Srete li ti boga tokom toga putovanja, to ti nama reci....
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
O vjernici, za prisne prijatelje uzimajte samo svoje, ostali vam samo propast žele: jedva čekaju da muka dopadnete, mržnja izbija iz njihovih usta, a još je gore ono što kriju njihova prsa. Mi vam iznosimo dokaze, ako pameti imate. Rakunčiću potvrdio si postojanje Džehenema...postepeno i polako napuštaš ateizam. Znao sam ja da će Vanja morati da te se odrekne preko novina, jer postao si ubijeđen u to da ideš u Džehenem...A znaš li ti šta je Džehennem? Vatra Allahova razbuktana, koja će do srcā dopirati. Ona će iznad njih biti zatvorena, plamenim stupovima zasvođena...Buhahahaaahaaa...
Last edited by Dawud; 03-11-10 at 14:57.
Ja vidim vi svi pomrijeste od kritikovanja... zato se vi suzdrzavate od kritike da ne ubijete koga....
Humanisti jado moj....
A ja mislio zato sto fukarluk radite pa nemate obraza druge da opominjete....
kako cojek lako pogresno procijeni.... odje 7-8 balavi i bulazni na jednog i onda dodje 9-ti da opominje tog jednog da je pun mrznje...
hahaha
Ti si najgora vrsta vjernika. Mijenjas razum i logiku i sve sto je stvarno za malo bajke i nade da ce te neko nagradit posle smrti. A istovremeno ne vidis da si gora osoba od onih koje kritikujes. Nevjernici pomazu ljudima, vi vjernici se molite. Nema velike pomoci od molitve. A cak i kad vjernici pomazu direktno rade to jer se nadaju nekoj nagradi posle smrti. Dakle ne zbog toga sto su dobri sami po sebi. Nevjernici ne osudjuju ljude zato sto su drugaciji. Ja vjernike ne osudjujem ja im ukazujem na njihove mane i mane njihove vjere. Ti osudi svakog ovdje ka da si bog.
Last edited by VanjaTheMan; 03-11-10 at 21:26.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
kad se nisi javio svesisnjem moras platit,to te sejtan mami da uzivas u putovanju da bi posle gorio u paklu.Otkazuj dok si jos na vrijeme
a eo.
A ne ne, necu da otkazujem, moram uvatit Harija za koji zapis onda, za putnika namjernika, mora postojat tako nesto ja mnim.
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Zapis sredjen. Samo moras ocitati tri puta "Oce nas" pa uz pomoć bozju, ali za svoje pare pravac Malta. Cuvaj se tamo sejtanskih izazova, prsatih djevojaka, lose muzike i jake 'rane mada ja ne znam sto se kome vice "cuvaj se" kad Bog cuva![]()
Ja Vidim vanja da si ti informisan iz druge ruke..... Bog licno i prilicno, kao sto je i zapisano:
Gospod je pastir moj, ništa mi neće nedostajati.
Na zelenoj paši pase me, vodi me na tihu vodu.
Dušu moju oporavlja, vodi me stazama pravednim imena radi svog.
Da pođem i dolinom sena smrtnoga, neću se bojati zla; jer si Ti sa mnom; štap Tvoj i palica Tvoja teši me.
Postavio si preda mnom trpezu na vidiku neprijateljima mojim; namazao si uljem glavu moju, i čaša je moja prepuna.
Da! Dobrota i milost Tvoja pratiće me u sve dane života mog, i ja ću nastavati u domu Gospodnjem zadugo.
E meni je rodbina "pomogla" toliko da zamalo ne zavrshih "neslavno"....
Miloscu ja zovem pravim imenom one koji mi stvarno pomogose: Bog mi je pomoga, nisam mora da kradem da lazem da otimam i da varam ni da zavisim od "punomocnika" koji te posle ucjenjuju "da glasash", "da lazesh", "da varash" i "da kradesh" i sto sta sto njihovi bolesni umovi smisle da si im duzan... sam da te obale da sluzish u sotoninu sinagogu ka oni.
Ovako sam Bogu duzan, a on je velikodusan u dugu prema njemu, evo istorija biliona svjedoka o tome po tome ja nisam poseban.
Mogu li kod boga (ili crkve kao njegove zatupnice) dic kredit i pod kojim uslovima (kamata, grejs period, kolko najvise mogu dic i te stvari).
Molim da odgovore vjernici posto su u dobrim odnosima sa njim (bogom) il njom(crkvom).
Znam da alah ne uzajmljuje (valjda se nedje zajebao) zato pitam za naseg pravoslavnog boga.
I katolicki i mormonski bog dolazi u obzir.
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
Na ovom topicu je samo jedan Bog, tako da bi najbolje bilo da se sam izbrishesh i otvorish neki drugi topic jer si promasio temu u nacelu a u pojedinostima si pogodio kako nevjernici gledaju na Boga ka na banku.
Najescete se tija para i interesa zato vi je i dat ovi svijet za sad.
Ja kad sam se molio nista mi se nije ispunilo, pa sad ocu cist racun dugu ljubav. Pogledaj me boze daj mi da bolje zivim ne samo meni no ljudima kojima je potrebno. Ulozi u mala i srednja preduzeca podigni standard svojim vjernicima. A nama nevjerujucim kamatu od 10% mislim da je korektno.
A za vise bogova ja kazem jer ne bih rekao da su bog, allah i ostali isti?
Mozda je to sve jedan bog ali sa maskom?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks