sa 30e za 1480e na CSKA...
Druze koja je tebi muka??samo se vrijedjas,zebavas druge,sprdas...jesi li se registrova zbog toga ili zbog neceg drugog???ako jesi,odma obrisi akaunt,ozbiljno ti kazem...iz cista mira diras i provociras....druzi se maloo jadan,odje smo da bi pare uzeli,a ne da bi se vrijedjali i fukarisali,ka sto ti radis... :shock:![]()
Lambda
ja reko mancester2,laganooo... izzy rekoh ti![]()
Lambda
pazite sto vi velim. Sad brejkuje djokovic i vrace se u mec... 26 kvota na djokovica, namjestio je socivo.
Ne bacaj pare na tu drtinu...
Bijo si poziw koi se neodbija
Inter 0:0 Twente ~ ppx
Totenhem 3:0 Werder ~ 1-1
Valencia 6:1 Bursa ~ 1-1
Salke 3:0 Lion ~ 1
Rendzers 0:1 Manchester ~ 2
Hapoel 3:0 Benfica ~ 2
2 = 87
Panatinaikos 0:3 Barcelona ~ 2
Totenhem 3:0 Werder ~ 1
Salke 3:0 Lion ~ 1
Rendzers 0:1 Manchester ~ 0-2
Valencia 6:1 Bursa ~ 1
Hapoel 3:0 Benfica ~ 2
5 = 80
yeah...
Nista. Djokovic je samo pokusao da skrije da mu socivo ne smeta, kao pravi borac koji ne zeli da stvara alibi. Ali ocigledno je da ne vidi nista trenutno. Nema mu se sto zamjerit. Nije mogao protiv Nadala polu-slijep. Ali naredni gem ce ga brejkovati, cisto da mu pokaze da je i dalje tatamata. kvota na brejk je 6 i vrijedi probati!
Izgleda da betting master ima vise para na racunu nego sto bi trebalo![]()
ipak je to nadal koji sve vraceee....![]()
Lambda
Brejk Djokovic @8?![]()
Eo ga sad brek, tacno ga vidim... A koja drtina... on je sad i imao odlicne prilike, pa je bezvoljno udarao onu lopticu. Vise bih ja namucio ovog Nadala... Kvota je 7. Probati.
Idi Nole imitiraj nekoga, pametnije ti je.
Podje ovo malo bonusa... Evo mu sad objasni Djokovic da nista nije vidio. Vidjelo se to, ali ja rekoh da pomognemo covjeku u nevolji. Greota je. Onakvom borcu bas da se to desi. Naredni put ce ga grlo zaboljet. Pa onda zub, pa glava... Nikad kraja pehovima.
Kakav si bonus dobio?
Bice loyalty?
A? nema ga ove srijede?To meni od prosle. Nisam ga bio ispuca, nisam ima zivaca. A imao sam i kinte do prije par dana. Sad sjedoh malo da ajvanim i brzo zavrsih posao.
inter hx
totenhem h1
lion 2-3
mancester 1-3
benfika 2
jbg, kao i sinoc samo jedan nerealan rezultat i to bas taj na koji su svi igrali...
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
@Master
Koji su uslovi da se dobije?
Lojalti da si igrao u predhodnoj nedelji nesto. bude od 5-15, zavisno koliko si uplatio. Cesto mi na 50e uzplate bude i 15. A ponekad samo 5. Valjda uplate 30-40e i vise se razmatraju. Drugim rijecima, neka hvala. Dam im 200e, a oni mi daju bonus od 15.
Kakav shitty bonus.
Eo izvukoh uloge i 9eura preko, tj dobih 13e na:
Salke AH1
Valensija 1
Barca 2
Rubin AH1
Rangers Mancester 0-2
Inter 1,
sa 1,30e
Benfika me bači za 35e...kurca se napušili!
-->*-TRIATLON PG!-*<--
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks