Originally Posted by
ChocolateMne
Bila sam i ja na utakmicu u nedjelju pa se i ja zacudih tome sto nema puno gledalaca. Jeste da je bila kisa, da je bio Arandjelovdan, ali opet malo gledalaca za toliko vaznu ekipu i toliko vazno takmicenje.
Pa dobro, mislim da su upravo Arandjelovdan i kisa bili direktan razlog za slabu posjetu. Evo, ja idem na svaku utakmicu u CL, ali u nedjelju vece nisam mogao jer sam morao na dvije slave da idem.
Da je utakmica kojim slucajem bila u subotu ili eventualno ranije u nedjelju, dvorana bi sigurno bila ispunjena. Naravno, pritom moramo uzeti u obzir i cinjenicu da mec nije imao poseban takmicarski znacaj.
Sto se tice zrijeba - cini mi se da su grupe prilicno izbalansirane. Sve ekipe iz nase grupe su jake i nepredvidljive, tako da ce svaka utakmica biti otvorena. Najbitnije je da se sve utakmice odigraju maksimalno borbeno i srcano kao i do sad, jer pristup 'lako cemo' (pogotvo kuci) zna se kuda vodi.
Don't mind anything anyone tells you about anyone else. Judge everyone and everything for yourself.
Bookmarks