Emill, Sale, urgirajte da se sinhronizuje zvuk i slika na RTCG2 do večeras, da uživamo u tekmi, kumim vas kapom. E da, prijavio sam na 1500.
Zelim:
sportklub
eurosport hd
discovery investigation
da mi smimljene emisije ne krecu uvijek sa pocetka kad god zelim da premotam unaprijed.
hvala.
ne znam, nemam, ne mogu, necu
kad ce biti rijesen problem sa RTCG sto nisu slika i ton sinhronizovani? i kada ce biti rijesen problem sto se tice teletexta?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
i ja imam ovaj problem sa premotavanjem snimljenih emisija, i ne, nisam zvao 1500 jer mi nije tolIko kritican problem, samo je smaracki...![]()
@bojankov
Problem registrovan i emiter obavijesten o problemu, jonny je vec prijavio
@speedy
Nova verzija software-a koja je u pripremi, rijesice taj smaracki problemcic![]()
Ocete li mi ucinit da bar gledam zanimljive programe ....
Motors TV ?!?! ?????
i discovery ID ?
kad podjem na selo imam ove programe na total tv ili pojma nemam ja sto je to tamo uglavnom imam , a na extra tv nema to ...
Ne mozes te kanale da gledas,ekskluziva Totala....
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Epa o jadu me zabavio extra tv sa pingom dupliranim , a nemam sto gledat na extra tv bez onaj discovery ....
Sale ili ko je nadlezni odjeimal sanse da se otkljucaju motors tv i discovery id ?
motors tv je svakako program koji bi trebao ja mislim da bude otkljucan ...
a da nece s tim novim softverom doc i kakvi novi kanal, ono ka novogodisnji poklon![]()
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Upgrade softwarea na STB nema veze sa kanalima.
E ovako... zadnjih 15ak dana mi veza puca i do 50 puta dnevno. da li bi se to, i kako, odrazilo na Extra TV kad bih ga ugradio?
Zavisi od toga zašto ti puca, ako ti modem ili spliter ne valjaju dobićeš nove , pa ti više neće pucati. Ako ti je linija loša ne razmišljaj o ExtraTV.
Vjeruj mi nećeš ništa izgubiti ako uzmeš neku drugu, svi imaju bolju ponudu kanala, Extra nema više ni jedan adut ispred konkurencije.
@Darijan
Ako volis tenis,ne uzimaj Ekstru.Ako volis kosarku,ne uzimaj Ekstru.Ako volis serije i filmove,isto ne uzimaj Ekstru,ako volis dokumentarce,ne uzimaj Ekstru
Najbolju ponudu ima BBM,a ti si vec tamo cini mi se,odgovorio sam ti na onaj post inace![]()
Last edited by Jakuza; 15-10-10 at 11:07.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
ljudi, hvala vam na briznim odgovorima i preporukama, al ja sam vec 3 godine zadovoljni korisnik BBM-a, a samo sam zelio da znam kako bi kod mene funkcionisao Extra TV kad mi ovako divno funkcionise ADSL.
Nakon podnosenja zahtjeva parica se provjerava, mjerenja...
To sto ti ADSL konekcija puca, samo nece proci, nego pozovi 1500 i bice sredjeno. Nakon prijave, posalji broj na private Emillu da ti to ubrza.
T com je sve u mojoj kuci ...nemoj tako ;P
Hajde da ipak postavim pitanje na ovoj temi jer je donekle vezano za extra tv. Imam extra tv mini paket i zainteresovan sam za uvodjenje extra trio mini paketa koji bi ukljucio i adsl basic paket. Operaterka mi je predlozila da se prijavim za sami basic paket dok traje ova promotivna akcija i iskoristim povoljnosti koje su ponudjene, a da par dana pred novu godinu podnesem zahtjev za objedinjavanje sve 3 usluge, tj. da tek tada predjem na extra trio mini paket. Nisam ni znao za tu mogucnost, ali bi mi odgovarala. Zanima me ako sada uvedem posebno taj adsl basic paket i pred novu godinu objedinim sve u extra trio mini paket, da li i sta tada treba tehnicki promjeniti s obzirom na taj prelaz? Da li je mozda moguce da se to sve poveze kao da je extra trio u pitanju a da pred novu godinu samo formalno predjem na taj objedinjeni extra trio paket?
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Tehnicki je to svejedno, samo je stvar naplate. Posjeti T-Shop i provjeri tu mogucnost prelaska na Trio paket nakon isteka ADSL 0 eur akcije. Kada vec imas sva tri servisa, prelazak na Trio paket je besplatan http://www.t-com.me/Privatni.aspx?akcija=699&id=2126
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks