Ima vremena i prostora... pit-stop ovo-ono...
NAJVECI krece sa 8-e pozicije a Zalosni sa cetvrte.
TAKUMI
Ima vremena i prostora... pit-stop ovo-ono...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Alonsu riknuo motor, Weber se zakucao u Fetela, LUIS HAMILTON prvi prolazi kroz cilj, a onda sam se probudio...
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
mislim da je svima jasno posle danasnjih kvalifikacija koliko je vettel bolji vozac od webbera. U najtezim momentima hladan kao spricerkakav je krug covjek izvukao, nerealno... jasno je da je alonso mnogo blizu tituli, ali valjda ce i webber sjutra morat da napada, pa se mozda i desi nesto. uglavnom tesko da alonso moze biti 5 osim ako ne bude nekog kiksa... ali kakve su poslednje trke bile ranijih godina sve je za ocekivati... al stvarno ne bi bilo loshe da malo srece bude i na vettelovoj strani...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Samo chitam ove prepiske i niko od vas da kazhe da je Vettel sam sebi uzeo titulu. Da se nije izglupirao u Turskoj onako sad bi bio prvak ili bi imao najvishe bodova kako god.
Kvalifikacije odlichne. Alosno je vozio koliko mu je trebalo, ipak se mora taj motor pazit.
Webber dosta slab. Ali mi je nevjerovatno da je tolika razlika izmedju njega i Vettela i to na njegovoj najbitnijoj trci u zhivotu.
Sjutra mozhe bit svashta. Hamilton startuje sa prljavog dijela staze ako sam dobro vidio, Alonso nije bez shansi za titulu i pobjedu.
Staza nevjerovatna kao i sve u UAE. Oni nijesu normlalni. A tek grb pvorh Ferrari world-a
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Ovu zavrsnicu ko da neko rezira.:devil:
Yas Marina
@ gosn Velisa,
Vettelova pobjeda i Alonsovo 5.mjesto, znace titulu Vettel-a, a ne Alonsa, jer prvi ima vise cetvrtih mjesta.
Alonso svakako ima najbolje izglede, mada mu visi iznad glave pitanje motora.
Webber podbacio kad nije smio.
Vettel - sjajno danas, ali ne smijem nista da pricam prije sjutra.
Ocekujem neke kerefeke od Hamiltona.![]()
Don't argue with an idiot; people watching may not be able to tell the difference
Ako BOG da sjutra-ALONSO-261---VETEL-256----WEBBER-248
Mislim da ce dosta uticaja na sampionski rasplet sjutra imati i Baton, jer je bolid Mclarena na ovoj stazi sasvim dovoljno brz, plus sto ocekujem haos na startu, napad Hamiltona na Fetela i vjerovatno preticanje, kao i juris Batona i Webera na Alonsa...
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Cudan zaostatak Vebera za timskim kolegom,da se covjek zapita jesu li tu cista posla![]()
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kako dobar kraj sezone.
Maravno očekujem Alonsovu titulu sjutra, krećem za Pg tek kad završi trka jer to ne bi propuštila nizašto hahaha. Slavlje Alonsa i Ferrarija.
Nije mi jasno što je danas bilo sa Weberom, nadam se da nije neka fora.
Herci a Ferrari world? Extra
Staza svemirska.
Veber ce sjutra da se zakuca u Alonsa,a moze i Baton,cisto da se vrati ono sto mu je Masa poklonio
A nije mu odavno ni motor riknuo,mislim da je doslo vrijeme za tako nesto...
Imam osjecaj da ce svi kao pickice do 2-3 krivine.
I ovi sa parnim brojevima imace problema sa trakcijom.
TAKUMI
Kazes da je Zalosni cuvao motor na kvale, prije zadnje trke gdje je blizu trece titule?
Oces da kazes da nije stiskao do kraja nego mu je mehanicar stavo ciglu ispod gasa?
Aj sad reci da je on toliko pametan i vidovit da je znao da ce Webber da starta peti a njemu samo treba malkice da bude ispred Buttona, koji je ispred Webbera?
TAKUMI
nema neko poprsje, a znam da je tebi jedino to bitno
morao si da vidis rezultat prije gledanja snimka, c c c :mad:
ne bas svi, ali prva krivina nije tog tipa da ce biti puno krljanja, dosta je shiroka i nije nagla...
(nečitko)
Ima radio vezu? Pa gdje je bio Webber kad je Zalosni bio u prvom i drugom sektoru?
TAKUMI
Last edited by Jakuza; 14-11-10 at 00:55.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks