dokaz Igi-ju da ne lazem... a da je on taj koji laze...
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=68544
Samo da pitam zašto uopšte dopuštate na PDF-u Sport Generalno, topik Srpske Reprezentacije DUGE prećerajuće, remećajuče rasprave o nacionalnost, političkoj korektnosti itd. ... pa čak (!) i ovakve postove;
koji NIKAKVU vezu nemaju sa temom nego više sa Ratkom, Radovanom i Srebrenicom kojima na ovim PDF-om nije mjesto!
NISAM Srbin, ali je zaista neprijatno čitat toliko off-topik postova (po 3 pune strane!) i ovakve izazivajuće postove kao što je ovaj gore pomenuti.
dokaz Igi-ju da ne lazem... a da je on taj koji laze...
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=68544
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Hahahahaha...
Sto ja odje tolerisem?
bugs_bunny je povlasceni forumas? Nisam mu obrisao topic, a vidjeo sam?
Vidim da si se namucio da nadjes jedan topic... Oli statistiku da vidis koliko ih je dnevno obrisano, pa da vidis da ovo nije ni 1% od onoga se brise? Da ga nije neko prijavio!?
Ja da uzmem da cesljam samo TVOJE postove, obrisao bi ih makar 20, a da se ne vracem previse unazad!
Prvi onaj sa topica na P&O dje quotujes covjeka iznad sebe! E za ono NEBrisanje covjek moze da kaze da si ti povlascen, a za bugs_bunny-ja hahahaha
Originally Posted by Nk-001
Niko ne moze! To nije dozvoljeno! Za to se brisu topici!
I opet se inatis i opet quotujes post iznad svog i onda kad popijes ban jer si upozoren i za quote i za "se*es" i za ponovni quote, onda ce biti "PRAVDA ZA BOJANAKOV"!
A ka da je problem otvorit novi nalog...to bar danas svi rade...
ja nisam imao potrebe do sada jer sam bas realan i nisam imao opomena...osim za kvotovanje posta iznad sto rade svi...pa cak i ti...a ono sto sam rekao "se*es" sam rekao sa razlogom. Inace sam ugledan forumas...bez ijednog bana do sada![]()
I sto velis, i ja radim quote posta iznad sebe? I sad ces ti da precesljas svih mojih 7.000 postova da bi mi to dokazao, cim ti kazem da LAZES da ja quotujem?
I imas opravdanje, jer svi danas govore drugima da se*u, svi otvaraju nove naloge, svi quotuju prvi post iznad svog...
Divno...
pa to i jeste ono na sta ocu da ukazem. svi rade isto a neki budu banovani i obrisani im postovi a nekima ne...
eto ja imam neke povlastice...
istina i mislim da ga je upravo zasluzio !
IGI ne raaaspravljaaaaj se s njiiiim naboooodiiii gaaaaaaaaaaaa
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Ne znam kakvo je pravilo vezano za to, ali mi je krajnje nelogicno citirati post odmah iznad. Mozda mi se omaklo par puta, ali to drugi rade jer misle da onaj drugi nece provalit da je njemu odgovoreno. To je malo vise vezano za logicko-dedukticku nesposobnost velikog broja forumasa, pa ne vrijedi ni raspravljati oko toga.
Mogu li ja nesto da kazem?
Ja quotujem samo kad je guzva na temi, pa se plasim da ce neko iskomentarisat prije nego ja posaljem svoj komentar, eto, tako treba da radite ljudi, sto je ovo jutros ova kisa?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
a zashto je problem uraditi quote posta iznad tvog?
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
chatovanje, a ? kako ce da lete sad banovi...
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Vidim kandidati se sami javljaju...
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Vidim javio se i istaknuti Hunski vodja,Atila![]()
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
evo se didile vrnuo...
gosn' GM - mozete li mi ispod nicka napisati PuRgAToRy
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
I moze li meni Ragnarök
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks