Magnatec imas u Castellanu, i imace toga jos.
Da je Audi moj, sipao bih M1 0-40, voziš 12-13 000 km i zadovoljan.
Ako nećeš M1 iz nekog razloga, onda Magnatec 5-40.
TAKUMI
Ona ce mu preporučit spermu, najvjerovatnije.
TAKUMI
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Edge je vrhunsko ulje.
Imas 0 30 i 5 30.
Ja sam uzeo 0 30.
TAKUMI
ahahahah sto se odje cini![]()
![]()
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Treba mi neko da me uputi do nekog cove u blok koji prodaje NGK svjecice.... fala vi![]()
069029208
radnja je pored ulice u zgradu imas zeleni tepih ispred nje i narandzastu motul bacvu...
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Rijesen problem sa golfom,sada pali normalno.
Fala vi![]()
Da,svecice su bile problem.
Bas mi je drago sto si rijesio problem, ali zao mi je sto si bacio 50-60 eura zbog toga sto sam ti ja rekao...ali dobro, bar znas da imas ciste dizne.
I ja sam danas radio cijeli dan oko BIMMER-a...
Zacepilo se odvod za vodu na siber. Ispod suvazacevih nogu je sigurno bilo 20 litara vode. Sve sam osusio i sredio cakum pakum. Sve kontakte sam sprejao i zastitio...
Prije 2-3 dana desne kazaljke su mi pravile problem, i bio sam siguran da je u pitanju kontakt ispod tepiha, ali da ima toliko vode....
I onda sam kontrolisao ulje, posle 2376 km nivo se spustio za cca 1 mm (mozda malkice manje). Od kad sam sredio crijevo od Vanosa, sve je OK, a prije mi je potrosio litar u cca 6500.
![]()
TAKUMI
I ja imam problem sa siberom...
Sto mi je za cinjet?
♥♥♥ Kanta ♥♥♥
![]()
Neka si neka, ja sam danas krenuo da radim ali dok sam kupio sve shto mi treba (brezoni,dihtunzi,Dot4,sajle ruchne...) igubio sam dovoljno vremena da bih rad prebachio za sutra![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Ja sam mislio da cu zavrsit za pola sata, kad ono, vadjenja sica, susenje, zastita, sprejanje...cijeli dan.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks