Ja bih se kladio s tobom samo zbog ovog boldovanog pa da mi ne bude krivo da izgubim. Iskreno, uopšte nije bitno što će mu pisat na dresu a [kinetic] je objasnio o čemu se radi.
Ne znam u čemu je toliki problem. Bećiraju skandiraju navijači Budućnosti jer dobro znaju kakav je profesionalac i čovjek. A dobro znamo da ima među njima i onih koji na samu pomen termina ''Albanac sa Kosova'' samo što nož ne vade. E zašto mu i ti skandiraju i zašto je bio jedan od dvojice koji su imali bezrezervnu podršku i kad ekipi Budućnosti nije išlo i kad se zviždalo ostalim igračima? Zato što se dobro zna ko je primjer kako igrač treba da se ponaša na terenu i van njega. Priznajem da mu se previše često skandira kad igra reprezentacija jer je još nije ''zadužio'' a premalo Vučiniću ali mislim da tu ne treba pravit toliki problem pogotovo sad kad igra van Crne Gore. Meni je Fatos mio igrač i želim mu sve najbolje u karijeri.

Reply With Quote
. Iskreno, uopšte nije bitno što će mu pisat na dresu a [kinetic] je objasnio o čemu se radi.

mozda ako je neko napravio dres za sebe

Bookmarks