Fabioni, povlači se na naš teren - bmw club. Nemože se Alfistima ništa objasnit, ove li sprdnje. Čitam nemogu vjerovat.
ja sam vozio asconu prilicno dugo....ali to su bila druga kola...tu nista nije moglo da se pokvari...makar kod auta koj je normalno odrzavano...ovo danas ima hiljadu cuda...nikad ne znas koji ce te senzor sjebat nedje...
isto tako sa pezoom nikad nisam uspio da rijesim neke probleme...i dan danas se mucim...
Hahahahahhahahahahaha tak tak tak tak buuuuuummm klipovi na Smrecu ili Lipu :lolblue:
Na lanac. Av ava va avavavava - samarcina.
P.s. Ja cu nekad u zivotu sigurno voziti Alfu. Mozda je kupim novu iz salona. Sto ako krene da se kvari kao luda, sto ako nikad ne bude radila kako treba?
Sto da radim, a Alfisti? Da pricam kako ima dusu?Pa i Yugo ima dusu..
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
pa kad je citava prica na forumu alfa je smece...svi ostalu su super, a bmw je zakon... e jebiga...a onda se prica o objektivnosti i ukusima...i onda neko pokaze unutreasnjost mercedesa koji je do prije koju godinu imao dizajn kao 123-ka....ili bmw koji je dizajnirao neko bez imalo maste...ili npr alfa koja osim za vozaca svima izgleda kao da nema nijednog prekidaca...da ne pominjem drvene volane i sl...ali ukusi su razliciti i svi nude nesto drugacije...
ali cinjenica je da pojedinima odje alfa prilicno smeta...prosto bio da ti isti nekome placaju servisiranje isitih...pa dosli odje da se istresu![]()
Ja sam presa sa Meganom 50.000 km za godinu i 2 mjeseca.
NULA kvarova. A Fabia prica da je to los motor.![]()
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Jos ga imas?
P.S. a sto mu to radis?
A ono, kad bude da se prodaje, pisace OCUVANA, MAZENA, PAZENA... LOL
TAKUMI
To bjese petak jel?
Ono, 4 cilindra rade a peti je tu samo za smanjenje vibracija.
To su ljudi culi prije neki dan.
Tico, potvrdi.
TAKUMI
potvrda!!!!
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
I evo, odlucio sam, od sada samo figurativno:
![]()
TAKUMI
Veliki znalcu, kad se vozi trka, trak dej ili nesto slicno, obavezno je da imash mjesto dje da te "vucnu za daleko bilo", ako ispanesh, prevrnesh se, polomish.... e sad, ti meni reci, zansh li za to, pa si ipak stavio ovu fotku, ili stvarno nisi znao?
To ni Fabia ne moze popravit...
TAKUMI
Ajde, Ajde, dok Case skupi pare za novu, dako se ispraksash...
DTM 1993 - Ko je ono opleo "uber alles" konkurenciju?
![]()
mann ouu mann
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
btcc, itcc, stcc, i dtm , all won by 155 v6 ti ;p
vec necu nabrajati broj pobjeda i slicne stvari za svega 2 3 godine ucestvovanja, a sve to zahvaljujuci sto je crkla i pokvarila se na svakoj trci, pi, nikad radila nije, da jes duplo vise pobjeda bi uzela hehehe 490 hp, 11500rpm, 1060 kg, velocita 300 kmh i takooooooooooooooooooo
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
i zavrsio je prvi ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks