View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 509 of 2251 FirstFirst ... 940945949950550650750850951051151251351955960910091509 ... LastLast
Results 12,701 to 12,725 of 56259

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    3,190
    Thanks Thanks Received 
    3,230
    Thanked in
    1,565 Posts

Što mu ne piše onda Bećirović ka mu i rođaku Radovanu Trebješkom...
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by trojkam View Post
    Da se kladimo ako podjemo na Evropsko, da ce pisati Beciraj?
    Ja bih se kladio s tobom samo zbog ovog boldovanog pa da mi ne bude krivo da izgubim . Iskreno, uopšte nije bitno što će mu pisat na dresu a [kinetic] je objasnio o čemu se radi.
    Quote Originally Posted by trojkam View Post
    Mene se generalno to ne svidja, jer ako mu je CG ponudia sve sto se moglo ponuditi u pogledu njegovog fudbalskog razvoja, pa na kraju i drzavljanstva, mogao je ispostovati pa uvjek pisati Beciraj.
    Ali neka, glavno ga vi prozivajte svaku utakmicu na tribine po 15 minuta, ni da je Eto'o. Lijepo vam se zahvalio na tome :wink:
    Ne znam u čemu je toliki problem. Bećiraju skandiraju navijači Budućnosti jer dobro znaju kakav je profesionalac i čovjek. A dobro znamo da ima među njima i onih koji na samu pomen termina ''Albanac sa Kosova'' samo što nož ne vade. E zašto mu i ti skandiraju i zašto je bio jedan od dvojice koji su imali bezrezervnu podršku i kad ekipi Budućnosti nije išlo i kad se zviždalo ostalim igračima? Zato što se dobro zna ko je primjer kako igrač treba da se ponaša na terenu i van njega. Priznajem da mu se previše često skandira kad igra reprezentacija jer je još nije ''zadužio'' a premalo Vučiniću ali mislim da tu ne treba pravit toliki problem pogotovo sad kad igra van Crne Gore. Meni je Fatos mio igrač i želim mu sve najbolje u karijeri.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pekovic slomio ruko sinoc u njemacki kup....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Kakav je igrac ovaj Kojasevic, zna li ko?
    Vidjeh sad u Areni da je priprijetio da ako ne dobije poziv, zeli igrati za BIH.
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Ne treba nam taj nista...
    a što čoče,makar je standardan u klubu,daje i golove a nije da ih imamo na izvoz po toj strani.jovanović i to je to ako se ne varam.
    sem toga u izjavama za srbijanske medije je nagovijestio da bi se vjerovatno odazva na poziv za cg reprezentaciju.porijeklom je odavde pa što da ne.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Vidjeh sad u Areni da je priprijetio da ako ne dobije poziv, zeli igrati za BIH.
    Neka ide odma da igra za Bosnu ako se dvoumi izmedju reprezentacija nije nam potreban vala nimalo .. Cao ! :mad:
    BISOGNA VINCERE !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Moracikus View Post
    Odlican igrac. Cuo sam da im daje casove fudbala u BiH, a ako ne dobije poziv da igra za CG neka igra za BiH sto da ne. Ima iskustva igrao je u Poljsku, kod nas malo i sad u FK Sarajevo.. I nije Kojasevic nego Kajosevic..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    a što čoče,makar je standardan u klubu,daje i golove a nije da ih imamo na izvoz po toj strani.jovanović i to je to ako se ne varam.
    sem toga u izjavama za srbijanske medije je nagovijestio da bi se vjerovatno odazva na poziv za cg reprezentaciju.porijeklom je odavde pa što da ne.
    Ionako imamo dosta problema sa igracima koji dolaze sa tih "egzoticnih" destinacija,a i forma im je nikakva cim tamo odu,primjer Boskovica....ne vjerujem da je ovaj u boljem stanju,zato bez potrebe sa gomilanjem igraca koji ne odskacu od onih koje vec imamo,a jos ako ekavicu pricaju....
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    Zasto na dresu i u Buducnost i u reprezentaciji bice Beciraj, a u Dinamo je stavio Bequiraj... Kapiram da je ovo original, ali zasto i ovamo original ne pise?
    isuvise je skroman i miran momak, kad je bio pred odlazak iz buducnosti (kad se nije znalo da je zavrsio sa dinamom) moj drug (njegov najbolji drug u cg) ga je svo vrijeme kritikovao zasto dopusta da ga rakojevic unistava na poziciji krila a ovaj mu je odgovorio "necu sad da pravim problema, igracu i beka ako budu trazili".

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Obavezno, ima 26 godina, mrdnut nece iz CG, pored toga shto zna iznijet loptu, shto je borben i ide glavom tamo dje drugi nece nogom, kiksa svako malo i to chesto a to nam sigurno u reprezentaciji ne treba.
    E sad kad kiksa toliko u CG ligu vs ovih 'vanserijskih' spiceva mosh mislit shto bi mu se deshavalo protiv nekog jacheg stranog spica...

Treba pokushavat sa ovim mladjima tipa Tomashevic, Bojovic pa eto i taj Kecojevic makar je standardan, za njegove godine to je odlichno.
    to je to!

Quote Originally Posted by DIDI View Post
    dje vidje u reprezentaciji da pise mozda ako je neko napravio dres za sebe
    Beciraj pise.

Quote Originally Posted by afi View Post
    Vesovic jos nije sazrio za zadatke u A selekciji,ipak su ovo KVALIFIKACIJE za Euro....Gledao sam ga na derbiju,i tu je izgorio od zelje pa je izveden na poluvremenu,a kako bi se tek snasao na Vembliju ili protiv Svajcaraca ovamo da ne pricamo tek u ovim nadolazecim istorijskim mecevima...Tako da,neka se kali jos malo i igra za mladu repku,pa tamo od juna se moze pocet prikljucivat seniorima...
    that's it.

btw. Kajosevic je iz tuza, bivsi igrac dechica i zete poznatiji kao piksi, neka ga chika safet zove, ne treba nama jos jedan promasaj kao onaj mali iz rudara ne mogu se sjetit kako mu bjese ime, coek koji je bio brz ali nije znao da vodi loptom 20 centi a kamoli da sutira.
    Last edited by Dude; 28-10-10 at 13:52.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Dobiti poziv za reprezentaciju BIH ipak znaci nesto.
    Ili covjek prijeti praznom puskom ne bi li kojim slucajem zaigrao za drzavni tim?
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    9,328
    Thanks Thanks Received 
    6,805
    Thanked in
    2,678 Posts

Quote Originally Posted by denxho View Post
    Pekovic slomio ruko sinoc u njemacki kup....
    je li ovo tacno?

dosta je vazan postao tako da ne bi bilo dobro ni malo......

Thanks Thanks Given 
    9,692
    Thanks Thanks Received 
    6,015
    Thanked in
    2,294 Posts

Nije to teshka povreda, moci ce i sa gipsom da igra, a do proljeca ce bit bolja nego stara...
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    9,328
    Thanks Thanks Received 
    6,805
    Thanked in
    2,678 Posts

ako je lom on nece igrat barem tri nedelje pa dok se vrati u tim i formu jos toliko i nakupi se

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Ofanzivni vezni nam je najjaca pozicija? Chudno,ja bih rekao da smo tu najtanji
    Uh... dva puta se u toku 24h slazem s tobom. 2012?

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Nisam pratio Veshovica kako igra, ali ukoliko je to paker tip ofanzivnog veznog,treba ga zvati odmah
    Bojim se da je derbi (privremeno?) udaljio Vesovica od prvog tima, a i sam Kristic je najavio cistku.

Izgleda da se ustaljuje pravilo da talentovani Crnogorci treba da zaobidju Marakanu i produze u komsiluk.

________

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by CurvaNord View Post
    Odlican igrac. Cuo sam da im daje casove fudbala u BiH, a ako ne dobije poziv da igra za CG neka igra za BiH sto da ne. Ima iskustva igrao je u Poljsku, kod nas malo i sad u FK Sarajevo.. I nije Kojasevic nego Kajosevic..
    I ja sam tog misljenja. Ali u gotovo svim medijima, cak i u zvanicnim najavama, bilo je Kojasevic. Meni se cini da je Damir Piksi Kajosevic... I da. Zanimljiv igrac, ali nedostaju mu neki bitniji elementi, tipa snaga. Nije za reprezentaciju CG. Nije ni za klub za koji ja navijam (Buducnost).

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kojasevic je mislim. bolje ne ulazite u politiku razlike ta dva prezimena

nije on kalibar za reprezentaciju. voli covjek da vidi takvog driblera, brzanca, jos ljevaka... ali sto neko rece, nema on snagu. mozda jednog dana dodje do toga da je dovoljno dobar igrati za buducnost, ili neki mogren ili rudar, tako... ali pretpostavljam da bi u tom slucaju radije igrao za bolje pare negdje vani. sve u svemu, nije njemu mjesto na ovom thread-u

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Jal Cargo View Post
    Uh... dva puta se u toku 24h slazem s tobom. 2012?

Bojim se da je derbi (privremeno?) udaljio Vesovica od prvog tima, a i sam Kristic je najavio cistku.

Izgleda da se ustaljuje pravilo da talentovani Crnogorci treba da zaobidju Marakanu i produze u komsiluk.

________
    Taj talentovani CG nije ni u Buducnosti mogao da se izbori za status prvotimca, a bilo je toliko igraca koje su zeljeli da posalju na klupu. Ima 19 godina, trebao bi da kida, a ne da se o njemu prica kao talentu. To sto je ulazio dok je igrao za Buducnost, odradjivao je dobro i nista vise. Zelio sam da vidim nesto ekstra kod njega, ali, sem onog ste je upotrebljivo na malom fudbalu... Kad je posao u Zvezdu ubijedjen sam bio da se nece naigrati. A onda odmah u startnih 11. Ali kako je "vjestacki" upao, mislim da ce "prirodno" ispasti. zelim mu da postane odlican igrac, ali ne treba zaboraviti da je ucjenjivao Buducnost da igra. Da je cudo, sigurno bi pristali na to.

Thanks Thanks Given 
    594
    Thanks Thanks Received 
    582
    Thanked in
    328 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    I ja sam tog misljenja. Ali u gotovo svim medijima, cak i u zvanicnim najavama, bilo je Kojasevic. Meni se cini da je Damir Piksi Kajosevic... I da. Zanimljiv igrac, ali nedostaju mu neki bitniji elementi, tipa snaga. Nije za reprezentaciju CG. Nije ni za klub za koji ja navijam (Buducnost).
    prve sezone (Decic) pisalo je svuda Kajosevic, i onda od naredne u svim medijima i na sajtu FSCG Kojasevic

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Taj talentovani CG nije ni u Buducnosti mogao da se izbori za status prvotimca, a bilo je toliko igraca koje su zeljeli da posalju na klupu. Ima 19 godina, trebao bi da kida, a ne da se o njemu prica kao talentu. To sto je ulazio dok je igrao za Buducnost, odradjivao je dobro i nista vise. Zelio sam da vidim nesto ekstra kod njega, ali, sem onog ste je upotrebljivo na malom fudbalu... Kad je posao u Zvezdu ubijedjen sam bio da se nece naigrati. A onda odmah u startnih 11. Ali kako je "vjestacki" upao, mislim da ce "prirodno" ispasti. zelim mu da postane odlican igrac, ali ne treba zaboraviti da je ucjenjivao Buducnost da igra. Da je cudo, sigurno bi pristali na to.
    Ne sjecam se da sam rekao da je cudo i izvanredan igrac, vec ukazujem na potencijal koji ce se, pruzanjem prilika da igra u Ligi Evrope ili Ligi sampiona (teorijski mogucim), uvecavati, od cega mozemo imati samo korist. Kao sto je slucaj sa Savicem, koji nema potencijal vrhunskog igraca i "cuda", ali evidentno napreduje i namece se kao dugorocno i ozbiljno resenje na jednoj (i po potrebi, dvije pozicije) u odbrani.

Vesovic je dobio sansu da napreduje. Ako je iskoristi - odlicno za reprezentaciju, ako ne, ne gubimo nista.

Last edited by Jal Cargo; 28-10-10 at 18:14.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Neispravljena greska u dokumentima kao kod Kranjcara.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    prve sezone (Decic) pisalo je svuda Kajosevic, i onda od naredne u svim medijima i na sajtu FSCG Kojasevic
    imam dosta komsija kajosevica, ali takodje znam da ih poneko iz grada zove kojasevic, bas cu da se raspitam nedje u cemu je fora. a doticnom igracu je otac odavde tako da mu je kajosevic sigurno prezime a za ovo kojasevic nikako ne kontam.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by pumba View Post
    to je zato jer kad je posao u poljsku pogrijesili su i stavili kOjasevic... tako su ga zaveli u te knjige ili sto vec, i ostade... inace pravo prezime je kajosevic... neko pomenu da nije jak, nije mozda jak ali je zizka, brz i dobar tehnicar mozda ga pozove kranjo

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

A nemoj, molim te, o ovima iz Budućnosti. Njihovo rezonovanje je da će im se stvorit igrač (ukoliko je mlad) sam od sebe. A kako će kad ne igra? Da na klupi stiče iskustvo? To što je ucjenjivao Budućnost samo znači da momak nije nimalo glup i pošao bez ikakvih problema i obeštećenja u nesumnjivo veći klub (što god ja mislio o istom). Ovi iz Crvene Zvezde su vidjeli talenat i pustili ga da igra jer pretpostavljam da misle da ga prodaju u dogledno vrijeme. A ima li logike da je bivša rezerva Budućnosti prvotimac CZ? To neka odgovore ove munje iz Budućnosti. Dike naše prepametne.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Rekoh da i ja nisam vidio ekstra kvalitet... Necemo uvjek da pricamo kako u Bud igraju tatini sinovi, oni preko veze... On nije uspio da se nametne kad su u Buducnosti jedva cekali da izbace Delica, P. Vukcevica, Boskovica... A u Zvezdi igra, ali i igraju i mnogi. A da je ostavio neki trag za ovo vrijeme sto je igrao, i nije. A nije samo izgorio u derbiju, no i na mnogim utakmicama.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CurvaNord View Post
    to je zato jer kad je posao u poljsku pogrijesili su i stavili kOjasevic... tako su ga zaveli u te knjige ili sto vec, i ostade... inace pravo prezime je kajosevic... neko pomenu da nije jak, nije mozda jak ali je zizka, brz i dobar tehnicar mozda ga pozove kranjo
    nije to to. postoje i kajosevici i kojasevici. ovaj mali je kojasevic. thrust me

Page 509 of 2251 FirstFirst ... 940945949950550650750850951051151251351955960910091509 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)