haahahahhahha imo je primat u proizvodnji motora, kola, ....
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
ima je ono shto audio nece nikad imat,a to su kola...
Ne znam za tada, ali sad imaju kola, a ne karivolice ka Alfa.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Ne znash ti ni za sad ni za tad
haol
Last edited by stefan123; 13-11-10 at 19:33.
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Osoba A: Aj da se provozamo 1 krug
B: Ajd, daako me ne istraumiraš...
poslije par minuta:
A: ...
B: Ja sam do danas mislio da umijem vozit BMWa, a od danas... ... ... Vidim koja je ura i vidim da ga više neću vozit kao do sad što sam...
GledAO sam neke statistike mazdin(6)model 2,2 dizel od 180ks brzi je od alfinog 2.4 jtd(159) multi dzeta od 200 i kusur konja a u sustini vecina auta u toj klasi su brza od alfe 159 toliko o alfama kao ultra brzim zapregama
Pa si nashao dizele da uporedjujesh ubrzanja, roflmaomg
i tako, neka izadju na stazu pa onda neka prave statistike
Kako god, poznato je shta je problem kod 159/Brere, pogotovo prve godine proizvodje...Naslijedila je 156cu od koje je tezha preko 300KG...to je koma i nema shta da branim tu...
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Pa to je fabricko ubrzanje do 100ke dokazano je vec,kakve ima veze sto su dizeli i uporedjujem brzine,glavni problem alfe 159 je cijena od 30 i kusur hiljada evra koja ima skoro istu unutrasnjost kao redizajnirana 156.....ne znam nisam pametan dal vrijedi preko 30 hiljada evra
Originally Posted by my name is ...
Ziva ti je to istina kod mog komsije na audi 80 nije htijela pepeljara da se otvori i danas su mu stakla zamaglila i ujutru izbaca maglu bijele boje
A i za 10 godina će nam bit ista priča, na bmw forum ćemo pljuvat Audi a na Audi forum ćemo pljuvat bmw ALI makar se sve slažemo da je Alfa najveće smeće od auta! A Alfaši dovijeka neće moć smislit semafore, najteži im je kad moraju da stane jer postoje velika vjeratnoća da više neće opet krenut.
Alfashi su cudna sorta....
Zato, pazi da ne stanesh pored Alfiste, velika je mogucnost da ce neka sa 2.0 motorom da se posprda sa npr....4.0 il 4.4 ne znam koji je tebi motor u ono cudo![]()
Mozda sam ja prenagrdjen da bi razumio ovo, al uopste ne mogu razumjet ova alfa-bmw prepucavanja? Cemu to ljudi?
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
U zivotu sam vidio jednu Alfu na slep, a Jaudija----nekih 7-8.
TAKUMI
ajde jadan kad podjem u roksped na stari aerodrom vazda dvije tri q7mice, s3ka, s8 novi i stari, a4ki da ti ne pricam vec..
Originally Posted by my name is ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks