evo `vako kad smo kod kasnjenja..There Will be blood danas gledao mocan film
![]()
evo `vako kad smo kod kasnjenja..There Will be blood danas gledao mocan film
![]()
Vrijedi pogledati http://www.imdb.com/title/tt0464141/
![]()
Charlie St. Cloud <3
Namrtvo mi se svidja.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
ko god, dje god da je postavio Pandorum za vazda mu falaza SF film izgleda prilichno dobro,odlichno iskorishtenih 2 sata,postepeno odmotavanje priche,akcije i shtrec-scena nije falilo,nisam imao pojma do kraja dje su...etc...
Likovi su fino shklapili masu fora iz drugih filmova(a chini mi se i iz Dead Space igre) i bash ih fino uklopili u svoj.
ako znate ishta slichno poput npr event horizon-a ili sunshine-a please recommend.
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Ovaj Hot Fuzz odlican! 2 sata sam se smijao!![]()
I am so post-rock I shit sad birds.
http://www.imdb.com/title/tt1279083/
.. zanimljivo.. jos ima i dobre mjuzee.
Last edited by The.Sloth; 17-11-10 at 12:39.
Mene odusevio
http://www.imdb.com/title/tt0840361/
![]()
moze li mi ko reci koliko je Quarantine bolji/gori od originala REC
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
shto su meni slabi kriterijumiiiiiiiiiiiimene je ovaj odushevio...jeniffer je bash odlichno odglumila.pricha mi je slichna cloverfield-u...nemash pojma shta kako na koji nachin...samo male naznake necheg....svidjelo mi se posle shto onu poruku na kraju mozesh da ubrzash i da chujesh lika shta govori(prochitao to ina imdb) aj pogledacu i rec pa da vidim...malo me je iznerviralo shto ima drugi dio pa sam mislio da i nije nechto chim ponavljaju prichu....
nije los...
tutti quanti cantano e bevono per te!
Kao generalno pravilo uvijek pokusavam da pogledam originalnu verziju filma prije rimejka, ako se uopste ikad i nakanim da pogledam rimejk.
Ako kao vecina ljudi imas blokadu prema ne-engleskim jezicima, vjerovatno ti se nece dopas film. Ali vjeruj mi da Spanci znaju sto rade kad su horori u pitanju.
I am the one who locks.
Prošlogodišnji film Braće Coen A Serious Man je na mene ostavio vrlo jak utisak. Ja sam, inače, ljubitelj njihovih filmova (ne, istina, svih ali velike većine to da) ali zbog malo drugačijeg odabira glumaca nego što sam navikao na njih tj. bez zvučnih imena nijesam imao prevelika očekivanja. Tako je i najbolje: ne očekuješ puno a film te oduševi. Moram naglasiti da film nije za širu publiku (što za moje prijedloge i nije neko pretjerano iznanađenje) a fanovima Coenovih preporučujem i očekujem njihove impresije o njemu.
![]()
Dick Laurent is dead!
http://www.imdb.com/title/tt1020885/
Znam, znam što ćete da pomislite / kažete. 'Džo, zaladio si.' 'Džo, debilu.' 'Džo, vepre, piratu, gade, padobranče. Svinjo.'
Interpol se možda javi sa 'Jeretiče, spaljuješ nam topic' i 'Bićeš biven'.
Neko možda bude toliko duhovit da se sjeti Rambovih proročkih stihova ili tako nešto. Hej, Džo, jes' šenuo?
I bićete u pravu, ovom filmu stvarno nema odbrane ni na kojem polju. Ovaj film je samo jedna jedina stvar - vizuelan nadražaj. Običan, nebulozan stimulus, vezan ni za šta. Ovaj film umjetnički, simbolički, 'humoristički' ili bilo kako nije vrijedan pažnje koliko li pejzaž tuškog puta kad pada kiša ili pregaženi jež na sred jadranske magistrale.
Ništa što se dešava nema smisla, sve je upakovano u neku foliju 'okej, znamo, znamo, retardirana je ideja, ali vidite, zajebavali smo se!', ali ni to ne izgleda dobro. Humor je loš, gluma vezana za to malo humora (neka cheesy varijanta glume) je odvratna i nezanimljiva, ima previše kadrova sa sisama čak i za seksualno hiperaktivnog bonobo majmuna i efekti su jedno obično repetitivno i glupo sr*nje koje bi izgledalo kul da su ovo rane devedesete, ali su opet dovoljno dobri da ne bi bili 'trashy'. Fotografija ponekad djeluje kao da bi mogla da iznenadi, ali to ne čini ama baš nijednom.
Zašto onda ovaj film? Ja orgijastički uživam u trešu svih vrsta (najviše volim blaxploitation period, nalazim njegov diverzitet predivnim i parališućim) i, iskreno, mislio sam da je izumro. Jer, objektivno gledano, filmovi poput 'Machete' i 'Drag me To Hell' se mogu smatrati omažem trešu u najboljem slučaju, dok su filmovi koji su odistinski užasni i odvratni u ovom našem vremenu isuviše komercijalno uspješni da bi ponijeli taj naziv (dobrog treša), da ne pominjem to što je previše ljudi uključeno u čitavu rabotu oko gledanja filmova, pa je sad odjednom nešto što je dosadno kao smrt i objektivno loše nekome dobro zato što je se 'o ukusima ne raspravlja' i zato što smo 'svi različiti'. Naravno, pod 'različiti' niko ne podrazumijeva mogućnost da je on možda retardiran ili nemaštovit, ali to je druga priča.
Dakle, i ti filmovi koji trešu naginju već dugo vremena snimaju se pod nekom parolom 'hihi, snimamo omaž' umjesto klasičnog, full-blown, whack-a-loon, 'mi smo ozbiljni, stvarno snimamo film o crncu - vukodlaku koji bljuje vatru' treša.
E pa, ovaj film je (pored toga što ima jedan od najkomičnijih i najopscenijih naslova ikad) jedan od najneuspjelijih omaža bilo čemu još od Sloba Pješčića i tim neuspjehom svi ljudi koji su bili uključeni u stvaranje ovog prelijepog... nečega zaslužni su za, bar na kratko, oživljavanje nade u meni da pravi treš još snima (i to, blago meni, još uvijek nenamjerno). Samo je sad treš treša.
Vrli novi treš. Preporuka svima koji imaju sat i 20.
P.S. Ukoliko se dvoumite da li da gledate, sjetite se da sam napisao da ima puno sisa.![]()
Last edited by Čika Džo; 18-11-10 at 08:57.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
Hej Dzo, jesi l' šeno, kuda si to sa filmom krenuo?
\\OFL•GIC
Dzoki dje kupujes tu dobru robu?
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks