15-10-2010 15:00 81200 Postanski Centar Razmjena IPS domaci saobracaj sto znaci ovo? Kad da ocekujem? Je li moguce da je ovako brz shopto za 2 dana
@OpUsTeNo: Hvala na komplimentima... Svaki doprinos ovoj temi je dobrodosao...
@bracomn:
Website Payments Standard
1. Click on Product
2. Add product to cart
3. Click Checkout
4. Log In Store Account / New Customer
5. Shipping Address/Shipping Methond...Continue
6. Select Payment Methond (PayPal)
7. Confirm Order --> Redirect to PayPal.com
8. Log into PayPal
9. Click Pay Now
10. Payment complete Click Return button to return to Merchant Store
11. Order has been processed Click Continue.
Express Checkout
1. Click on Product
2. Add product to cart
3. Click Express Checkout button
4. Log In Store Account / New Customer --> Redirect to PayPal.com (New release will eliminate this and allow Purchase Without Account!)
5. Log into PayPal
6. Confirm Payment Method, POstal Address, Contact Information...Click Continue
7. Automatically return to Merchant Store to Confirm Order and complete.
Dakle, razlika je samo u proceduri, sto se tice protoka novca to je potpuno isto...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
15-10-2010 15:00 81200 Postanski Centar Razmjena IPS domaci saobracaj sto znaci ovo? Kad da ocekujem? Je li moguce da je ovako brz shopto za 2 dana
Meni je prije neki dan dosla isporuka iz Amerike za 7 dana, tako da je sve moguce![]()
Evo sad je u posto kod zeljeznicke.Znaci li to da ujutro dobijam order
Ako im ne bude tesko guzici trebalo bi da ti ga donesu.
Ne zuri mi se.Sad je u sluzbi dostave
Last edited by .Bole; 15-10-10 at 16:54.
Dosla sa shopto neta za 2 dana u Crnu Goru i danas dostavljena.Svaka cast
Fino, meni 5 dana trebalo. Jesi signed for ili non signed for koristio?
Fino me doceka ovo na USPS tracking: Arrived Abroad, October 18, 2010, 10:01 am, SERBIA
Aoo, poslato je u Republic of Montenegro, koji ce ***** u Srbiju... Oce li mi poslat ovo dolje? Trebalo je danas sticu CG...
e ove pare sto vrati prodavac ja ne znam dje su? na onom paypal-u mi vazda stoji 00.00?
to ti valjda salje na karticu, ne na paypal...ja mislim
e ko zna dje ih salje. ne znam koliko imam na kartici ali ima malo ili nista jer trgovah neke stvari,mada prodavac mi je vratio prekjuce 15e a ja sad hocu da kupim neku drkalicu za 10 dolara i ne moze ! zbori nemam nista na kartici !!!:mad:
Da shopto signed for(kod ne znam je li brze sto) 5.99 eura.Stiglo za 2 dana u PG i onda posta treba da mrdne dupetom.Svi mi govorili da shoptu treba 10 dana rijetko 7 kad je ono buy now.Kad je preorder onda kaze 3 4 dana.Evo doslo i sad veliko pakovanje sa dvd.co.uk za 4 dana obicna posta samo posto je tesko pakovanje 6 eura je posta
Last edited by .Bole; 19-10-10 at 11:59.
Doce ti, nece ti niko dirati posiljku, sve posiljke iz Amerike koje imaju tracking preko USPS-a im pise u najboljem slucaju "Arrived abroad - Serbia"... Provjeravaj ovaj sajt crnogorske poste za tracking, trebala bi ti doc posiljka sjutra, preksjutra... Meni je prije sedmicu dana stigao USPS express mail paket: 09. oktobra je bio u Srbiji, 11. okt je bio u CG, a 12. je meni dostavljen na primorje...
Last edited by Incognito; 19-10-10 at 20:59.
Provjeravam svaki dan, 3 prosle su mi stigle odma ovdje za 4 dana, nije pisala Srbija
Al eto nadam se![]()
Cus svaki dan, juce ti je tek stigla u SRB, sjutra, prexjutra ce ti doci, editovao sam moj post sa mojim primjerom... Nigdje ti ne gori![]()
20-10-2010 13:0081102PODGORICA 2RazmjenaIPS domaci saobracaj
Dako donese postar sjutra, no donosi penzije pa mu je mozda previse posla >.>
Eto, kao sto sam ti i rekao...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks