moram da istaknem jednu stvar koja se sve vise da primijetiti.nema vise panike,straha,brzopletosti,odigravanja napamet i sl.ekipa je pripremljena fantasticno,ne mislim fizicki (to stoji) nego takticki i voljno,znaci Kranjcar.igra se organizovano,igraju kao jedan,ekipa se pomjera zajedno,defanziva sto nam je nekad bila mana najveca sad je besprekorna.opet,izadju na teren s karakterom,zeljni pobjedeali ne da srljaju nego pametno,strpljivo organizovano.nema se straha od protivnika itd.
u vezi utakmice...Pejovic mi je najjaci,mislim da je dao gol karijere.taman kad sam ga kudio kako pojma nije ima bucnu onu golcinu.sinoc ga slusam i za postovanje je veliko ona izjava koju je dao da mu je cast biti pozvan za rep. pa i na klupu kad je i veli da je pokazao da se na njega moze racunati kao dobru alternativu jovanovicu.e tu je malo bocnuo,vjerovatno cica,kao da nece.svaka njemu cast za onaj gol ali da je zasluzio mjesto u prve,nije.nije ni jovanovic igracina ali pejovic je limitiran igrac.jednostavno to nije taj nivo,evo fatic,mladji je od njega i manje iskusan ali je bolji od njega pa i za to mjesto beka.gledam ga u prvo,nekoliko puta oce da pretrci igraca i ne moze,a nemoj gurat tu loptu ako nisi brzi .cesto je smetao faticu i umjesto da bjezi od njega da otvori prostor da odvuce igraca on ide ispred njega ulazi mu u putanju,nekoliko puta.da je srcan jest i da ce sve dat od sebe u mec,oce ali mu fali da malo glavom odigra.
Beco maestro,kako sam srecan bio kad je dao gol.zasluzio ga je i igrao je vrlo dobro. zasluzio je mjesto u prve,ali koga sad mac.ipak ja djala masu dao ovoj reprezentaciji.uglavnom minimum poluvrijeme bi trebao da dobija jer je pouzdan,strasno lako ulazi u sansu i to redovno.kakva komedija ona stativa u zadnji minut.sto neko rece greota je da on sa 22 god u punu snagu sjedi na klupu a najabrzi je igrac kojeg imamo.
Po meni IGRAC UTAKMICE - KAŠĆELAN.kako je odigrao fenomenlano,vjerovatno da se pokaze da bi nekad mogao i da pocne.koliko je samo lopti uzeo nije bilo duela da ga je neko presa,a trcao kao lud cijelu utakmicu.90.min on sprinta ladno.
Baša je doktor.jedan od najboljih stopera evrope sigurno.kakva smirenost,sigurnost nema jednog dodira pogresnog ili viska.Pekovic isto masu pametno odigrao.
Simon dobro igra,ne toliko efikasno ali dobro.pretvorio se od onoga majstora u jednog veznog jakog i to je to.trci,otvara igru jak je brz manje vise,s vremena na vrijem izdribla nekoga a i golovi ce doc ne sumnjam.ne treba ga napadat
Ne mogu ni da se otrgnem utisku da je damjanovic odigrao slabo,nije se sa loptom sastavio.Batak je odigrao na nivou ali upravo su ovi njegov nivo a neko jaci ne.na fatica se ozbiljno moze racunat ali cini mi se da je malo "lud u glavu".
Ocu i da pohvalim i Marka Cetkovica,odlican igrac,i pravi potez sto je on pozvan trebalo bi i dalje da se poziva.to je igrac fenomenalan a pokazace on to nedje i ovima kojimu ne vjeruju puno.eno juce cim udje dva tri puta ih je pospremio po lijevoj onamo.mozda mu jedino malo snage fali,ali opet nije losiji od recimo boskovica koji deset meceva da igra ne bi nijednom visak napravio.
samo jos jedna stvar,kakav je Cico maestro.uvodi jovanovica i j a mislim izlazi pejovic,a on ovoga na beka a luku naprijed i posle ovaj dade go i namjesti jos jedan.slucajno ili ne...
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Bookmarks