View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 499 of 2251 FirstFirst ... 3994494894954964974984995005015025035095495999991499 ... LastLast
Results 12,451 to 12,475 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Igi View Post
    sto znaci ovo "one love"? ne misli se valjda na "prva ljubav"?
    Once we were big but then 1918 came...

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Tako se i za Slovence pričalo da su Srbijanski igrači iz trećih liga...potpuno normalno da i sa nama sad ispiraju usta...iako je nelogično kad se vidi dje smo mi a dje Slovenci a dje oni...nego dobro...
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Quote Originally Posted by djekna View Post
    sto znaci ovo "one love"? ne misli se valjda na "prva ljubav"?
    One je prva? Jel tako?

hahahaha

Misli se na ove preletace koji prvo navijaju za jednu, pa za drugu, a ako isti dan igraju obje reprezentacija, onda su u problemu... Ovo je majica za one koji imaju samo jednu ljubav
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,655
    Thanked in
    1,036 Posts

Stefan Savić je prvi pik Rome za naredno leto.
    Rimljani smatraju da bi Savić bio sjajna zamena za jednog od centralnih bekova koji će sigurno napustiti Rim.

U pitanju je verovatno Mekses, kome se ne odlazi, ali se čini da bi u "vučici" želeli da ga prodaju, kako ne bi trpeli njegove hirove i plaćali zaista jak ugovor.

U ovom trenutku nije jasna pozicija Partizana, ali Roma planira da uputi ponudu od oko 5 miliona evra. Savićeva cena je nakon igara u reprezentaciji Crne Gore, ali i plasmana Partizana u Ligu Šampiona, naglo skočila.

Skauti italijanskog kluba bili su i u Londonu, Savić je igrao na poziciji desnog beka i sjajno odradio posao.

Naravno, Roma ima i najveći adut u Mirku Vučiniću, jer se očekuje da kapiten "sokolova" nagovori Savića da prihvati ponudu Rimljana. Ipak, pre toga, treba postići dogovor sa Partizanom, što neće biti nimalo lako.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    Stefan Savić je prvi pik Rome za naredno leto.
    Rimljani smatraju da bi Savić bio sjajna zamena za jednog od centralnih bekova koji će sigurno napustiti Rim.

U pitanju je verovatno Mekses, kome se ne odlazi, ali se čini da bi u "vučici" želeli da ga prodaju, kako ne bi trpeli njegove hirove i plaćali zaista jak ugovor.

U ovom trenutku nije jasna pozicija Partizana, ali Roma planira da uputi ponudu od oko 5 miliona evra. Savićeva cena je nakon igara u reprezentaciji Crne Gore, ali i plasmana Partizana u Ligu Šampiona, naglo skočila.

Skauti italijanskog kluba bili su i u Londonu, Savić je igrao na poziciji desnog beka i sjajno odradio posao.

Naravno, Roma ima i najveći adut u Mirku Vučiniću, jer se očekuje da kapiten "sokolova" nagovori Savića da prihvati ponudu Rimljana. Ipak, pre toga, treba postići dogovor sa Partizanom, što neće biti nimalo lako.
    prodaće se sad i savić, a mora skočiti cijena baši i božoviću..

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,655
    Thanked in
    1,036 Posts

a za razliku od njega ovaj izgleda kreće burzovim stopama,da se ispovijeda žutoj štampi i plače za svakave sitnice.to što je fudbaler ne znači da može da zaobilazi standardne procedure.
    Informacije da će Vešović uzeti srpsko državljanstvo mu napravile problem u domovini...
    VesovicKružile su glasine da bi mladi Crnogorac, Marko Vešović mogao da dobije srpsko državljanstvo.

''Zbog toga se podigla velika prašina u Crnoj Gori. Morao sam da se izjašnjavam u MUP-u da nisam dobio srpski pasoš. Nisam ništa potpisao. Hteli su da mi oduzmu državljanstvo. Ostajem Crnogorac'', kaže Vešović i osvrće se na crveno-bele.

''Očekuju nas dve najbitnije utakmice, a posle njih sledi težak raspored. Bilo bi dobro kada bi posle njih ostali lideri. Sloboda je čvrsta ekipa, prima malo golova. Biće teško, mada je isti slučaj na svakom meču. Ne pričamo o derbiju. Idemo da pokažemo karakter u Lučanima'', kaže mladi crogorski reprezentativac, koji je vidno umoran posle obaveza u mladoj selekciji ''đetića''.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Dutch View Post
    a za razliku od njega ovaj izgleda kreće burzovim stopama,da se ispovijeda žutoj štampi i plače za svakave sitnice.to što je fudbaler ne znači da može da zaobilazi standardne procedure.
    Ko zna je li to tačno preneseno. Vešović je bio jasan prošlog petka u Vijestima

Vešović: Crna Gora je moja reprezentacija

Vezista “mladih sokola” Marko Vešović, koji se uspješno dokazuje u dresu Zvezde, vrlo brzo je skrenuo pažnju tamošnje fudbalske javnosti. Još prije nekoliko mjeseci beogradski mediji su objavili da bi talentovani vezista mogao da dobije i srbijanski pasoš. Iako je bio član omladinske, sada i mlade crnogorske reprezentacije, Vešović bi teoretski mogao da zaigra i za Srbiju (jer nije debitovao za našu najbolju selekciju). Nekadašnji fudbaler Budućnosti nema, međutim, dilemu za koju reprezentaciju bi volio da zaigra...
    - Digla se velika priča oko toga, ali želim da igram za Crnu Goru. Mislim da su se čelnici Zvezde odlučili na takav potez zbog velikog broja stranaca, jer nas uključujući Reljića i mene koji smo iz Crne Gore, ukupno ima sedam. Ne znam šta će od svega biti, mislim da je kompletan slučaj u proceduri kod nadležnih organa. No, ukoliko bude traženo da se odreknem crnogorskog državljanstva, onda ću sve da stopiram, jer želim da igram za Crnu Goru - jasan je Vešović.
    Mislim da, ukoliko je tačno ovo što si prenio, da je velika greška što se dvojno državljanstvo ne uvede samo kad je sport u pitanju zbog nacionalnog interesa jer se time omogućava igraču da bude standardan u ekipi a zna se da će igrati za crnogorsku reprezentaciju. Ukoliko se neki igrač (tu ne mislim na Vešovića jer je on bio više nego jasan) odluči za drugu reprezentaciju onda bi mu se državljanstvo lako oduzelo. Nadam se da će Savićević izvršiti svoj uticaj da se ovakve stvari ne bi događale jer gubi crnogorski fudbal možda ne sad ali u nekoj budućnosti bi mogao da izgubi jer znamo koliko naših mladih igrača igra u srpskoj ligi.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    prodaće se sad i savić, a mora skočiti cijena baši i božoviću..
    samo da ne krenu da rotiraju tim kako bi ih se prodalo sto vise do kraja kvalifikacija..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Mislim da Burzo mnogo fali ovoj reprezentaciji. Pustimo na trenutak njegovo ponasanje protiv Bugarske kad je mlako odigrao. Kod Cica bi morao da trci kao nikad u zivotu, a i sam je dao izjave da nikad nije bio spremniji, da je uvijek u vrhu liste igraca koji su najvise pretrcali po mecu u njegovom timu. A oni bi nam valjao, jer realno na sredini nam fali tehnike. Svaka cast za ove momke, ali to su sve krljaci. Protiv Engleza je ovo bio pravi potez, sa ovakvom sredinom, koja ce da ih kida. Ali sjetite se Bugarske. Dobili smo 1:0, ali nijesmo umjeli da prenesmo loptu preko centra. Jednostavno nije bilo igraca na sredini koji to umije. Zverotic je igrac koji nema 'kapi' tehnike. Da ne pricam o Pekovicu i Novakovicu, pa i o Simonu, koji me je totalno razocarao. Zato nam je Bugarska konstantno stvarala pritisak, jer nijesmo mogli centar da predjemo, niko nije umio da makar Mirku da dobru loptu. On nije imao sa kim da odigra dupli pas i sl. Zato nam fali igrac Burzovog kalibra, jer on ima sve to. Tehniku, viziju, pa i sut. Ko ce iz nase ekipe uputiti dobar sut sa 30 m? Ne mora sa 30, neka bude sa ivice sesnasterca? To je jedino Drincic znao, i znace Joveta kad se vrati. Simon samo da je zdravo. A Burzo je savrsen igrac za prenosenje lopte, za razigravanje spiceva. Dobro i slobodne puca, to je dokazao mnogo puta. Jeste svasta rekao za nasu repku, ali nazalost je velika vecina onoga bila tacna. Cica vjerovatno koci Savicevic, ili mozda i Mirko, koji se i posvadjao sa njim, da bi ga pozvao..ali bi trebalo naci neki kompromis i da se zovne Burzo, jer imamo malo onakvih igraca.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Najmanje sto zasluzuje je jos jednu sansu makar u prijateljsku utakmicu ..
    Sono troppo sexy per lavorare.

ПРАВДА ЗА ВЛАДА!

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    samo da ne krenu da rotiraju tim kako bi ih se prodalo sto vise do kraja kvalifikacija..
    mislim da kranjčar, ali i dejo to neće ovaj put učinjeti.. ipak ima šansi za evropsko, a tu pare leže..

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Albatros View Post
    Mislim da Burzo mnogo fali ovoj reprezentaciji. Pustimo na trenutak njegovo ponasanje protiv Bugarske kad je mlako odigrao. Kod Cica bi morao da trci kao nikad u zivotu, a i sam je dao izjave da nikad nije bio spremniji, da je uvijek u vrhu liste igraca koji su najvise pretrcali po mecu u njegovom timu.
    Ne mogu da vjerujem. Mislio sam da se ono što trči u toku u takmice mjeri u metrima a ne kilometrima kako je to slučaj kod ostalih igrača. Makar ga tako znamo.
    Jeste svasta rekao za nasu repku, ali nazalost je velika vecina onoga bila tacna. Cica vjerovatno koci Savicevic, ili mozda i Mirko, koji se i posvadjao sa njim, da bi ga pozvao..ali bi trebalo naci neki kompromis i da se zovne Burzo, jer imamo malo onakvih igraca.
    Velika većina tačna, kažeš? Ma nemoj, molim te. To što je on rekao ni pas s maslom ne bi progutao. Nalupao je gomilu gluposti koje nije vrijedno komentarisati. I ja sam htio da pređem preko svega kad su nam se ispovređivali igrači pa sam mislio da nećemo boda mrčit. Ipak, pošto se strah pokazao neopravdanim i pošto nam i ovako dobro ide ne bih rizikovao sa ovim ljubiteljem kapljice. Umjesto njega pozvao bih Vešovića koji će gristi za reprezentaciju bez ikakve sumnje.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

ista prica je bila za vucinica kako se ne trudi ovo ono,, to su takvi tipovi igraca koji ne igraju odbranu to je svima jasno treba momku dati sansu definitivno
    Sono troppo sexy per lavorare.

ПРАВДА ЗА ВЛАДА!

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Ne mogu da vjerujem. Mislio sam da se ono što trči u toku u takmice mjeri u metrima a ne kilometrima kako je to slučaj kod ostalih igrača. Makar ga tako znamo.

Velika većina tačna, kažeš? Ma nemoj, molim te. To što je on rekao ni pas s maslom ne bi progutao. Nalupao je gomilu gluposti koje nije vrijedno komentarisati. I ja sam htio da pređem preko svega kad su nam se ispovređivali igrači pa sam mislio da nećemo boda mrčit. Ipak, pošto se strah pokazao neopravdanim i pošto nam i ovako dobro ide ne bih rizikovao sa ovim ljubiteljem kapljice. Umjesto njega pozvao bih Vešovića koji će gristi za reprezentaciju bez ikakve sumnje.
    Tako ga mi znamo, ali je izjavio da kod Stojkovica trci vise nego ikad u zivotu i da je nevjerovatno spreman.

Rekao je da tim ne sastavlja Filipovic, vec neko iznad njega(Savicevic), samo mi reci da to nikad nijesi pomislio? Ja jesam milion puta, kad sam vidjeo ko sve igra, citaj: Tanasijevic, Batak i td..a mogao je da pozove fino Vujadinovica, a da ne pricam i Luki Pejovicu, covjeku koji je zalutao u fudbal. A druga stvar koju je rekao da Crna Gora ima 3-4 dobra igraca, ostali su svi prosjek. Tada je to stv bilo, sada su se neki istakli. Dosao je Basa, Dzudo igra neuporedivo bolje nego u pocetku, Bozovic se istakao na golu.. Pekovic je odlican da kvari igru i sve to..ali on je cisti prosjek od igraca. Pa ne bi igrao u Njemacku 2/3 da je tako. Da ne pricam za Novakovica i td. A zamisli kad tada nije bilo ni Base i td.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by slavisa View Post
    ista prica je bila za vucinica kako se ne trudi ovo ono,, to su takvi tipovi igraca koji ne igraju odbranu to je svima jasno treba momku dati sansu definitivno
    imao je on šansu pa je iskoristio znamo kako..
    za ove igre reprezentacije i ovakvu šansu koja se ukazala zaslužna je i vrhunska atmosfera među igračima, tako da bi glupo bilo njegovim pozivanjem to uništavati.. a kad se vrati jovetić, ne znam ni đe bi igrao..

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Tako ga mi znamo, ali je izjavio da kod Stojkovica trci vise nego ikad u zivotu i da je nevjerovatno spreman.

Rekao je da tim ne sastavlja Filipovic, vec neko iznad njega(Savicevic), samo mi reci da to nikad nijesi pomislio? Ja jesam milion puta, kad sam vidjeo ko sve igra, citaj: Tanasijevic, Batak i td..a mogao je da pozove fino Vujadinovica, a da ne pricam i Luki Pejovicu, covjeku koji je zalutao u fudbal. A druga stvar koju je rekao da Crna Gora ima 3-4 dobra igraca, ostali su svi prosjek. Tada je to stv bilo, sada su se neki istakli. Dosao je Basa, Dzudo igra neuporedivo bolje nego u pocetku, Bozovic se istakao na golu.. Pekovic je odlican da kvari igru i sve to..ali on je cisti prosjek od igraca. Pa ne bi igrao u Njemacku 2/3 da je tako. Da ne pricam za Novakovica i td. A zamisli kad tada nije bilo ni Base i td.
    Ajmo ovako. Ne znam ko je sastavljao reprezentaciju a mislim da je to radio Filipović. Ostalo možemo samo nagađati.
    Kad si spomenuo Bataka i Tanasijevića i uporedio ih sa Vujadinovićem da uporedimo đe je ko igrao u periodu 2006-2009 za vrijeme Filipovića.

Radoslav Batak
    2005-2009 Ankaraspor 83 utakmice 1 gol

Jovan Tanasijević
    2003-2009 FC Dynamo Moscow 138 utakmica 1 gol
    2006 bio pozajmljen Fc Rostovu 27 utakmica

Nikola Vujadinović
    2006–2007 Radnički Pirot 25 utakmica 4 gola
    2007–2008 CSKA Sofia 24 utakmice 1 gol (napustio mladu reprezentaciju u ovom periodu jer je on čoče preveliki igrač da bude na klupi)
    2008 Udinese nijedna utakmica
    2009–2010 pozajmljen Unirea Alba Iuliji (najgori tim u rumunskoj ligi) 22 utakmice

Priznaćeš da nije bilo nelogično odlučiti se za dva igrača koja igraju u vrlo solidnim ligama. Što se Luke Pejovića tiče poziva ga i Kranjčar ali daje prednost Milanu Jovanoviću koji je za vrijeme Filipovićevog mandata imao sljedeći učinak

2006-2007 Unirea Urziceni 12 utakmica
    2007-2008 Universitatea Cluj 16 utakmica 1 gol
    2009-2010 SK Rapid Wien 9 utakmica

Dalje, ko spori da Crna Gora nije imala veliki broj klasnih igrača već 2-3. Ali je li potrebno to govoriti u drugoj državi i to u kafani? Što bi tek na tu temu imali da kažu Ševčenko i Giggs? Da nemaju s kim da igraju u reprezentaciji? To se tako ne radi. Plus je pomenuo i himnu kako to nije ''prava himna'' i slične gluposti. Pa je pohvalio Antića ne zato što dobro vodi reprezentaciju nego u kontekstu malog broja kvalitetnih igrača u crnogorskoj reprezentaciji. Sad neko može reći da je on polupismen i da ne umije dvije sastavit ali kakav je to izgovor? Da se razumijemo ne sporim ja njegove fudbalske kvalitete ali mi malo smeta što se forsira pričla o njemu dok reprezentaciji ide dobro.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    151
    Thanks Thanks Received 
    1,655
    Thanked in
    1,036 Posts

Quote Originally Posted by kimi pg View Post
    za ove igre reprezentacije i ovakvu šansu koja se ukazala zaslužna je i vrhunska atmosfera među igračima, tako da bi glupo bilo njegovim pozivanjem to uništavati.. a kad se vrati jovetić, ne znam ni đe bi igrao..
    Upravo.Ako je on u svađu sa kapitenom to može samo da donese trzavice u ekipi.Nama tek za Bugare trebaju igrači a do tad dako se Jovetić i Drinčić vrate i popune sredinu. Na ovim prijateljskim bi možda trebalo probat par novih igrača i to je to.Zašto mijenjat uspješan tim?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

ništa od Burzanovića dok Vučinić ne da zeleno svjetlo, ali bi nam svakako koristio.
    ovako očekujem poziv za Vešovića kad Azerbejdžan dođe na red.
    najradije bih vidio Ljajića, ali nisam realan, momak želi da igra za Srbiju, koja ga ignoriše, i to je to. Jedina opcija ostaje neko nagovaranje od strane Jovetića.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Po mom meraku bi bilo da se pozove Vešović i možda Kecojević. Mnogi bi rekli Bojović, ali ne znam baš.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Crna Gora 26. na novoj Fifinoj listi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Po mom meraku bi bilo da se pozove Vešović i možda Kecojević. Mnogi bi rekli Bojović, ali ne znam baš.
    I ja sam za Vesovica, dok drugu dvojicu nisam gledao, mada ovoga Bojovica stvarno mnogi pominju. Protiv Azerbejdzana treba dati priliku mladjima...
    “It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by munja View Post
    Jos malo pa najbolji na Balkan

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Nema na Fifinom sajtu nista...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ekrem_drndar View Post
    Jos malo pa najbolji na Balkan
    za sada 5. na Balkanu

Hrvatska deveta
    Grcka jedanaesta
    Slovenija petnaesta
    Srbija dvadesetprva

Iza Crne Gore su trenutno

Danska,Turska,Meksiko,Japan,Ceska,Ukrajina,Irska,A lzir,Svedska,Koreja,Bugarska,Rmunija,Skotska,Belgi ja,Bosna,Poljska...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by munja View Post
    dje si to vidio ?
    Izgleda da cemo da upanemo medju top 20 u Evropi , jos malo napredujemo i eto nas u drugi sesir :dring:
    www.im7.me

Page 499 of 2251 FirstFirst ... 3994494894954964974984995005015025035095495999991499 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)