Ja sam radio kod nekakvog lika na Niksicki put, ~300€ zadnji,prednji branik i zadnje lijevo krilo, fabrika.
ja sam se dogovorio sa Djurom meni na 145icu da odradi zadnji i prednji za 120-130e . pa da budu komplet branici u boji auta![]()
Last edited by Stivi; 21-10-10 at 10:54.
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ja sam radio kod nekakvog lika na Niksicki put, ~300€ zadnji,prednji branik i zadnje lijevo krilo, fabrika.
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
cuvaj pare za petpetnuuuula!!!!!
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
dje se nalazi taj djuro?
da podjem da vidim koliko trazi..
Originally Posted by my name is ...
cek cek..sto bivsa?
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Ma kupila je plavog Megana i ostavio sam je.
eto tako, potvrdi.
TAKUMI
aes..pa si djevojku ostavio sto je renoa kupila???
ok..imas risajkl bin named reno..ali djevojku ostavit rad toga.. pfff
Ma ostaviću i sadašnju, najvjerovatnije, samo zbog toga što vozi 2010 Nissan X-Trail sa Renolovim motorom koji je (bez zajebancije) najgori dizel motor današnjice.
P.S.
![]()
TAKUMI
ahahahahhahaha maxe kralju![]()
Dje je CVX?
I am so post-rock I shit sad birds.
Eno ga kući, uči skalarno množenje vektora.
TAKUMI
i mjesoviti proizvod
ahahaha
ja i dalje ne znam dje je djuro vuljaj![]()
O jebote, pa kuci je, pored žene, on ide rano u krevet jer ujutru mora da vozi Krajslera 300 oko osnovne, kaže da je to najbolje mjesto to get inspirejšen jer radi na drugom projektu Hummera HX.
E da, kuća mu je (i radnja Refinish F.K.F) u Sukuruć, tamo mi inače živi bivša. Sukuruć dođe između Vuksanlekića, Zete, Skadarskog jezera.
Ti do Rokšpeda znaš da ideš, e, samo vozi pravo, viđećeš Luk Oil crpku (tu sipas 5 eura), onda voziš pravo jos nekih 300 metara, vidjećeš tablu SUKURUĆ, lijevo od table je neki servis (koji je zatvoren), ti (sorry, Ti) voziš pravo (ne desno, iako piše Sukuruć), još nekih 300 metara, onda desno, ima jedan uski put, prije mosta...tim uskim putem (Ti inaće voliš uske stvari) voziš nekih 500 metara, i onda lijevo vidjećeš servis.
TAKUMI
e tako mi kazi![]()
@Fabia
Je li Djuro onaj lik sto je napravio od nekog mercedesa noviji, takodje od nekog dzipa isto neku foru. I sada hoce da napravi neki prototip Hammer
Mislim da sam bio kod njega, kako lud lik.
onaj vojni dzip sto je radio u kameleon boju , i sredio ga tip top ...
imao je strasnu S klasu (ne znam ima li je josh) uglavnom vozi 300C
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Treba mi savjet za druga.
Vozi resoa megana 2005-6 1.6 16v i ima veliki problem sa paljenjem koji nije rijesio od kad je kupio auto (vec pola godine). Ujutro (tj. na hladan motor) pocinje da mu se gasi ako ga ne turira po gasu, kad se ugrije nema vise taj problem.
Zamijenjene svecice, ociscen leptir, na racunaru u Aliance ne pokazuje nikakvu gresku pa ne znaju sto je (drugi neki majstori su sumnjali na lamda sondu ali se ispostavilo da nije).
Ima li ko kakav predlog na ovu temu i simptome, sta moze biti?
"This is Spartaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!"
GAD, to je taj.
cevo, senzor temperature motora.
TAKUMI
Hvala, Fabia_Elegance! prenio sam drugu, pa neka vidi sa "strucnjacima" iz Aliance-a posto su mu rekli da im ga ponovo dovede.
"This is Spartaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!"
taj senzor temperature moze da napravi mnogo zajebancija ...
na jednom fordu je bio riknuo i auto kad se ugrije nema sanse da hoce da ide normalno nema gasa mrtvo skroz , a kad je hladan motor sve normalno ... razne muke i na kraj slucajno zamjena temp senzora i sve normala ...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks