kakvi su ovi njemci vode do 85 i onda ga prime...
holandija 1-1
italija 1
afrika 1
litvus h1
egipat 1
olimpija 1
62,6e
A ne nego Chievo, zadnje 4 utakmice nisu gola dali, a igrali su protiv 5 puta slabijih protivnika, razlika u klasi je ogromna, i Interu je vrijeme da prekine ovaj losi niz od 4 utakmice bez pobjede(ukljucujuci i tot'nam)...
Dovoljno dobri razlozi da bi se reklo da je 100% kad je u pitanju ekipa koja je sve osvojila prosle sezone, bar meni.
kakvi su ovi njemci vode do 85 i onda ga prime...
holandija 1-1
italija 1
afrika 1
litvus h1
egipat 1
olimpija 1
62,6e
tutti quanti cantano e bevono per te!
Vazda kad okacim tiket mi je maler ,dako ne bude ovaj put...Litvus prosao ,jos 5 do kraja
![]()
Sreca pa se pokrih na onaj tiket dje cekah srbiju 2+
Nino koliki je hendikep na real na poluvrijeme ?
-3 je na pol
ja igrah ove engleze 1, juznu afriku 1,holandiju 1,barcelonu 2,i portugal-spaniju 3+..
Be who you are
Do what you do
Not win or lose
Luton 1-1 1.80
Holandija 1+p 1.36
2.45
Oću da se registrujem ovih dana na Bet365, pa ću biti dosadan i pitati iskusnije za poneki savjet.
Da li na Bet365 može da se veže na jedan tiket više utakmica koje su u toku ?
Hvala
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
Last edited by liquid; 17-11-10 at 20:46.
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
I da se nadovezem na pitanje,je li ikako moguce izbjeci pismo koje ti salju iz Amerike?
Ne bih volio da me moji doma ufate kako preko neta bacam pare,,![]()
Kasnije cu postaviti tip dana za sjutra.
deksi
Svaka cast! ispratih te i juce i danas![]()
Nema na cemu druze,tu smo da jedni drugima cinimo.Za sjutra po meni velika greska bukmejkera,pokusacu da iskoristim to.Kasnije o tome.
deksi
Odigrah nocas neki hokej cisto iz zabave.
deksi
Moj tip dana:
Makabi-Prokom(+15.50) H2 ulog 10/10 ,ovo ne znaci da sam 100%siguran,jesam nekih 70%
Makabi 3-1
-16 protiv Kahe Laboral u gostima
+16 protiv Zalgirisa kuci
+13 protiv Partizana u gostima
+2 protiv Himkija u gostima
Prokom:
-6 protiv Himkija kuci
-7 protiv Kahe Laboral u gostima
-6 protiv Zalgirisa u gostima
-7 protiv Partizana kuci
Prokomu gori pod nogama!0-4 im je skor trenutno.Sa druge strane Makabi ima skor od 3-1.Prokom ce sigurno biti motivisan 100% jer ne smiju da se brukaju vise.Imaju cetiri poraza od kojih je najveci 7 razlike,finansijski su jaki,znaci ovi igraci moraju da opravdaju dobre plate.Protiv Partizana nisu po meni odigrali toliko lose kao sto mnogi kazu vec je Partizan odlicno postavljao odbranu a crnci koji su dosli sjajno sutirali.Makabi nema motiva da deklasira protivnika danas,njima je dovoljno samo da pobijede.Blutental,Burstein,Edison i kompanija su iskusni igraci i oni ce po meni samo zeljeti da odrade posao.Varda ce da cuva Skorcijanitisa,on po meni moze da ga limitira svojim iskustvom.Jagla je izjavio da oni i dalje vjeruju i pored 0-4.Jedna malo losija cetvrtina Makabija i po meni ovo bez problema moze da prodje.
deksi
Vec te vidim kako propadas... Poceces da igras sve zivo, od fudbala do pikada, da pucas na veliko, pa kad ti nestane para da cekas 85. minut kako bi naredjao nekoliko malih kvota i udvostrucio ono malo sto imas. Kad se malo izvuces, pocinjes da razmisljas kako da povratis onu cifru s pocetka svog online kladionicarskog zivota. Opet se malo osilis, iako dosta sigurniji nego prije, ali opet puknes. Nema veze, odes opet do banke, uplatis, prebacis na sajt i igras. Siguran si da ce ovaj put biti drugacije i da si sad ponukan iskustvom! Dobro ti krene, ali nikako dobro da se zavrsi. Zasto te uvijek zajebe samo jedna?! Nema veze, bice neki basket veceras. Sve super izanaliziras, ali opet - KITA! Nenaspavan, neuhranjen, psihicki izjeban doletis na forum u 4:55 da vidis je li Deksi izbacio neki dobar FIX i osim dilera, vidis jos jednu zrtvu/ovcu koja misli da moze da se obogati od kladionice. Ah, da... Mi ovo igramo iz zabave, a nerviramo se cisto radi reda!
Danonocno mislis na nju, a tvoje oci polako sklapaju se...
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
Ajmo Prokom.
deksi
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks