ajte ljudi pomagajte
ljudi pomagajte... zanima me kod koga da povedem bmw e46 da mi pogleda hladnjak, pusta antifriz, neznam ni jeli hladnjak , ali mi hvali tecnost cesto, tj vidi se na njega da je vlazan, ali neznam tacno.. koji majstor je za bmw dobar a da nije u krv skup?? i dje bi moga vidjet polovan hladnjak da kupim.. ostavite mi imena ,br tel bilo sto.. hitno mi je,, ne mogu ovako vozit...
ajte ljudi pomagajte
nema toga, jeftin ne postoji , dobar jos manje ...............
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Zahvalilo mi je tecnosti u posudi za kvacilo (to sam primijetio kad sam osjetio da se tesko salta) i uspem ja tecnost u posudu i dolje odvijem onu "sisu" da izadje vazduh...Kad sam krenuo da nadrukam pedalu ona se zakuca za patos...Kako da to ozracim,posto mi je ocigledno sistem pun vazduha???
Kupite skodu ako nemate para da odrzavate Bmw![]()
Last edited by Rover; 24-11-10 at 20:43.
a zasto mora da se skida chep? zar nema rupica na njega ka kakvi odushak?
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Nemoj mi reć da ne znaš proceduru zračenja?
TAKUMI
Maloprije me cima otac da su mi se na auto sva 4 upalila.Prvo mišljah da me zajebava.Dolazim do kola,kad muzika koju sam prije 2 sata ugasio takođe upaljena(ne svira nego samo na stand by stoji).Otvorim vrata i sva 4 se upališe.Otvaram haubu,malo kleme klimave al ništa strašno.Skini klemu,odma se ugasiše.Vrati je na mjesto,otvori vrata opet isto.Mislim da mi je u autu ostatak nekog starog alarma(na + klemi je neki osigurač,pored volana lampica koja stalno gori itd.)Nije mi se ovo prije dešavalo tj jedino par puta kad sam skidao kleme pa pošto ih vratim ona se upale).Ima li neko savjeta na brzaka?Moraću kod električara vozit svakako no da znam za ova 2 dana dok sam zauzet.Naravno,sad sam skinuo kleme da mi slučajno preko noći ne posisa akumulator.
Riječ je o M.Coltu iz 97.
Moguce da imas alarm a moguce da ti je usla voda pa ti pravi spojeve...
TAKUMI
Dje da uzmem original osramove nightbreaker sijalice za kola?
h4 su u pitanju
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks