I to igrac meca.....Bravo....![]()
I to igrac meca.....Bravo....![]()
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Zasto na dresu i u Buducnost i u reprezentaciji bice Beciraj, a u Dinamo je stavio Bequiraj... Kapiram da je ovo original, ali zasto i ovamo original ne pise?
Originally Posted by Nk-001
Ja ne mogu da vjerujem da je Beciraj to dozvolio, pa bez obzira koga bi "uvrijedio"... Nisam ni znao da se tako preziva dok ga ne vidjeh na utakmicu Dinamo - Hajduk, ali zaboravih to pitanje odje da postavim...
Po meni je tu on kriv sto nije insistirao na tome i .
nije 'bequiraj', ne mora u albanskom kao u engleskom 'u' poslije 'q'. ma, mislim da je on pilicno normalan i prizemljen momak, profesionalac, i jednostavno nije htio od nicega da napravi problem. takav je moj osjecaj.
Znam za to, pogotovo kad filmove titluju... Ali ovo je potpuno glupo, s obzirom da je fudbalski dres u pitanju... Evo sad je moda da i nadimke stavljaju, a kamoli prezime u originalu...
Nego, svaka njemu cast ako nije htio zbog "pojedinih" da na tome insistira, ali ponavljam, da je trebao to da odradi i makar od sad da mu pise prezime na rep. dres (kad se kvalifikujemo na Evropsko) u originalu, a ja cu prvi da ga kupim!
Beqiraj je na Albanskom , ali momak nije htio da pravi probleme oko toga vec je lijepo prifatio ć...
Beciraj je svaki dan sve bolji i bolji , jedva cekam kad ce davati golove i za CG...i kad ce slaviti Beco, Mirko , Jojo, i svi mi zajedno...![]()
Obavezno, ima 26 godina, mrdnut nece iz CG, pored toga shto zna iznijet loptu, shto je borben i ide glavom tamo dje drugi nece nogom, kiksa svako malo i to chesto a to nam sigurno u reprezentaciji ne treba.
E sad kad kiksa toliko u CG ligu vs ovih 'vanserijskih' spiceva mosh mislit shto bi mu se deshavalo protiv nekog jacheg stranog spica...
Treba pokushavat sa ovim mladjima tipa Tomashevic, Bojovic pa eto i taj Kecojevic makar je standardan, za njegove godine to je odlichno.
Kao navijač Dinama moram reći da sam presretan što smo dobili jednog takvog igrača. Dosad je opravdao svaku kunu uloženu u njegov dolazak. Samo neka tako ostane.
Inače u Hrvatskoj imena i prezimena, gradove i slično pišemo u originalu. Kod nas nema Nju Jorka niti Anđeline Đoli nego je New York i Angelina Jolie, a i Bećo je Fatos Beqiraj.![]()
kako iz Dubrovnika za Dinamo?![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Samo da se osvrnem na ovu pricu o pozivima za reprezentaciju. Nesto ne vidim koga bi mogli probat' u ovom trenutku. Vesovic ce tesko debitovat' u skorije vrijeme, jer smo na toj poziciji najjaci. Sledeci mec je cisto uigravanje ekipe i pruzanje sanse rezervnim igracima.
Crna Gora 10
Engleska 7
Hvala, prijatno!
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
vidjoh protiv svajcarske scenu koju cu pamtit vazda. Doveo coek sina na utakmicu, mali mozda 10 godina ili cak i manje, pjeva himnu, skace kod sansi i cini mi se da je zaplaka tacno kad je sviran kraj.
Vesovic jos nije sazrio za zadatke u A selekciji,ipak su ovo KVALIFIKACIJE za Euro....Gledao sam ga na derbiju,i tu je izgorio od zelje pa je izveden na poluvremenu,a kako bi se tek snasao na Vembliju ili protiv Svajcaraca ovamo da ne pricamo tek u ovim nadolazecim istorijskim mecevima...Tako da,neka se kali jos malo i igra za mladu repku,pa tamo od juna se moze pocet prikljucivat seniorima...
da nije toliko daleko valjalo bi i njega probat.makar bi imali rezervu za ofanzivu po lijevoj strani
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ma...ler_19720.html
Ne treba nam taj nista...
Zato sto se osjeca Albancem (sto je normalno), ali se ovdje "prilagodjava".
Da se kladimo ako podjemo na Evropsko, da ce pisati Beciraj?
Mene se generalno to ne svidja, jer ako mu je CG ponudia sve sto se moglo ponuditi u pogledu njegovog fudbalskog razvoja, pa na kraju i drzavljanstva, mogao je ispostovati pa uvjek pisati Beciraj.
Ali neka, glavno ga vi prozivajte svaku utakmicu na tribine po 15 minuta, ni da je Eto'o. Lijepo vam se zahvalio na tome![]()
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Ko zna pravopis, zna i odgovor na ovo pitanje.
Kod nas nećeš napisat Bob Marley, nego Bob Marli, baš kao što nećeš napisat Beqiraj, nego Bećiraj. Da na dresovima poštujemo ćirilicu, ovakvo pitanje se ne bi ni postavljalo.
U Hrvatskoj važe druga pravila, i to je sva filozofija.
Radi mene može mu pisati i Majkl Džordan na dresu samo neka igra kao treba za reprezentaciju i ja zadovoljan.Inače dok je igrao za Budućnost maksimalno profesionalno se odnosio prema dresu i navijačima tako da nam se dovoljno zahvalio za to što mu je Crna gora dala što se ne bi moglo reći za neke druge igrače.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks