Otišle sve pare zombijima.
Otišle sve pare zombijima.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ja sve serije isključivo sa EZTV torrenata skidam... stavio sam njihov RSS feed na uTorrent i direktno aktiviram, ne otvaram browser. Imaju redovno i TBBT i sve ostalo.
Kako se to radi? Noob sam sa tim advanced stvarima, pa ako ti nije precrno, objasni mi molim te.![]()
DICIOTTO
Evo ti nacrtano: http://www.ezrss.it/faq/
Ako sve podesiš, možeš da napraviš da ti komp sam skida šta hoćeš, samo ostaviš upaljen uTorrent, konektovan na net, da ne čekaš kad će torrent da izađe.
iz jucerasnje it's always sunny:
![]()
Ono je stvarno bila epizoda do jaja !![]()
Znači Fringe je otišla na 11... must see. Vrhunska epizoda.
e, ali brojevi i u fringeu
ocekivao sam da budu ONI brojevi.
odlicna epizoda, stvarno.
is it me, ili je olivia izgledala particularly hot u ovoj epizodi?
takodje, jesam li jedini kojem je astrid uvijek hot?
Čitao sam odličan review gdje autor ima zanimljiv pogled na kompletni opus Abramsa - sve na čemu je radio kao da se dešava u istom univerzumu.A number stations (ima na wikipediji) su poznati fenomen.
Astrid je lutka, a Olivia je posebno hot sa šiškama, i otkad je batalila uštogljeni "agent look". Onaj rep joj nimalo nije išao u korist.
Daleko je ovo kvalitetnije od Gaj Ricija, a i sam Serlok , je odglumljen sjajno.Posle Breta najbolje po meni. Kraj me izludio, jer sam ocekivao drugacijeg Morijartija, ali polako, jedva cekam jos .
Evo počeh da skidam Rubicon..
Predložite mi još neku seriju, bilo koji žanr sem star trek i tako te. :mrgreen:
Valja li što ova It's always sunny in Philadelphia? Uhvatih je jednom na fox life, ali malo nešto, tako da nisam mogla procijeniti da li bi mi se sviđela.![]()
Are you suggesting coconuts migrate?
The Walking Dead, jos jednomPreporucujem i da se odgleda "The Making Of"
![]()
(nečitko)
Hahahaha, ok, pogledaću.![]()
Are you suggesting coconuts migrate?
Nemojte se ljudi razbacivati sa "best ever" epitetima, posebno kod komedije. Nema šanse da svima isto bude jednako smiješno. Ja, recimo, ne podnosim komedije kao "It's Always Sunny in Philadelphia" ali znam da je mnogima vrh.
eo ispravio sam se![]()
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
There are currently 12 users browsing this thread. (0 members and 12 guests)
Bookmarks