View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 523 of 2253 FirstFirst ... 2342347351351952052152252352452552652753357362310231523 ... LastLast
Results 13,051 to 13,075 of 56320

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Pobrisacu imena, mada ih svi znamo, jer vecinom se oni pojavljuju u javnim nastupima kad je neshto vezano za navijache cg... Veca organizacija je potrebna kad je puna tribina, ali nije toliko teshko organizovati 100 ljudi koji su doshli... Da su se bar potrudili da pokushaju neshto, a i sami su mogli primjetiti da su svi shto su doshli bili spremni da ne shtede glas cijelu utakmicu... Razumijem da ih znash vecinu i da je termin bio nikakav, ali za ovo danas nema opravdanja...

P.S. Quotovao si post, pa edituj i ti imena ako je toliko bitno...
    medo htio ti to prihvatit ili ne, uvijek je slabije navijanje, kad su neke losije utakmice tj prijatelje, i mene to nervira prvog, ima vise zajebancije i sl, sto i nije lose, nismo pjevali citavu utakmicu jesmo svremena na vrijeme, jbg da je bila bitna utakmica i da je bilo samo 50 ljudi p jevali bi cijelo vrijeme
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

reflektori se mijenjaju, a zbog mjeseca u kojem smo, utakmica je mogla najkasnije da pocne u 13, zbog dnevne svjetlosti
    tako da se igralo i u nk, u isto bi se vrijeme igralo
    i steta sto nije bio normalan nocni termin jer bi stadion bio sigurno pun, al eto u mart cemo se potrudit da napunimo stadion
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    medo htio ti to prihvatit ili ne, uvijek je slabije navijanje, kad su neke losije utakmice tj prijatelje, i mene to nervira prvog, ima vise zajebancije i sl, sto i nije lose, nismo pjevali citavu utakmicu jesmo svremena na vrijeme, jbg da je bila bitna utakmica i da je bilo samo 50 ljudi p jevali bi cijelo vrijeme
    Nema bitnijih i MANJE bitnijih utakmica,kad igra reprezentacija treba da grmi pa bio protivnik San Marino ili Brazil.....nije to klupsi fudbal pa da su mecevi svakih 4,5 dana,reprezentacija igra kuci 2,3 put u po godine,zato ne treba birat utakmice za navijanje.....
    Ni ja nisam mogao doc na utakmicu zbog termina,eli jbg.moralo je tako bit zbog reflektora,visa sila....
    Ludilo se nastavlja,samo gazi gazi gazi...
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zna li ko kad je zrijeb za svjetsko prvenstvo 2014-e i oce li se ova rang lista koristit za zrebovanje ili neka sljedeca:

http://www.fifa.com/worldfootball/ra...llranking.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

moram da istaknem jednu stvar koja se sve vise da primijetiti.nema vise panike,straha,brzopletosti,odigravanja napamet i sl.ekipa je pripremljena fantasticno,ne mislim fizicki (to stoji) nego takticki i voljno,znaci Kranjcar.igra se organizovano,igraju kao jedan,ekipa se pomjera zajedno,defanziva sto nam je nekad bila mana najveca sad je besprekorna.opet,izadju na teren s karakterom,zeljni pobjedeali ne da srljaju nego pametno,strpljivo organizovano.nema se straha od protivnika itd.

u vezi utakmice...Pejovic mi je najjaci,mislim da je dao gol karijere.taman kad sam ga kudio kako pojma nije ima bucnu onu golcinu.sinoc ga slusam i za postovanje je veliko ona izjava koju je dao da mu je cast biti pozvan za rep. pa i na klupu kad je i veli da je pokazao da se na njega moze racunati kao dobru alternativu jovanovicu.e tu je malo bocnuo,vjerovatno cica,kao da nece.svaka njemu cast za onaj gol ali da je zasluzio mjesto u prve,nije.nije ni jovanovic igracina ali pejovic je limitiran igrac.jednostavno to nije taj nivo,evo fatic,mladji je od njega i manje iskusan ali je bolji od njega pa i za to mjesto beka.gledam ga u prvo,nekoliko puta oce da pretrci igraca i ne moze,a nemoj gurat tu loptu ako nisi brzi .cesto je smetao faticu i umjesto da bjezi od njega da otvori prostor da odvuce igraca on ide ispred njega ulazi mu u putanju,nekoliko puta.da je srcan jest i da ce sve dat od sebe u mec,oce ali mu fali da malo glavom odigra.
    Beco maestro,kako sam srecan bio kad je dao gol.zasluzio ga je i igrao je vrlo dobro. zasluzio je mjesto u prve,ali koga sad mac.ipak ja djala masu dao ovoj reprezentaciji.uglavnom minimum poluvrijeme bi trebao da dobija jer je pouzdan,strasno lako ulazi u sansu i to redovno.kakva komedija ona stativa u zadnji minut.sto neko rece greota je da on sa 22 god u punu snagu sjedi na klupu a najabrzi je igrac kojeg imamo.
    Po meni IGRAC UTAKMICE - KAŠĆELAN.kako je odigrao fenomenlano,vjerovatno da se pokaze da bi nekad mogao i da pocne.koliko je samo lopti uzeo nije bilo duela da ga je neko presa,a trcao kao lud cijelu utakmicu.90.min on sprinta ladno.
    Baša je doktor.jedan od najboljih stopera evrope sigurno.kakva smirenost,sigurnost nema jednog dodira pogresnog ili viska.Pekovic isto masu pametno odigrao.
    Simon dobro igra,ne toliko efikasno ali dobro.pretvorio se od onoga majstora u jednog veznog jakog i to je to.trci,otvara igru jak je brz manje vise,s vremena na vrijem izdribla nekoga a i golovi ce doc ne sumnjam.ne treba ga napadat
    Ne mogu ni da se otrgnem utisku da je damjanovic odigrao slabo,nije se sa loptom sastavio.Batak je odigrao na nivou ali upravo su ovi njegov nivo a neko jaci ne.na fatica se ozbiljno moze racunat ali cini mi se da je malo "lud u glavu".
    Ocu i da pohvalim i Marka Cetkovica,odlican igrac,i pravi potez sto je on pozvan trebalo bi i dalje da se poziva.to je igrac fenomenalan a pokazace on to nedje i ovima kojimu ne vjeruju puno.eno juce cim udje dva tri puta ih je pospremio po lijevoj onamo.mozda mu jedino malo snage fali,ali opet nije losiji od recimo boskovica koji deset meceva da igra ne bi nijednom visak napravio.
    samo jos jedna stvar,kakav je Cico maestro.uvodi jovanovica i j a mislim izlazi pejovic,a on ovoga na beka a luku naprijed i posle ovaj dade go i namjesti jos jedan.slucajno ili ne...
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Peko View Post
    Zna li ko kad je zrijeb za svjetsko prvenstvo 2014-e i oce li se ova rang lista koristit za zrebovanje ili neka sljedeca:

http://www.fifa.com/worldfootball/ra...llranking.html
    The number of European qualifiers for the finals, and the method by which they will be determined will be announced in early 2011. The initial draw for qualification will be held in Brazil on 31 July 2011
    -----------------------------------------
    Tada je zrijeb, a evo pojasnjenja koja se rang lista koristi za zrijeb (tako je bilo za SP 2010)

After initially proposing to use a similar system to recent World Cup and European Championship qualification (based on results across the previous two European qualification cycles), the UEFA Executive Committee decided on 27 September 2007 at its meeting in Istanbul that seeding for the qualifiers would be based on FIFA World Rankings, in accordance with the FIFA World Cup regulations (which note that where teams are ranked on "performance" criteria, the FIFA World Rankings must be used).
    The FIFA World Ranking used for seeding was the most recent at the time of the preliminary draw, namely the November 2007 edition

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa mozemo li upanut u drugi sesir ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by ekrem_drndar View Post
    Pa mozemo li upanut u drugi sesir ?
    Ako je po osam ekipa u šeširu onda ste zasad taman na granici u drugom, a ako je manje onda ste u trećem. Lista će se sigurno mijenjat do žrijeba za SP.
    http://www.fifa.com/worldfootball/ra...27275&rank=198

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracodubrovnik View Post
    Ako je po osam ekipa u šeširu onda ste zasad taman na granici u drugom, a ako je manje onda ste u trećem. Lista će se sigurno mijenjat do žrijeba za SP.
    http://www.fifa.com/worldfootball/ra...27275&rank=198

Zar nije bila prica da se gledaju bodovi za zadnje 4 godine? mada mozda grijesim, ali sjecam se kad se to spominjalo, bila je i mogucnost da budemo u prvom sesiru ) ukoliko dobijemo prijateljsku u martu i poslije bucnemo bugare u junu, mislim da cemo minimalno biti u drugom sesiru, a po mogucnosti cak i u prvom )

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    23
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by umek View Post
    Zar nije bila prica da se gledaju bodovi za zadnje 4 godine? mada mozda grijesim, ali sjecam se kad se to spominjalo, bila je i mogucnost da budemo u prvom sesiru ) ukoliko dobijemo prijateljsku u martu i poslije bucnemo bugare u junu, mislim da cemo minimalno biti u drugom sesiru, a po mogucnosti cak i u prvom )
    Pa ova fifina lista se i zasniva na bodovima osvojenim u zadnje 4 godine.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by American Dream View Post
    je li ovo o becu? skandiralo se dobrih 6-7 puta. oko 30. minuta, kad smo prilicno mrtvo izgledali naprijed, pocelo je sa sjevera da se skandira... pa negdje na pocetku drugog, pa kad je ulazio, pa kad je dao gol... cicu kranjcaru jednom cini mi se, luki pejovicu dva puta... simonu 2-3 puta... pod goricom je beco omiljen maltene kao mirko. ako ne i vise.
    ......... Basi, Joveticu, Drincicu....

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Meni je ok bila popunjenost zapadne i južne tribine. Ali Sjever je razočarao.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Nema bitnijih i MANJE bitnijih utakmica,kad igra reprezentacija treba da grmi pa bio protivnik San Marino ili Brazil.....nije to klupsi fudbal pa da su mecevi svakih 4,5 dana,reprezentacija igra kuci 2,3 put u po godine,zato ne treba birat utakmice za navijanje.....
    Ni ja nisam mogao doc na utakmicu zbog termina,eli jbg.moralo je tako bit zbog reflektora,visa sila....
    znam ja odlicno da nema manje bitnijih ili vise, al jednostavno kad znas da to nije toliko bitno, malo se ulijenis htio ti to ili ne, svaki put kad se pocelo ispratilo se odlicno,
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!

Thanks Thanks Given 
    9,762
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Da su igrachi bili lijeni juche vecina odje bi ih odma ispljuvala... Nema opravdanja, ne smije se ponavljati ono...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    cujes li ovoh :lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je veca sramota sto je 30 ljudi docekalo igrace na aerodrom poslije utakmice na Vembli, nego jucerasnja posjeta..

Thanks Thanks Given 
    9,762
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Quote Originally Posted by good View Post
    Meni je veca sramota sto je 30 ljudi docekalo igrace na aerodrom poslije utakmice na Vembli, nego jucerasnja posjeta..
    Bilo je i 50 ljudi da jebe oca... 5 sati ujutru, teshko se dolazilo do informacije kad tachno dolaze, vecina navijacha pijana poslije slavlja... Mada ako cemo pravo ne isposhtovashe ni oni nas skroz jer su odma otishli u bus, al je zato doktor cico ostao da se islikavamo...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Bilo je i 50 ljudi da jebe oca... 5 sati ujutru, teshko se dolazilo do informacije kad tachno dolaze, vecina navijacha pijana poslije slavlja... Mada ako cemo pravo ne isposhtovashe ni oni nas skroz jer su odma otishli u bus, al je zato doktor cico ostao da se islikavamo...
    Ni 30 ljudi nije bilo, no ajde.. Bio sam na aerodrom, tako da ne pricam napamet..
    Problem je bio da se nazove aerodrom i pita kad slijece avion..

Thanks Thanks Given 
    9,762
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Ni 30 ljudi nije bilo, no ajde.. Bio sam na aerodrom, tako da ne pricam napamet..
    E ne znam, moguce da su se meni duplali ljudi poshto sam bio ubijen... Shta znam rade ljudi, ne mozhe svak ustati u 4-4ipo da bi u 5 na aerodrom bio...

Nego sve je to potpuno nebitno, samo da nastavimo sa pobjedama...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    9,440
    Thanks Thanks Received 
    6,885
    Thanked in
    2,707 Posts

Sad stigoh sa odmora, gledah utakmicu igrali su odlicno, posjecenost ne cudi jer je termin bio mnogo los.

Utakmica decenije je protiv Bugara ako to dobijemo zavrsili smo makar baraz a za mene je to i dalje ogroman uspjeh

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Jes , bas je redovna linija bila pa zovnes informacije...a meeakse!!Nije mi zao sto ne izdrzah do ujutro i podjem na Aerodrom DR Djurishic....nesto ne sjecam da je onakva atmosfera bila u gradu..odavno!!Definitivno je konzumacija od "ranih" sati odradila svoje predsupica, supica pa supa hehhehehehe

Thanks Thanks Given 
    9,762
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Maxe tu noc sam se trijeznio par puta...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Beco opet dao gol za dinamo idemoooo!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A Đalo 2 za Rijeku,idemooooo !
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Page 523 of 2253 FirstFirst ... 2342347351351952052152252352452552652753357362310231523 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)