo prednost. I dalje ce tu bit kopanja, al sa svim zdravim igracima, moze Inter da stigne na prvo mjesto za mjesec-dva.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne gledah utakmicu, u'vatio sam samo zadnjih 15 min, i vidio nesretnog Pandeva sto promasi. Ovaj komentator na Arenu rece da je Parma pravila sanse, a Inter davao golove, i da je ovaj rezultat nerealan, ali ne znam nesto. 5:2 je dosta velika razlika. Bez obzira, ne mogu se cudu nacudit kako funkcionise taj Inter. Jedno vrijeme pojma nemaju, i onda im nema najboljeg igraca, i oni daju 5 golova -_-.

Inace, Mitro, oce li Inter stic na prvo mjesto zavisi iskljucivo od Milana. Nadam se da ce Milan nastavit sa dobrim igrama, samo da budu malo jaci naprijed
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bogami kao da je Bre$a zasjela na prvo mjesto,a ne Milan.I to sa 7 bodova razlike.I to Milan u formi.
    Dobili su Parmu 5-2,dva gola su pala nakon promjene pravca lopte od strane igraca Parme,Parma je mogla jos koji gol dat,i odma nemaju konkurencije.Ne sprdajte se.
    Ako Inter oce prvo mjesto morace da igra duplo bolje,i Milan ce morat da igra mnogo losije.
    Raise my hammer,take my aim

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by _HokutoNoKen_ View Post
    Ovaj komentator na Arenu rece da je Parma pravila sanse, a Inter davao golove, i da je ovaj rezultat nerealan, ali ne znam nesto. 5:2 je dosta velika razlika.
    Ja evo sat vremena pokusavam da udjem na sajt arene da im pisem za ovog KRETENA od komentatora...ocigledno je lik navijac Milana ili Juventusa ,kakve je gadosti izvaljivao to je strasno..."smucilo se sudiji da gleda usporena dodavanja Intera ,pa je svirao kraj utakmice "...dzukela usrana

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    Bogami kao da je Bre$a zasjela na prvo mjesto,a ne Milan.I to sa 7 bodova razlike.I to Milan u formi.
    Dobili su Parmu 5-2,dva gola su pala nakon promjene pravca lopte od strane igraca Parme,Parma je mogla jos koji gol dat,i odma nemaju konkurencije.Ne sprdajte se.
    Ako Inter oce prvo mjesto morace da igra duplo bolje,i Milan ce morat da igra mnogo losije.
    Nista nisi pogrijesio, ali pazi ovo. milan igra sa kompletnim timom (izuzev Pata koji ionako vise sjedi nego sto igra), dok je Inter bez: Milita (koji je postigao vise golova u karijeri nego Patak na treninzima), Eto'a (koji je osvojio vise trofeja nego sto je mali igrao meceva u karijeri), Maicona i Julia Cesara (koji su proglaseni za najbolje igrace u Evropi sto se tice odbrane i golmana),Samuela, Chivua, Coutinha, Mancinia, Suaza, i sa tek oporavljenima Cambiassom, Mottom,..
    Znaci, mnogo je tu velika razlika. I Inter je daleko od forme, a milan je u formi. Sto ce biti kad se situacija promijeni? (A to se mora desiti, jer je sezona duga).
    Znaci, ne kazem ja da ce Inter osvojiti sa 20 bodova prednosti titulu, ali moze itekako da stigne milan, i da ga prestigne. Jer, Inter u formi, a milan u "ne-formi" su imali izmedju sebe po 36, 21, 12 bodova, zavisno od sezone...
    Naravno, milan je danas jaci, nego ikad u prethodnih 5 godina. Ali, Inter je prosle godoine pokorio sve najjace ekipe Evrope: milan, barca, chelsea, bayern,..
    Znam ja da nema Mourinha, ali su igraci isti. Nemojte ih tako brzo otpisivati, i ne mojte biti tako nadmeni.
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by trojkam View Post
    Nista nisi pogrijesio, ali pazi ovo. milan igra sa kompletnim timom (izuzev Pata koji ionako vise sjedi nego sto igra), dok je Inter bez: Milita (koji je postigao vise golova u karijeri nego Patak na treninzima), Eto'a (koji je osvojio vise trofeja nego sto je mali igrao meceva u karijeri), Maicona i Julia Cesara (koji su proglaseni za najbolje igrace u Evropi sto se tice odbrane i golmana),Samuela, Chivua, Coutinha, Mancinia, Suaza, i sa tek oporavljenima Cambiassom, Mottom,..
    Znaci, mnogo je tu velika razlika. I Inter je daleko od forme, a milan je u formi. Sto ce biti kad se situacija promijeni? (A to se mora desiti, jer je sezona duga).
    Znaci, ne kazem ja da ce Inter osvojiti sa 20 bodova prednosti titulu, ali moze itekako da stigne milan, i da ga prestigne. Jer, Inter u formi, a milan u "ne-formi" su imali izmedju sebe po 36, 21, 12 bodova, zavisno od sezone...
    Naravno, milan je danas jaci, nego ikad u prethodnih 5 godina. Ali, Inter je prosle godoine pokorio sve najjace ekipe Evrope: milan, barca, chelsea, bayern,..
    Znam ja da nema Mourinha, ali su igraci isti. Nemojte ih tako brzo otpisivati, i ne mojte biti tako nadmeni.
    Samo sto Patak ima 22 godine, a Milito ima 30, i u nikakvoj je formi. Maicon isto tako. Mancini je kreten, Suazo ne zapinje, Samuel je vise povrijedjen nego sto igra, Maicon maximalno nemotivisan, Coutinho previse neiskusan. Nedostatak Eto'o-a i Cezara je stvarno veliki peh. Sigurno da Inter moze da stigne i prestigne Milana, ali koliko je to realno u ovom trenutku, to je pitanje? Sad se ne mozete oslonit na to. Inter jos treba da ide na svjetsko za klubove, i tu moze da jos zaostane, i onda dodatni pritisak po povratku da se stizu bodovi. Nije to nimalo lako.
    DICIOTTO

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Dje ga je onaj lik sto je pljuvao po Stankovicu? Eeeeeeee moj druze!

Thanks Thanks Given 
    1,905
    Thanks Thanks Received 
    1,869
    Thanked in
    770 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    Ja evo sat vremena pokusavam da udjem na sajt arene da im pisem za ovog KRETENA od komentatora...ocigledno je lik navijac Milana ili Juventusa ,kakve je gadosti izvaljivao to je strasno..."smucilo se sudiji da gleda usporena dodavanja Intera ,pa je svirao kraj utakmice "...dzukela usrana
    To su posledice silovanja, nego ja nisam gledao na arenu tako da nisam slusao tog penala.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by trojkam View Post
    uhhh kakav kiks, ne moze se sakrit isfrustriranost...
    OI OI OI OI OI OI OI PIPPO INZAGHI SEGNA PER NOI!!!!!!

Thanks Thanks Given 
    801
    Thanks Thanks Received 
    131
    Thanked in
    84 Posts

Quote Originally Posted by CurvaNord View Post
    necu vise da se raspravljam, za mene stankovic pojma nema i .
    vec sam odgovorio na ovo i kao sto rekoh za Stankovicevu karijeru je ocigledno presudno to sto ti mislis...danas se bas vidjelo da su ga tvoje rijeci pogodile :monkey:
    No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.

Page 156 of 362 FirstFirst ... 56106146152153154155156157158159160166206256 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)