Ima li ko jaci?
Drago mi je ako si tako disciplinovan. Ja nisam rekao nit da je sramotoa nit da je strasno, samo sto moze opasno da te sjebe, prije svega jer treba pažljivo i strogo prema propisima radit doziranje i stackove, balansirat sve procese u organizmu(što je sve jako nedostupno ili sumljivih izvora u Cg)....
da ne ćelaviš, dobijash deka dick, srce, jetra itd... + možda je bzvz ja sa mojim genima to da pričam, al gledao sam ludačke transformacije, svaka steroid free, svaka risk free.
Zna malo dijete, samo ti treba alata (aparati za varenje, brusilice, bormašine) i dosta materijala...Uglavnom kao i za većinu stvari, ne isplati ti se pravljenje. Jedino ak je neka prosta stvar i imaš materijal za dž.
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Ima li ko jaci?
deksi
valja li da se radi ovako ? ne iste vjezbe/tezine,samo malo za promjenu da mi jedna serija bude ovo ,(najteze-srednje-lako)?
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
karadaglija, vraticu se ja na bjj kad mi prodju povrede cilj mi je da izjacam smanjim kategoriju i povecam brzinu, mene samo cutovanje zanima, da sma htio masu to bi lako dobio, plus sam poceo sa nekim alpinizmom i zelim da napredujem i moram bit tana i lagan
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ja sam iza nove back , al ne vjerujem, vise da cu icic svaki dan jer se burnujem opasno
Nudjen-cascen.
e opet sam napravio nvoi plan nopva ishrana i nacin treninga, pa da vidimo ako ni tu nemadnem pomaka, onda znam sta mi je cinjeti , i drzacu se dosta planine debelog snijega zime i sl i pjesacenja u krplje po cio dan pa da ako se sagorim , ako ne ja do aprila moram imati rezultat onda radi net `i to sto uzmem dobijacete sve info o tome, i slike promjena obecajem keve mi nevenke
p.s. bottomline bodybuilding,od nelsona, ima jedna stavka posvecena probanju svega, i dje nema pomaka ka kod mene, u smislu cuttovanja i defke, i kaze samo jedno dzabe vam sve gentika je tu presudna , dok ima kaze srecnih ljudi nabudzenih vec cime sve prirodno koji su vazda bez po muke kako treba , ka ovi loverclocker (na koga sma ljubomoran heheheheheh ;p) eto tako,
hhahaha :*
ma ja sam gledao studije...aerobni ti malo tu pomaze...ako ga ne uparish sa radom sa tezinama + 60% ti je ishrana...
moras da pogledas nedje metabolizam, bazalni...pa da probas da potrosis 700-1500 kcal nedjeljno vise nego sto unesesh...i mrshat ces oko kile nedjeljno...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
slab mi je net, al ak mislis na Drop set, sa smanjivanjem tezine, to je fino, makar meni, pred kraj, jednu vjezbu tako da odradim, da se prekinem![]()
-->*-TRIATLON PG!-*<--
ok,ali ja ponekad odradim cio trening ovako,2 grupe misica? nece mi nista bit' a?![]()
zavisi koliko imaš mišića...koje grupe radiš...npr leđa su velika, biceps, grudi itd mala...
mislim da je malo previše svaku vježbu ovako...i da treba da se zagriješ sa malim težinama prvo, pa onda na jače...
plus, ne znam da li može ovako snaga da ti raste kao kad se radi piramida....
-->*-TRIATLON PG!-*<--
ok,znaci ledja grudi i noge da ne radim ovako?
Ja odavno radim kombinaciju drop set i piramide. Dvije grupe mišića po treningu, uvijek mi je prva vježba iz grupe mišića piramida. Mora se čovjek malo zagrijat. Ne radim preko 4 vježbe po grupi mišića, od toga su mi, obično, druga i treća drop set. Ponekad mi je samo prva vježba piramida. Mada ne vodim previše računa jer mi je teretana dosadna, pa često mijenjam makar raspored vježbi, a nekad i same vježbe. Inače valja da se svake 4 nedelje promijeni nešto u treningu pošto se mišići brzo priviknu na određeni način vježbanja, pa znaju da stagniraju.
Naravno, ja sam klasični rekreativac, nikakvi preparati, nikakvi specijalni programi, radim sam, tako da ne mogu baš uvijek maksimum da izvučem. Ne mogu ja ni sa kim da se čekam i dogovaram. Imam dobar metabolizam, čak i predobar, pa uglavnom radim vježbe za masu. Drop set mi je tu dobar, jer u radu sa manjim težinama mogu da postignem efekat rada sa većim, a mnogo je manja šansa da se povrijedim. Ishrana mi je bez ikakvih ograičenja, samo ne jedem kasno uveče i poslije treninga pojedem dvije banane i popijem čokoladno mlijeko. To je sve.
P.S. Možda nije ni trebalo da pišem po temi bodybilding, ipak se podrazumijeva određeni profesionalizam u pristupu treningu. Ipak, raznorazne stvari treniram još od malih nogu, a teretanu zadnjih skoro četiri godine.
Last edited by NHM; 27-11-10 at 17:25.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
aha...ok,hvala![]()
Који су трбушњаци најбољи за доњи дио стомака?
не пада ми на памет ни један потпис
hahahahahahaahhahahaha pwned
http://www.coopersguns.com/videos/ex...als/leg-raise/
http://www.coopersguns.com/videos/ex...dominals/v-up/
al tesko da ces ih izdefinisati bez kardio treninga.![]()
i bez dobre dijete i skidanja salcica
to se podrazumjeva![]()
a ne ne nasem narodu se ne podrazumijeva no uypru u trbusne ka za spas zivota i trt na kraj imaju ih al se ne vide
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks