je li realno da je egipat 11?
![]()
aaaaaaaa pogledaj samo reprezantacije iza nas,koja banja
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
srbija 22. idemo lagano da ih predjemo posle nekeog sledeceg meca![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Vala kad je Grčka mrtva 12. možemo i mi vala :mrgreen:
Are you suggesting coconuts migrate?
Je li realno da je mexico iza nas a egipat npr ispred? :P
A jesu, ali su raspadiA i Italija je uzela svjetsko, pa su 16.
![]()
Haha, ovo mi ostavlja prostora da kažem sljedeće : A jesu, ali su raspadi.![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Hahahahaha
Znaci bi' cemo u drugi sesir za svjetsko prvenstvo, jer je izvlacenje iduce godine, kolko mi se cini.
Zanimljivo je da se niko iz drugog sesira, prosli put, osim Engleske, nije plasira na svjetsko prvenstvo u Juznu Afriku.
Last edited by Peko; 21-10-10 at 01:56.
moze li ko da nadje moje postove od prije pola god, dje sma rekao da cemo uzeti dosta bodova iz 4 utakmice, i da cemo biti u top 30!!!! bio bih mu zahvalan.....
smijali ste mi se svi....
:)
Narocito Mikelandjelo! :blah:
Vjerujemo ti, majka mu stara!![]()
Danas ulazim u kladionicu - prica se o utakmici sa Englezima i uopste o nasem dosadasnjem uspjehu! Nocas u kafic - ista stvar! Vec se prica o utakmici s Bugarima! Ne pamtim kad je ovakva fudbalska groznica potresala ove predjele zemljine kugle (za druge ne znam, ali ne vjerujem da se odigralo ista slicno)!
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
jos da smo zemlja gdje svi vole reprezentaciju, tada bi tek bilo, a i ovako je ludilo.
imas ih koliko oces,nazalost.
BBNSC
Jos jedan naizgled nerealan domet nase reprezentacijeMislim da je rijec o prvoj drzavi sa manje od milion stanovnika cija je reprezentacija u top 30! Od avgusta do danas dogadjaju se stvari koje su premasile ocekivanja i najvecih optimista...
Izvinjavam se svima sto cu napraviti digresiju i raspaliti sa pricom koja nema veze sa nasim nacionalnim timom, ali neko je pitao otkud Egipat... Tacno je da ih ove godine nijesmo gledali na SP (sudanski baraz sa Alzirom nakon nevjerovatnih dogadjaja u kvalifikacionoj grupi), ali je rijec o ekipi koja je - koliko god to nerealno djelovalo - mozda i najjaca u Africi.
O tome svjedoce naslovi prvaka na tri posljednja Kupa nacija (ukljucujuci i ovogodisnji)... Dakle, rijec je o slicnom slucaju kao kada je Grcka osvojila Euro i dozivjela vrtoglav uspon na FIFA listi.
Imaju mnogo dobrih igraca (sada vecina u domacem sampionatu u kojem nastupaju neki od najkvalitetnijih africkih klubova - Zamalek, Al Ahly, Ismaily), poput Zakija, Fadla, Zidana... Sigurno je - velika je steta sto ih nije bilo u Juznoj Africi.
Izvinjavam se, jos jednom![]()
Ljudi, ja evo ni poslije skoro dvije nedjelje ne mogu da vjerujem sto su Cico i momci napravili. Kakva ce to ludnica da bude protiv Bugara i Engleza u PG.
Jos ako se po planu oporave i udju u formu Joveta i Drina.
Ufff sav se najezim kad pomislim na to.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Ja sam nevjerovatno srećan što nemamo zvaničnih utakmica do juna kako bi što duže ostali u ovoj poziciji. Bojao sam se strašno utakmice sa Englezima jer rekoh ''taman dobismo Švajcarce i sad će nas ovi obezglavit pa će euforija splasnut''. Kako i to pregrmjesmo sad sam miran i uživaću makar do juna. I jedva čekam utakmicu sa Azerbejdžanom. Nadam se da neću imati nikakvih obaveza jer na utakmice takvog tipa najviše volim da idem. Nema nervoze makar.
Dick Laurent is dead!
Dobar je Vesovic. Trebalo bi ga stavit da igra protiv Azerbejdzana, pa ako bude u formi, zovnut ga i protiv Bugara umjesto indisponiranog Simona..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks