View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 514 of 2253 FirstFirst ... 1441446450451051151251351451551651751852456461410141514 ... LastLast
Results 12,826 to 12,850 of 56305

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Ne znam što bi iko želio ikad da igra za Kosovo, a da ima izbora, al' ajde. "Bećo" ima podršku svih ovdje i to nije nikad dolazilo u pitanje.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Igrao za Kosovo ili za Crnu Goru za mene ce uvijek bit najveci!

Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,733
    Thanked in
    1,091 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Može igrati za Kosovo, jer je u pitanju novi fudbalski savez i nova država. Oni (budući FS Kosova) se nadaju da će za njih igrati i Šaćiri, Behrami, Lorik Cana, Ademi i ostali. I slažem se sa American Dream.
    aj mi nađite taj član pravilnika da mogu igrat.nešto mi to nije jasno uopšte.po tome mi bi mogli da cimamo vidića ili ivanovića jer smo takođe nova država.to jedino ako su od skoro uveli.jedno je ako se zemlja podijeli pa igrači idu u 2 reprezentacije a drugo ako su oni igrali za neku ekipu koja je podaleko od matične zemlje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Može igrati za Kosovo, jer je u pitanju novi fudbalski savez i nova država. Oni (budući FS Kosova) se nadaju da će za njih igrati i Šaćiri, Behrami, Lorik Cana, Ademi i ostali. I slažem se sa American Dream.
    upravo to, isto kao sto je fs Srbije naslijedio FS Srbije i crne gore, samim tim i igrace, vucinic i ostali su se odlucili da igraju za crnu goru, jer je to nova clanica fife, tako ce i ovi moci za kosovo da igraju

Quote Originally Posted by Roy Fokker View Post
    Ne znam što bi iko želio ikad da igra za Kosovo, a da ima izbora, al' ajde. "Bećo" ima podršku svih ovdje i to nije nikad dolazilo u pitanje.
    ne svidja mi se njegovo, razmislicu kad bude kosovo clanica fife, a to je njegov stav, da ga sad ne zanima ta prica, al ako bude kosovo primljeno razmislice
    i to mi nije ni malo milo
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,733
    Thanked in
    1,091 Posts

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    upravo to, isto kao sto je fs Srbije naslijedio FS Srbije i crne gore, samim tim i igrace, vucinic i ostali su se odlucili da igraju za crnu goru, jer je to nova clanica fife, tako ce i ovi moci za kosovo da igraju
    Al tu su se podijelile Srbija i Crna Gora.Sad se ne dijelo Kosovo i Švajcarska recimo pa da iz Švajcarske dođu njihovi igrači.Mislim da su različiti slučajevi u pitanju.Možda i griješim.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

ne svidja mi se njegovo, razmislicu kad bude kosovo clanica fife, a to je njegov stav, da ga sad ne zanima ta prica, al ako bude kosovo primljeno razmislice
    i to mi nije ni malo milo
    A ko zna koje su tu priče iza kulisa. Možda mu je to samo način da odloži priču a da se nikome ne zamjera što duže.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    9,757
    Thanks Thanks Received 
    6,074
    Thanked in
    2,319 Posts

Ocemo li ga ponovo po 5 puta prozivati na svakom mechu...?
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Al tu su se podijelile Srbija i Crna Gora.Sad se ne dijelo Kosovo i Švajcarska recimo pa da iz Švajcarske dođu njihovi igrači.Mislim da su različiti slučajevi u pitanju.Možda i griješim.
    ja ne znam koji ti dio nije jasan???

nova clanica fife, moze da zove igrace koji su porijeklom iz te nove clanice, pa igrali oni za 10 razlicitih reprezentacija

sok, vidjecemo koliko je posten, jer ko i malo prati fudbal, zna sto znaci igrati za reprezentaciju, kako svi klubovi drugacije gledaju igrace koji igraju za nacionalni tim, da ne pricam o cijeni
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by $0q View Post
    :lolblue:

a sta si ti ocekivao bolje od toga? da mu je mozda milija Crna Gora od Kosmeta? nemoj da si tako nezahvalan
    Kosmet

Thanks Thanks Given 
    160
    Thanks Thanks Received 
    1,733
    Thanked in
    1,091 Posts

ja ne znam koji ti dio nije jasan???

nova clanica fife, moze da zove igrace koji su porijeklom iz te nove clanice, pa igrali oni za 10 razlicitih reprezentacija

sok, vidjecemo koliko je posten, jer ko i malo prati fudbal, zna sto znaci igrati za reprezentaciju, kako svi klubovi drugacije gledaju igrace koji igraju za nacionalni tim, da ne pricam o cijeni

To je druga stvar ako je tako definisano.Mislio sam da je jedino moguće u slučaju raspada države jer onda stara prestaje da postoji kao i njena reprezentacija pa je logično da su igrači na "voljno".

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Daj da mu se skandira.. :burp:
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

e mislim da je tema na kraju bzv posto isto nije nista zvanicno izjavio , bar da sam j acuo. ali ako se premislja nije tebao ni zaigravat. znao je da ce kad tad kosovo ici u kvalifikacije pa ako mu je toliko stalo trebao je cekati. meni je to fukarski tako, ako si odlucio onda idi do kraja. vidi npr onog kudemora, zvali su ga kod nas u reprezentaciju kod je filo bio i nije htio jer se NADA pozivu svoje zemlje za koju realno iz buducnosti nece nikad zaigrati. to je pravo cekaj pa ako docekas a ne ovako.
    P.S. ja bi kudemora volio u reprezentaciju prije nego onog iz mogrena sa stigljavim nogama

Thanks Thanks Given 
    1,841
    Thanks Thanks Received 
    2,432
    Thanked in
    1,344 Posts

OPROSTI

Thanks Thanks Given 
    9,431
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    2,706 Posts

Quote Originally Posted by stefke View Post

OPROSTI
    aooooooooooooooooo sram ga bilo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    Daj da mu se skandira.. :burp:
    ? ? ?

karakteriii
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

taman i ja da postavim simona

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

evo ih pojedinci jedva docekali ovu pricu..bas bih volio da beciraj, albanac, kosovar, prelomi, i igra za cg....time bi pokazao mnogo toga...a posebno to sto bi pojedine poklopio da se stide!!!
    :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Mislim da ova rasprava treba da se vodi onda kada Kosovo postane clan FIFA.
    A mislim da Beciraj trenutno i nije kalibar igracha oko kojeg bi trebalo dva saveza da se previshe natezu.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    9,431
    Thanks Thanks Received 
    6,873
    Thanked in
    2,706 Posts

i ja velim, dakle ljudi osvijestite se ako smo od jednog burza maradone digli rike dako i bez beca ne crknemo....
    Cinjenica je da po radu se ne mogu uporedit ali cinjenica je i da je burzo Bog fudbala za 90% nasih igraca. Da se razumijemo meni vise Burzo ne bi privirio posle onoga sto je pricao.

Beciraj je i sam na pocetku rekao kakvi su mu planovi sto se tice reprezentacije, cinjenica je da je Crna Gora njemu pomogla a ne on Crnoj Gori. Kao neko ko je svakog ili skoro svakog vikenda na stadionu Podgoricom kazem da mi je taj igrac ostao mnogo mio i zasluzio je sve to ali ako se razmislja automatski mu se zahvaliti i gurati u najmanju ruku Gigu umjesto njega a ako se vrati Damjanovic lako cemo ga prezalit.

Dakle ajmo mi sad svoj posao jer je ipak ovo Topik o nasoj reprezntaciji a ne ni o kosovo, akbaniji, svajcarskoj, finskoj itd

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Selektor mlade fudbalske repezentacije Crne Gore Dušan Vlaisavljević saopštio je spisak igrača za međunarodnu prijateljsku utakmicu sa Francuskom.

Za meč koji se 16. novembra igra u Kler Fontenu Vlaisavljević je pozvao 18 igrača, među kojima i trojicu debitanata - omladinske reprezentativce Miloša Bakrača i Hasana Pepića, kao i Benjamina Kacića koji je bio član U-20 selekcije.

- Utakmica sa Francuskom, kao i ona u Portugalu koja se igra u decembru, daće nam jasnu sliku o tome gdje se nalazimu u ovom trenutku. Drago mi je da za protivnike imamo dvije izuzetno jake, u ovom trenutku možda čak i prejake selekcije, jer sam upravo ja insistirao na provjerama protiv najboljih. Ova generacija je do sada pokazala da ima potencijal, prostora za napredak ima puno i ja sam siguran da će mnogo igrača iskoristiti prililku koja im se ukazala da se dobrim igrama preporuče našoj selekciji, jakim klubovima, a na koncu i "A" selekciji - rekao je Vlaisavljević.

Mlada reprezentacija Crne Gore okupiće se u nedjelju, nakon čega će otputovati za Pariz preko Beograda, pa će prvi trening odraditi tek po dolasku u Francusku.

Spisak

Golmani: Pavle Velimirović
    (Petrovac), Nemanja Šćekić (Čukarički).
    Odbrana: Mirko Radišić (Lovćen), Miloš B. Radulović (Zeta), Radivoje Golubović (Budućnost), Saša Balić (Inter Zaprešić), Aleksandar Šofranac (Mladost), Miloš Bakrač (OFK Beograd).
    Vezni red: Velimir Lončar (Mladost), Marko Vešović (Crvena zvezda), Andrija Kaluđerović (Lovćen), Asmir Kajević (BSK Borča), Hasan Pepić (Štutgart), Ermin Seratlić (Mladost), Benjamin Kacić (Petrovac).
    Napad: Stefan Nikolić (Temišvar), Dejan Bogdanović (Lovćen), Adis Đoković (Dečić).

Interesantno je da nema Nikaca.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    i ja velim, dakle ljudi osvijestite se ako smo od jednog burza maradone digli rike dako i bez beca ne crknemo....
    Cinjenica je da po radu se ne mogu uporedit ali cinjenica je i da je burzo Bog fudbala za 90% nasih igraca. Da se razumijemo meni vise Burzo ne bi privirio posle onoga sto je pricao.

Beciraj je i sam na pocetku rekao kakvi su mu planovi sto se tice reprezentacije, cinjenica je da je Crna Gora njemu pomogla a ne on Crnoj Gori. Kao neko ko je svakog ili skoro svakog vikenda na stadionu Podgoricom kazem da mi je taj igrac ostao mnogo mio i zasluzio je sve to ali ako se razmislja automatski mu se zahvaliti i gurati u najmanju ruku Gigu umjesto njega a ako se vrati Damjanovic lako cemo ga prezalit.

Dakle ajmo mi sad svoj posao jer je ipak ovo Topik o nasoj reprezntaciji a ne ni o kosovo, akbaniji, svajcarskoj, finskoj itd
    shvatam te, valjda si u pravu. ali najvise si u pravu kad kazes da je ovo thread o nasoj reprezentaciji. ne pricaj o burzu molim te.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

detalji u vezi sa kartama, ajmo ljudi. kad, sto koliko? valjda ce biti komotno, mada se i dalje nadam relativno punim tribinama

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Evo i da zaključimo ovu priču oko Bećiraja. Iz današnjih "Vijesti":

--------------------------------------------------------------------------------------
    Kosovo ne može na Mundijal

DIPLOMATSKA OFANZIVA - FIFA POSLALA ODGOVOR PRIŠTINI

Kosovo će morati da pričeka za prvi nastup u kvalifikacijama za veliko takmičenje. Na adersu predsjednika Fudbalske asocijacije Kosova Fadilja Vokrija juče je, naime, stiglo očekivano pismo iz Ciriha - prijem u Svjetsku fudbalsku federaciju (FIFA) moguć je tek nakon prijema zemlje u članstvo Ujedinjenih nacija.
    Kako je Kosovo u ovom trenutku daleko od prijema u UN, jasno je da će kosovska reprezentacija morati da pričeka na prvi zvanični nastup. Za prijem u UN nephodan je glas polovine od ukupno 197 zemalja članica Ujedinjenih nacija. Kosovo su za sada priznale 72 države.
    - Istina je, kod nas su bili predstavnici Kosova i dobili su odgovor da će postati članovi FIFA kada ih prime u UN - rekao je generalni sekretar FIFA Žerom Valke.

Vokri, inače proslavljeni napadač Partizana, izjavio je prije tri dana da Kosovo želi da nastupi u kvalifikacijama za Mundijal u Brazilu 2014.
    - To je realnost. Vrijedno radimo kako bismo učestvovali u kvalifikacijama - izjavio je Vokri, uz poruku da je prijateljska utakmica sa Srbijom velika želja ljubitelja fudbala sa Kosova.
    - To bi doprinijelo da se smanje tenzije!
    Iz Fudbalskog saveza Srbije je, s druge strane, stigao očekivan odgovor:
    - Nikada nećemo igrati prijateljsku utakmicu sa Kosovom! Selekcija nepostojeće države može samo da mašta o kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Iz Fife smo više puta dobili garancije da Kosovo ne može da učestvuje u takmičenjima pod njenim okriljem - rekao je predsjednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić.

U priču oko formiranja reprezentacije Kosova posljednjih dana je uključen i crnogorski napadač Fatos Bećiraj, rodom iz Peći, koga je u Zagrebu prije dva dana posjetio kosovski ambasador u Hrvatskoj Arijan Ademi.
    Bećiraj, koji je dres crnogorske reprezentacije oblačio devet puta, izjavio je da će dobro razmisliti da li će nastupiti za Kosovo.
    - Nisam sa ambasadorom razgovarao o reprezentaciji, u ovom trenutku o tome ne razmišljam. Kosovo nije članica Fife i Uefe, pa sada nema smisla da o tome razmišljam - izjavio je Bećiraj.

Prema pravilima Fife, neophodan uslov za prijem u Svjetsku fudbalsku federaciju je članstvo u kontinentalnoj fudbalskoj federaciji (Uefa). Uefa, s druge strane, u svoje članstvo prima samo članice Ujedinjenih nacija.
    -------------------------------------------------------------------------------------

Eto toliko. Nažalost ne mogu na utakmicu zbog posla. A inače mi je milije poć na prijateljsku utakmicu nego na zvaničnu. Šteta. Nadam se u martu da neću imati ovakvih problema.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

a vise se o kosovu prica nego o nasoj reprezentaciji, kao da mi trebamo da budemo primljeni u uefa a ne oni. mislim da bi trebalo zavrsiti tu pricu a on kako hoce i kako ga obraz veze.
    po meni ko god da se razmislja iz bilo kojih razloga ne treba ga zvati. pa nek smo zadnji na svjetu al ti momci sto igraju treba srcem za zemlju da se bore a ne za pare i licni uspjeh. nije ovo klub neko reprezentacija jedne zemlje, i za nju se bore.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Evo da postavim spisak mlade reprezentacije za utakmicu sa Francuzima 16-og. Dako bude neki stream.

Velimirović Pavle Petrovac (MNE) 11.04.1990. golman
    Šćekić Nemanja Čukarički (SRB) 17.12.1991. golman

Golubović Radivoje Budućnost (MNE) 22.04.1990. odbrana
    Balić Saša Inter Zaprešić (CRO) 29.01.1990. odbrana
    Šofranac Aleksandar Mladost (MNE) 21.10.1990. odbrana
    Bakrač Miloš OFK Beograd (SRB) 25.02.1992. odbrana
    Radišić Mirko Lovćen (MNE) 01.09.1990. odbrana
    Radulović B. Miloš Zeta (MNE) 06.08.1990. odbrana

Lončar Velimir Mladost (MNE) 02.05.1990. vezni red
    Kacić Benjamin Petrovac (MNE) 28.06.1991. vezni red
    Vešović Marko Crvena zvezda (SRB) 28.08.1991. vezni red
    Kaluđerović Andrija Lovćen (MNE) 29.10.1993. vezni red
    Kajević Asmir BSK Borča (SRB) 15.02.1990. vezni red
    Pepić Hasan Štutgart (GER) 16.03.1993. vezni red
    Seratlić Ermin Mladost (MNE) 21.08.1990. vezni red

Đoković Adis Dečić (MNE) 25.08.1991. napad
    Nikolić Stefan Temišvar (ROM) 16.04.1990. napad
    Bogdanović Dejan Lovćen (MNE) 08.08.1990. napad
    Last edited by amnesiac; 13-11-10 at 15:09.
    Dick Laurent is dead!

Page 514 of 2253 FirstFirst ... 1441446450451051151251351451551651751852456461410141514 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)