crk'o marshal...ja se napravih pametan pa ga resetovah i trt.
sta sad da radim?
valjda dobijemo odje info kad treba restartovati STB, kad se problem rijesi.
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Sad dobih gospodju operaterku, kaze problem je do njih (mos' misliti), i da ce biti reseno, ali ne zna kad. Sprdnja.
evo proradi...ko zna mozda sad ima neki novi kanalidem sad da shaltam i da se nadam
![]()
Nema nista novo, ali ako vam ne radi, sada mozete da restartujete STB i bice ok![]()
sport klub na kanalu 300
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
hmmm, meni je na 300 viasat history...![]()
meni je na 300 info kanal![]()
Bako, jebeš li što?
Tako je![]()
Meni je SK+,gledam sad PL,a na 301 igraju Nadal-Roddick,hvala PI-Com-u![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Dje su mi snimljene emisijeee?
signachur
Kad smo vec kod toga, ocemo li IKAD gledati SPORTKLUB preko extratv-a?
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Za sada ne zbog ekskluzive S88-a
http://www.telekom.me/Press.aspx?akcija=488&id=2433
Treći rođendan Extra TV-a
22.11.2010.
Crnogorski Telekom od 22. do 29. novembra organizuje nagradnu igru povodom tri godine od uvođenja Extra TV servisa na domaće tržište. Pravo da učestvuju u ovoj igri imaju svi postojeći Extra TV korisnici, i to na veoma jednostavan način – registracijom preko TV-a (Extra TV meni/ Extra/Nagradna igra).
Na rođendan Extra TV servisa, 30. novembra, biće izvučeni dobitnici sljedećih nagrada:
• HDTV
• 3 ASUS netbook-a
• 5 mobilnih telefona
Nagrade su pripremljene i za sve one koji se u periodu od 29. novembra do 2. decembra prijave za Extra TV (preko web-a, u T-Centrima, preko broja 1500…). Uz to što su oslobođeni plaćanja opreme i pretplate na osnovni paket do kraja godine, novi korisnici dobijaju besplatno sve dodatne kanale tokom prvog mjeseca korišćenja.
Registracijom, tj. učešćem u nagradnoj igri, korisnici postaju članovi Ritam Kluba (nagradni program u kojem se sakupljaju dukati i mijenjaju za vrijedne nagrade).
Podsjećanja radi, u toku je akcija u kojoj svi korisnici (fizička i pravna lica), koji se prijave za suprbrzi ADSL internet i Extra TV imaju besplatan pristup ovim servisima do kraja godine. Uz besplatnu opremu korisnici će biti oslobođeni plaćanja mjesečne pretplate do početka 2011, a to važi za sve – bilo da se odluče za samo jedan ili oba servisa.
Izuzetne olakšice važe i za korisnike koji uz ADSL i Extra TV uzmu i Porodični paket (fiksni telefonski broj+ do četiri mobilna broja). Uz besplatne ADSL i Extra TV servise do kraja godine, dobijaju još jednu povoljnost – 20 odsto popusta na pretplatu od početka 2011 godine.
Extra TV je jedan od najpopularnijih servisa na domaćem tržištu, što potvrđuje i broj korisnika – blizu 38 hiljada.
Extra TV je stekao izuzetnu popularnost najvećim dijelom zbog velikog broja interaktivnih funkcija, zahvaljujući kojima je dobio i naziv „televizija neograničenih mogućnosti“. Extra TV korisnici imaju mogućnost snimanja programa, zakazivanja snimanja preko sms-a, premotavanja, pauziranja, praćenje berze, vremenske prognoze, pristup telefonskom imeniku, malim oglasima, internet portalu CafeMontenegro, popularnim igricama (Extra zabava). Tu su i Extra TV Chat, Extra TV SMS, Extra TV prodavnica, kao i iznajmljivanja filmova od kuće (Extra TV Videoteka).
O velikoj popularnosti Videoteke govori i podatak da je, recimo, od početka godine iznajmljeno preko 140 hiljada filmova.
Sale, arena HD je krenula u open IPTV, da se necete i vi prevariti ?
Nek' je srecno!
Bi možda oni ali za razliku od ovog sr@nja myzen arenu HD bi gledali a kad bi je previše korisnika uključilo srušio bi se truli T-sistem. Drugim riječima legendarni T-HD je bio samo izgovor da namaknu euro više a postavljanje gledljivog HD kanala za sada ne dolazi u obzir. Ne očekujte nikakve poteze koje će se odraziti negativno na dividendu akcionara.
Sad mi zena je gledala emisiju na PRVOJ, nesto kao Dodji na veceru. Prekinuta je prije kraja zamracivanjem, zbog SURVIVOR-a (koji je najveci shit koji se moze emitovati na TV-u) koji pocinje tek 5-6 minuta kasnije.
Neprofesionalizam onoga ko je zaduzen za ZAMRACIVANJE... ZamraCiVanje...mraCivanje... RacivAnje... civanjE... nje... njE...
white noise.
Last edited by =]Vlado[=; 26-11-10 at 18:55.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
Treba bojkotovati sve CG televizije koje otkupljuju ta smeća od serija i reality shita.
Usput, obavještavam privredne subjekte koje masno plaćaju reklame da ih uošte ne gledamo a još manje slušamo jer SELJAČKE stanice pojačaju ton za 50 % kad idu reklame i normalno da SVI pritisnu MUTE na daljincu.![]()
E da, ja sam sinoc gledala neku slicnu emisiju, nesto sa onim Sasom sto "sredjuje" restorane i kafanice. I tako, u sred emisije zamracise Prvu TV. Ajd' nije to sad neka emisija, al' opet kad sam vec pocela, red je bio da me puste da je odgledam do kraja.
P.S. Ne brini, nisam tvoja zena.Ovo je druga emisija, sto ukazuje na profesionalnost Extra TV.
Last edited by Zizak; 26-11-10 at 20:01.
Stvarno bezobrazluk od ovog Extra TV. Evo sad mi prekrise Vece sa Ivanom Ivanovicem pre kraja. A taman je pominjao JK. Stvarno bezobrazluk, i to garantovano zbog one gluposti zvane Survivor.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks