Page 72 of 402 FirstFirst ... 226268697071727374757682122172 ... LastLast
Results 1,776 to 1,800 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

hahahah...moramo se malo zezat...eo vidim topik živnuo :mrgreeen:

preduhitri te momak sa najočuvanijom BMW trojkom e46

a rado bi se klao zajedno sa tobom :* ♥
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

dje ih imam uzet , ja znam odje jednog momka, al ne znam kolko mi je sigurno kdo njega uzeti, pomagajte, oksandrolon, winstrol ili bilo sto za cut !?!??! a loverclocker ja sam ozbiljan za treninge, mada meni odgovara ili u 4 posle posla kod sljuke u gym, ili navece dje sam sad pilot gym na petrovacki
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    670
    Thanks Thanks Received 
    81
    Thanked in
    54 Posts

valja li odma poslije posla ic na trening? ja sam cesto umoran, mada sam to dosta puta praktikovao, jer ako odem doma, zaspah...
    If at first you don't succeed, skydiving is not for you.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

mene je to najmilije, nista mi grdje nema od ovih 7 8 sati navece treninga kad si iscijedjen, al moram za sad nemam druge opcije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

p.s. ovaj cutting stack kao sa sajta http://www.oralsteroids.com/SearchRe...+Stack&x=0&y=0

ima li dje u cg, clen tren i win ?

i da li valja uz to danabol i var za snagu ?
    Last edited by sparco; 22-11-10 at 10:54.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    p.s. ovaj cutting stack kao sa sajta http://www.oralsteroids.com/SearchRe...+Stack&x=0&y=0

imas kod Shljuke sve, kad vec treniras kod njega pitaj ga....
    danabol ti ne bi preporucio za definiciju, tj rijetko se koristi jer navlaci mnogo vode, a ono moze, opet ga neko koristi u kombinaciji sa winstrolom...
    uglavnom, pitaj shljuku, on ce ti dat najbolju formulicu, samo je obavezno prepolovi jer covek je izgubio osjecaj pa preporucuje mega doze...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

ne treniram al mozda vec od sledeceg mjeseca posle operacije krenem, pa taman znam ga dobro, pitacu

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Emill View Post
    valja li odma poslije posla ic na trening? ja sam cesto umoran, mada sam to dosta puta praktikovao, jer ako odem doma, zaspah...
    e ja idem posle faxa vazda....onako skljukan od svega....glavno je da si posle treninga opušten i cool....stress ti isto smanjuje rezultate

Quote Originally Posted by sparco View Post

Sparko, ne poznajemo se, pa možda nije u redu,
    ne znam kako i šta radiš, pa nije u redu,

al brate ne znam jeli dotle došlo da moraš te stvari da koristiš? Sve je to ok ak se kontroliše, i nivoi drže u ravnoteži, al koja je muka, kao da profi ideš na 120kg čiste mase?
    Imam dobrog druga, kućnog prijatelja, koji je ka kuca veliki, ka stijena izrezbaren, a nikad steroid taka nije, (suplemente kao whey, fruktozu, kreatin (mada mislim da nije odavno), minerale i vitamine naravno jeste) a vidi kako izgleda:

I nemoj da mi pričaš o genetici, jer svako može dostići zadovoljavajući nivo, radom i disciplinom (naravno velikim kvalitetnim znanjem) znači sve je u glavi...

...e sad...ti možeš da budeš kao i većina glupih duduka u ovu državu, pa da kažeš da ne vjeruješ da je ovo moguće(a još ak ti kažem da je on otpočetka znao koliko danas zna, imao bi još 15-20kg čiste mase nego kao na slici), da je pio sigurno nešto....
    ja ću se na to nasmijat, on isto......nebitno...nama isto...a tebi........hmm
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bjese li ono Denis se zove ako se ne varam ? Pricao mi je jedan momak sto je trenirao sa njim i nedje mi pokazao sliku, odlican je.

Kako sparco lose utice po okolinu

https://forum.cdm.me/showthread.php?t=70753
    A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako ce da izadje u Vijesti naslov-Oktagon i Misko ajkula preko foruma navukuju omladinu na steroide :joint: .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

auu ovaj momak nije normalan D

poceo sam i ja da idem u teretanu cisto rekreativno xD da radim nesto preko dana idem u onu kod 5 udovica onamo kod skole Sutjeska

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by oktagon View Post
    Bjese li ono Denis se zove ako se ne varam ? Pricao mi je jedan momak sto je trenirao sa njim i nedje mi pokazao sliku, odlican je.

yup, Dendza kralj...
    Sad je offseason, pa jede ka lud, djeluje josh masu veci nego na slike
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovi likovi sigurno nijesu uzimali steroide i slicna *****... Sparco,kumim te kapom nemoj to da cinis od sebe,jerbo ces se grdno pokajati!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by oktagon View Post

jeste Denis,....ja sam ga vidjeo prije par godina... momak je extra gradjen...strasna genetika....jedino ga jebu listovi...

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    jeste Denis,....ja sam ga vidjeo prije par godina... momak je extra gradjen...strasna genetika....jedino ga jebu listovi...
    pa i nije toliko genetika, koliko je disciplina i bljuvanje krvi brate od muke...prije neki dan leg press se radi, kupimo sve zive tegove iz teretane lol...300 i kusur kila...

inace nema brz metabolizam, bio je dosta debeo prije....eto mozda mu se lakse grudi i ledja pucaju, i nista vise....
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Loverclocker View Post
    pa i nije toliko genetika, koliko je disciplina i bljuvanje krvi brate od muke...prije neki dan leg press se radi, kupimo sve zive tegove iz teretane lol...300 i kusur kila...

inace nema brz metabolizam, bio je dosta debeo prije....eto mozda mu se lakse grudi i ledja pucaju, i nista vise....

eto nisam znao da je bio debeo...ucinjeo mi se kao vrhunski geneticar
    genetiku ljudi obicno optuze da bi odustali.... za percepciju prosjecnog covjeka sa ulice, moze se savrseno izgledat bez ikakve hemije, naravno sa ishranom i treningom(pravim treningom, a ne zajebancijom), compaund vjezbama prije svega...
    samo sa hemijom je mnogo lakse

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by mishko_ajkula View Post
    eto nisam znao da je bio debeo...ucinjeo mi se kao vrhunski geneticar
    genetiku ljudi obicno optuze da bi odustali.... za percepciju prosjecnog covjeka sa ulice, moze se savrseno izgledat bez ikakve hemije, naravno sa ishranom i treningom(pravim treningom, a ne zajebancijom), compaund vjezbama prije svega...
    samo sa hemijom je mnogo lakse
    ma jes...bio bucko teški u srednjoj, gledao sam slike ...i onda mu dokurčilo....i krenuo u ove vode...kako se to kreće...sa razbojem, vratilom itd...
    sad prosto prezire svu junk hranu

sa hemijom lakše....lako je sve kad si mlad, i boli te *****...a posle kad te stigne...

p.s. nemoj me pogrešno shvatiti, iako ja to nisam koristio nikad(najviše zbog finansija jer svi znaju da je ishrana bodibildera skupa, a i nemam neke komplekse oko mog izgleda)
    hemija za mene nisu suplementi, tj dodaci ishrani ili ekstraktovane materije iz hrane (npr što bi bio 2 litra mlijeka ti imaš 2 kašike whey-a),
    e sad, oni fatburneri, neke stvari za snagu, i steroidi, to mi zvuči malo previše...ne vidim razlog ak se neko ne takmiči...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    8 Posts

Ovaj beton na ove slike ne pije nista jel???
    Pinch harmonics

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne grule....

ne znam koliko treniraš, i koliko se razumiješ, al ne...
    Kućni smo prijatelji duže vrijeme...ne bi me lagao, a i primijetio bi. Ne bi mogao meni i ostalima kad god pričamo da priča stalno o zdravlju, kvalitetu hrane, disciplini, a da se buca deksom.....
    je80te sjećam se ljetos idemo na more, lik ladno u voli uzima pileća prsa, i samo njih jede, bez ljeba bez išta.... hahahah

Mada je to česta reakcija ljudi, i mene pitaju a nisam mu ni na 500 kilometara prišao...Sve je to od neznanja, neupućenosti, i crnogorskog mentaliteta...
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    8 Posts

Kad sam ja trenirao prije dvije godine od prilike, sjecam se da ga je bas dosta momaka opucalo (zaebavalo) kako mu je ishrana svedena na pirinac i hemiju, bas je bilo opste poznato da se momak pripomaze svim i svacim... isto je izgleda tad ka sad na ove slike...
    ps, vjerovatno mu je puca q... za te price pa nije ni pokusava da ubijedjuje narod.
    Pinch harmonics

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

pa e...boli ga k.jurac za tutuše podgoričke, on je trenirao u Englesku, u njihove teretane, njihove tehnike, pročitao ko zna koliko knjiga (američkih i dr), ima dosta drugova u inostranstvu, i zna više no 90% likova u CG, ako ne i više...Cijeli metabolizam, prelazne procese, hormonske procese (insulin itd), indekse razne, biologiju, fiziologiju....Znači sve do tančina da ti objasni šta kako i zašto...

Sad dal ga je ko zezao ne znam, pitaću, al mislim da nema niko nizašta da ga zeza, mogu samo ljubomorni debili što puše, pjanče s pivom, i jedu pržene krompire i nutelu......

A on jede baš raznovrsno, a moraš dodavati minerale, vitamine, ako treniraš jako, i ako si na specifičnu dijetu kao KETO, neke regulatore da sve bude kako treba, da ne naškodiš sebi.

Mislim da je prije 2ipo god imao neku povredu, udes il ak znam, bila mu noga u gips, duže vrijeme nije trenirao, a i ide na posao čoek svaki dan, a i izgleda ka trokrilni šifonjer...nebitno
    -->*-TRIATLON PG!-*<--

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

e momci moji znam ja sto pricam, dodje coek pocne po godine na treninge i napuca se ovako, mojne mene, ja treniram uzastopno 10 godina sve i svasta, imam vrhunsku ishranu, mogu da odradim 6x nedjeljno po 3 sata neprestanih treninga , a ne mogu nabrajat kakve kombinacije vjezbi i kolko borbi partera i svega zivoga, i opet trt,

onda moj drug koji cio zivot je iz bilderske familije, sve takmicari profesionalci, momak se sprema za nfl , dakle non stop najzesci i najjaci nfl treninzi, za neupucenje ragbi treninzi, ishrana mu je bolest ziva, to tesko ko moze postici i uspjeti , ne uzima nista i trt, izgleda dobro al opet ni stoti dio ovih vasih "naturalaca" , onda ja treniram ubijem se kao dzukela postignem neki rezultat, povrijedim se, nastavim sa smanjenom zdravom ishranom, kontrolisu kalorije, brjeci ih sve sve , i opet kita vrne mi se pola, a samo cu vam reci da na sve to ja godinu dana nisam u auto sjeo i da samo obavezama po gradu imam preko 20 km pjeske svakog dana , nemojte mi te price, isao sam kod doktora, nutricionista, na testove tolerancije, davao krv, svasta radio, sa ketom sam izprva stanirao bio, sad uz pomoc, tecnih amino, kreatin, omege 200000000mg tablete, labrada chargeri fat bruneri, onda isotoniici da izbjegnem vodu , onda uzasna odricanja u smislu jedenja na pincetu, drzanja sebe gladnog po cio dan na ivici da pogubim razum skinem 13 kila i opet izgledam isto ka sa tih 13 viska , tako da ce ovaj put ova moja glava da predje na visi nivo, i da vidi, ako moze moze, ako ne zaisto me ne zanima, vrcem se u fau prezderavanja i uzivanja u zivotu, ionako sam sa 106 kila radio brze parter od momaka sa 60 ili 70 duplo, nije mi smetalo , jer mi je treniran organizam tako,

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

p.s. ja cak 2ipo godine do prije neki dan u grad nisam bio, vec lijegao odmarao, pio samo vodu, dva put mjesecno espreso bez mlijeka onaj mali podgoricki mafijaski i caj bez cukra,
    jedem samo
    integralne rize , jaaaaaaaako rijetko
    piletina, riba i to samo losos, jastog, lignje , skoljke
    jaja, po 10 recimo u omlet sa brokolijem, bez soli i icega, so samo u mjerama potrebnim za tijelo
    zeleno povrce, rijeeetko voce, zbog smanjenog unosa secera, i slicno , znaci nemojte mi o ishrani i slicnim stvarima,

p.p.s i ja sam odavno odje tvrdio da je 70 posto izgleda , cak i imam doma po kuci na sve strane food tiers liste, one dje imam za preko par stotina namirnica, sta sadrze da bi kombinovao svakojake formule, i cim sam uveo suplemente neki pomak sam napravio, i skoro da nema coeka da se ne potpomogne, lijesi rijetki i srecni, sa brzim metabolizmom i dobrom genetikom , nego smo takva sredina pa je to ooo sramota i straaaaaasno i opasno, ja ne krijem ja sam spreman za naredni korak nauricu iz usa ove stackove, i probacu po njihovom cycleu od 30/60 days pa da vidimo
    Last edited by sparco; 23-11-10 at 08:36.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Sparco,ti posteno i pravo zboris,ali: da li ces da se spremas za takmichenje ? Eto,jedan profi bilder iz CG (necu pominjati ime) je na odjeljenju kod Dr. Marine Ratkovic...Sparco,obicno ljudi iz bodybuildinga prelaze na borilacke sportove,a ti obrnuto! Kad vec radis BJJ tako kako radis,zasto ne ides jedan dan na boks,jedan na BJJ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jel zna neko od vas da ima neko da pravi ove sprave

Page 72 of 402 FirstFirst ... 226268697071727374757682122172 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)