View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 322 of 941 FirstFirst ... 222272312318319320321322323324325326332372422822 ... LastLast
Results 8,026 to 8,050 of 23521

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    solidna tekma, bilo par lijepih golova. jadran definitivno moze da odigra bolje nego protiv primorca i moze biti vazan faktor ove godine.
    Di baš danas kad smo imali Mladost po @1.90 :mad:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by big giant head View Post
    solidna tekma, bilo par lijepih golova. jadran definitivno moze da odigra bolje nego protiv primorca i moze biti vazan faktor ove godine. trofej tesko da ce osvojit, ali moze nekoga zesce da zajebe u toj borbi.
    vanja dao vrhunski gol na kraju prve cetvrtine. sa kojom on lakocom igra, to je strasno. fenomenalan igrac.
    nažalost, nisam pogledo utakmicu pa mi je nejasno kako je to mladost uspjela izgubit. adaje udovičić odigo i 60% svojih mogućnosti vjerujem da bi mladost ako ne dobila, a onda barem igrala manje više gol za gol, a ne većinu utakmice gubila sa 2 i 3 razlike. ili su baš svi ostali mladostaši bili užasni. jadran ima puno previše prosječnih igrača a i nositelj igre janović zadnje 2 godine ne igra baš dobro, više bljesne tu i tamo. zadnje što je igro na svom nivou bilo je u podgorici 2009.

a i kako su mi prenijeli nije baš vanja odigro nšto specijalno da bi ga se moglo pohvalit nakon utakmice
    vaterpolski portal - www.dance.hr

big giant head Guest

jadran je prosto bio neuporedivo vise motivisan, to je manje vise to. vanja je isto igrao ispod prosjeka, ali i kad je takav bolji je od skoro svih ostalih igraca u mladosti [i jadrana]. dao je odlican gol na kraju prve cetvrtine.
    jadran nije odigrao vrhunsku utakmicu, niti je jadran sposoban da igra neki spektakularan vaterpolo. ali mogu da odigraju borbeno kao u ove dvije tekme sa hrvatskim klubovima i da se nadaju da ce timovi koji su inace jaci od njih imati slabiji dan. mislim da ce biti josh zajebaniji protivnik kad se neki igraci malo vise oslobode

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

kako smo se nadali , dobro smo se udali
    ta narodna poslovica odlicno opisuje stanje u jadranu pred ovu utakmicu, no eto pobjeda je pobjeda i njoj se nikada u zube ne gleda. Neka nastave ovako pa sto im Bog da

p.s. sto je to bilo sa cattarom u Splitu? Opet ih je neko pokrao?
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

samo sam htio kazat da je udovičić odigro i blizu svojih max mogućnosti mladost bi to dobila - pogotovo ako jadran nije odigro ništa spektakularno.

što se tiče cattara, ovako piše na crowaterpolu:
    Pobjednik ove zanimljive utakmice odlučen je doslovno u posljednjoj sekundi. Dvije sekunde prije kraja isključenje je izborio Matutinović. Usljedilo je brzo dodavanje prema Popoviću koji je iz prijenosa loptu poslao iza leđa vratara Krivokapića.

U prvi mah sudac Ivanovski je pokazao da nema ništa od gola jer je vrijeme isteklo, ali je nakon konzultacija sa zapisničkim stolom priznao pogodak. Uslijedila je bura protesta s klupe gostiju iz Kotora, ali službeni rezultat ostao je 8:8. Kotorani su najavili žalbu Povjerenstvu za natjecanje.

delegat baica iz šibenika

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by dida122 View Post
    samo sam htio kazat da je udovičić odigro i blizu svojih max mogućnosti mladost bi to dobila - pogotovo ako jadran nije odigro ništa spektakularno.

što se tiče cattara, ovako piše na crowaterpolu:
    Pobjednik ove zanimljive utakmice odlučen je doslovno u posljednjoj sekundi. Dvije sekunde prije kraja isključenje je izborio Matutinović. Usljedilo je brzo dodavanje prema Popoviću koji je iz prijenosa loptu poslao iza leđa vratara Krivokapića.

U prvi mah sudac Ivanovski je pokazao da nema ništa od gola jer je vrijeme isteklo, ali je nakon konzultacija sa zapisničkim stolom priznao pogodak. Uslijedila je bura protesta s klupe gostiju iz Kotora, ali službeni rezultat ostao je 8:8. Kotorani su najavili žalbu Povjerenstvu za natjecanje.

delegat baica iz šibenika
    Meni se crowaterpolo već par dana ne otvara. Točnije otvori se ali ga NOD izbaci uz upozorenje da je stranica zaražena virusom. Znaš li išta o tome?

Ovo boldano: Pobjednik? Da se nisu malo preračunali ili sam ja nešto propustio?

big giant head Guest

i meni nod, a i sam google chrome izbacuje stalno upozorenja kad svratim na crowaterpolo, a ponekad se desi i redirekcija na neki sajt sa prodajom kojechega. vec izvjesno vrijeme crowaterpolo ima problema sa tim stvarima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ne bi se bas slozio s ovim. udovicic jeste van serijski igrac, ali je scepanovic u odlicnoj formi i skidao je dosta dobrih suteva.

mislim da je u toj utakmici bila presudna losa noc pavica, koji je imao samo 1 odbranu vrijednu pomena (1 na 1 sa janovicem). ostalo mu je ulazilo odakle je stizalo, kroz usi, ispod ruke, preko ruke...stvarno je branio katastrofalno. a i iz aviona se vidjelo da su malo podcijenili jadran, slicno kao prosle god, kad je bila obrnuta situacija, kad je mladost dobila 2 razlike u igalu.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Post za novembar
    Pobjede nad jadranom su uvjek slatke, pa tako I ove, ubjedljive.
    No, nece to bit’ tema mog posta, jer cu utakmice tek za par dana vidjet.

Za Brguljanov odlazak smo sami krivi.
    To sto je on odma’ dobio dozvolu da zaigra za drugi klub – dovoljno govori o Savezu.
    Politika kroji sve, DPS tatice omogucavaju svojim sinovima da mimoidju onu obavezu od prvog cetvorogodisnjeg ugovora, koji se po pravilu mora potpisat sa maticnim klubom.
    Najbolji izdanci naseg kluba u zadnjoj deceniji se klubu nisu oduzili na pravi nacin (a to je kad za male pare odradis taj cetvorogodisnji ugovor I time vratis klubu za sve ulozeno u tebe), izuzev Vjeka Paskovica. Danas je taj Paskovic nepozeljan u Primorcu!
    Prst na celo…
    I po tome bi se mogli ugledat na jadran, jer izuzev Prlaina (I cini mi se Zlokovica, za 1 godinu) sve su igraci drzali najmanje do 22. u klubu.

Perper,
    U meni cete vazda imat’ podrsku za sve sto radite (pa I kad je lose), ali ovo je prilika da se mnogo toga rascisti unutar kluba.

Jos jednom – Denisu kapa dolje za svaki ulozeni cent u klub, svoje obecanje je ispunio I prije roka, ali nazalost klub nam funkcionise grdje nego dok njega nije bilo.

Da ne detaljisem I prozivam dalje, to cu kad se vratim.

Ideja sa Akcionarskaim drustvom kod nas u Ko je neizvodljiva.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Post za novembar
    Pobjede nad jadranom su uvjek slatke, pa tako I ove, ubjedljive.
    No, nece to bit’ tema mog posta, jer cu utakmice tek za par dana vidjet.

Za Brguljanov odlazak smo sami krivi.
    To sto je on odma’ dobio dozvolu da zaigra za drugi klub – dovoljno govori o Savezu.
    Politika kroji sve, DPS tatice omogucavaju svojim sinovima da mimoidju onu obavezu od prvog cetvorogodisnjeg ugovora, koji se po pravilu mora potpisat sa maticnim klubom.
    Najbolji izdanci naseg kluba u zadnjoj deceniji se klubu nisu oduzili na pravi nacin (a to je kad za male pare odradis taj cetvorogodisnji ugovor I time vratis klubu za sve ulozeno u tebe), izuzev Vjeka Paskovica. Danas je taj Paskovic nepozeljan u Primorcu!
    Prst na celo…
    I po tome bi se mogli ugledat na jadran, jer izuzev Prlaina (I cini mi se Zlokovica, za 1 godinu) sve su igraci drzali najmanje do 22. u klubu.

Perper,
    U meni cete vazda imat’ podrsku za sve sto radite (pa I kad je lose), ali ovo je prilika da se mnogo toga rascisti unutar kluba.

Jos jednom – Denisu kapa dolje za svaki ulozeni cent u klub, svoje obecanje je ispunio I prije roka, ali nazalost klub nam funkcionise grdje nego dok njega nije bilo.

Da ne detaljisem I prozivam dalje, to cu kad se vratim.

Ideja sa Akcionarskaim drustvom kod nas u Ko je neizvodljiva.

Zbog cega je Paskovic nepozeljan u Primorcu ? Cemu je on kriv ? Prvo, ja se ne zlazem uopste da je nepozeljan vec ga navijaci cijene i postuju, s obzirom da je dao svoj doprinos klubu kad mu je najvise trebalo, odnosno, pomogao je klubu da postane prvak Evrope. Nikad se nije ponasao kako ne bi trebalo niti mu se ima sta zamjeriti. I on nije kriv sto je situacija u klubu takva kakva jeste,nazalost. S druge strane, ako postoji ugovor izmedju kluba i igraca, sigurno da postoji i obaveza kluba da ispunjava svoje obaveze, odnosno, da placa tog igraca, i to redovno, a vjerovatno da postoji i neka opcija da se ugovor prekine nakon odredjenog perioda ako klub ne izmiruje svoje obaveze prema njemu. Nazalost, klub nije vise u prilici da izmiruje obaveze, iako su se pojedini tada ponsili njime, drzali govore i slicno. A kad treba klubu pomoc, nidje ih nema...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

crowaterpolo ima problema s virusima na serveru kod firme gdje su zakupili prostor, ali prije mjesec dana je bila obavijest o tome da sele na novi server. s obzirom da uzadnje vrijeme sam išo na net sa svoje stare "kante" koja je puna virusa i nema antivirusni program meni se nije ništa pokazivalo.

stvarno, nisam ni obado da su napisalo "pobjednik", hehe. poslije utakmice ispred bazena je umalo došlo do fizičkog obračuna između predsjednika OVK POŠK-a i direktora lige bebića (koji je krkan taj bebić to je strašno), vjerujem na tu temu. vidjet ćemo što će diretore odlučit.

fidimose, e to je druga stvar ako je pavić bio užasan pa su to jadranaši iskoristili.a udovičić je toliko dobar da je dovoljno da odigra na 60-70 % svog maksimuma pa da donese mladosti pobjedu protiv ovakog sastava jadrana. a ako su mu suigrači bili toliko loši, onda bi taj postotak bio dovoljan za barem ravnopravnu utakmicu što nije bila s obzirom na kretanje rezultata,a vidimo da nije.

ako tako odigra i protiv juga, mladost nema šanse u subotu, aliako bude na svom nivou, ondaje po meni mladost blagi favorit. akoji su mamlazi u jadranskoj ligi, evo mlad - jug i budva - jadran u iste ure uz prijenose, pa mogli su to malo razmaknut da se mogu pogledat obje utakmice

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by ChocolateMne View Post
    Zbog cega je Paskovic nepozeljan u Primorcu ? Cemu je on kriv ? Prvo, ja se ne zlazem uopste da je nepozeljan vec ga navijaci cijene i postuju, s obzirom da je dao svoj doprinos klubu kad mu je najvise trebalo, odnosno, pomogao je klubu da postane prvak Evrope. Nikad se nije ponasao kako ne bi trebalo niti mu se ima sta zamjeriti. I on nije kriv sto je situacija u klubu takva kakva jeste,nazalost. S druge strane, ako postoji ugovor izmedju kluba i igraca, sigurno da postoji i obaveza kluba da ispunjava svoje obaveze, odnosno, da placa tog igraca, i to redovno, a vjerovatno da postoji i neka opcija da se ugovor prekine nakon odredjenog perioda ako klub ne izmiruje svoje obaveze prema njemu. Nazalost, klub nije vise u prilici da izmiruje obaveze, iako su se pojedini tada ponsili njime, drzali govore i slicno. A kad treba klubu pomoc, nidje ih nema...

Potpuno si pogresno protumacio recenicu vezanu za Paskovica.
    Nije on u Primorcu nepozeljan zbog navijaca, vez zbog predsjednika kluba. Ocigledno nisi upucen, pa da ti pojasnim...
    Paskovica bas, bas svi gotive, iako me lani u jednoj tekmi u bd razocarao nekim svojim postupcima...valjda mu to ne predje u naviku.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

fidimose, e to je druga stvar ako je pavić bio užasan pa su to jadranaši iskoristili.a udovičić je toliko dobar da je dovoljno da odigra na 60-70 % svog maksimuma pa da donese mladosti pobjedu protiv ovakog sastava jadrana. a ako su mu suigrači bili toliko loši, onda bi taj postotak bio dovoljan za barem ravnopravnu utakmicu što nije bila s obzirom na kretanje rezultata,a vidimo da nije.
    udovicic je igrao sasvim ok, dao 1 vrhunski gol, razigravao igrace, ali su ga jadranasi dobro zatvarali, nije imao bas puno prostora za sut. zbog toga su letica, buljubasic, petkovic ostajali sami i iskoristili za davanje golova.

ali opet, nije udovicic odigrao koliko moze, to definitivno.
    <--- leuk

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Potpuno si pogresno protumacio recenicu vezanu za Paskovica.
    Nije on u Primorcu nepozeljan zbog navijaca, vez zbog predsjednika kluba. Ocigledno nisi upucen, pa da ti pojasnim...
    Paskovica bas, bas svi gotive, iako me lani u jednoj tekmi u bd razocarao nekim svojim postupcima...valjda mu to ne predje u naviku.
    Mislis - pogresno protumacILA. Ali izvini onda. Nisam upucena u njihove unutrasnje odnose. Uh, navike znaju da budu jako lose. Nadajmo se da
    zajedno onda da nece vise raditi to sto je tada u BD.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Da nastavim vezano za cattarovu utakmicu..

Danas sam procitao u novinama da je sudiski par Radicevic - Ivanovski , suspendovan na neodredjeno vrjeme , u jadranskoj ligi, zbog ocjene 1 koju su dobili sudeci utakmicu POsk- Cattaro...

Eh te sudije...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by HIPER View Post
    Da nastavim vezano za cattarovu utakmicu..

Danas sam procitao u novinama da je sudiski par Radicevic - Ivanovski , suspendovan na neodredjeno vrjeme , u jadranskoj ligi, zbog ocjene 1 koju su dobili sudeci utakmicu POsk- Cattaro...

Eh te sudije...
    Kad ćemo dočekat da se i u naše prvenstvo počnu kažnjavat sudije ???

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa ivanovski prvo nije prizno gol, pa je nakon razgovora sa zapisničkim stolom promijenio odluku. zašto i delegat nije suspendiran onda???

Thanks Thanks Given 
    10
    Thanks Thanks Received 
    274
    Thanked in
    107 Posts

Quote Originally Posted by PERPER View Post
    Kad ćemo dočekat da se i u naše prvenstvo počnu kažnjavat sudije ???
    ako pocnu to da rade nece imat vise ko da sudi....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

duel grzentiča, golmana kopra i trbojevića je prerasla u fizički obračun koji je završio žutim kartonom za obojicu igrača. - ovako piše na sportnetu, a sumnjam da bi za fizički obračun dva igrača suci dali samo žuti karton. zna li tko više o ovome?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

duel grzentiča, golmana kopra i trbojevića je prerasla u fizički obračun koji je završio žutim kartonom za obojicu igrača. - ovako piše na sportnetu, a sumnjam da bi za fizički obračun dva igrača suci dali samo žuti karton. zna li tko više o ovome?
    Suvise je to blaga kazna za fizicki obracun :?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

cisto sumnjam da je neko dobio samo zuti zbog fizickog obracuna...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Opstina pristala da pomogne primorcu ali ne i da preuzme finansiranje...cini mi se neka smijesna suma
    Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zavarovalnica Triglav je glavni sponzor Jadranske vaterpolo lige u sezoni 2010/2011. Na konferenciji za novinare održanoj u Zagrebu, predsjednik Uprave, Matjaž Rakovec, je u ime Triglava, zajedno s predstavnicima Jadranske lige, Milivojem Bebićem, kao direktorom i Pericom Bukićem, predsjednikom Upravnog odbora, potpisao sponzorski ugovor.
    Zavarovalnica Triglav je potpisom ugovora sa Jadranskom vaterpolo ligom postala glavni sponzor vjerovatno najjače vaterpolo lige za sezonu 2010/2011. Sada, Triglav Jadranska vaterpolo liga osnovana je u saradnji Hrvatskog vaterpolo saveza, Plivačke vaterpolo federacije Crne gore i Vaterpolo saveza Slovenije, a djeluje od jeseni 2008. godine. Zavarovalnica Triglav nastavlja saradnju sa ovom ligom, jer je već bila sponzor Final Four takmičenja - završnog turnira za četiri najbolje vaterpolo ekipe u takmičenjima sezone 2009/2010.

Ugovor je u ime najvećeg slovenačkog osiguravajućeg društva koje, u okviru Grupe Triglav posluje na osam tržišta jugoistočne Europe, potpisao predsjednik Uprave, Matjaž Rakovec. Gospodin Rakovec, koji je takođe međunarodni vaterpolo sudija na ovom događaju je rekao sledeće: "Kao zaljubljenik u ovaj sport, drago mi je da Grupa Triglav može doprinijeti daljnjem razvoju i uspjehu vaterpola na području gdje i mi poslujemo. Volio bih, da se ovoj ligi pridruže klubovi iz svih zemalja u kojima naša Grupa posluje. Za sponzorsku podršku Triglav Jadranske lige odlučili smo, jer vjerujemo u uzajamni napredak, a takođe time jačamo i društvenu odgovornost našeg društva.“ Također je dodao da je partnerstvo s Triglav Jadranskom ligom regionalna podrška sporta na području gdje posluje Grupa Triglav i izrazio želju za povezivanjem tržišta gdje je Triglav prisutan.

Gospodin Bebić, direktor lige rekao je da se nada daljnjoj uspješnoj saradnji za dobrobit oba partnera. Uz sve teškoće s kojima se suočavala liga, gospodin Perica Bukić, predsjednik Upravnog odbora, rekao je kako je zadovoljan što sada Triglav Jadranska liga igra treću sezonu za redom. Kako je objasnio: " To je veliki projekat koji koristi svim klubovima. Takmičenja su puno bolja i jača i svakako doprinose jačanju klubova. Mislim, da će klubovi iz Triglav Jadranske vaterpolo lige biti odlični promoteri Zavarovalnice Triglav kao sponzora, jer su većina tih klubova nosioci kvaliteta evropskog vaterpola i najuspješniji evropski klubovi."
    kad je muka đe si duka

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zanimljiv tekst u danasnje Vijesti o situacii Primorca uopste i opstini...
    Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…

Page 322 of 941 FirstFirst ... 222272312318319320321322323324325326332372422822 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)