Ali dalje od njih za džabaluk uzimamo osnovne životne namirnice, mlijeko, brašno, ulje... Kako bi mi to CG lijepo pružila...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Moja zemlja je bila ona koju ste ti i vecina razbili jednom najobicnijom kradjom i napravili dvije drzave, ja sad navijam za obije, ali mnogo vise za Srbiju jer se ne mogu poistovjecivati sa tobom i ljudima koju su uvestvovali u razbijanju moje zemlje i ne mogu s njima navijat
nije tebi lako.
Znaci toliko nevjerovatne gluposti pricas da si nerelalan.
Moj stric ima mlin i toliko "jeftino" nam daju psenicu da je njemu jeftinije da je kupuje iz Rusije pa da plati brod, pa da plati prevoz iz Bara do mlina, nego da mu direktno iz Srbije stigne vozom u mlin. E sad zamisli koliko nam jeftino daju to.
Vecu glupost nisam cuo od kad sam na forum
Koliko ste optereci Srbijom majko moja
Ja iako volim da Cg dobije nijednom nisam usao, a kamoli napisao nesto na topicu o Crnogorskoj repki, dok vi non stop pisete ovuda i sirite mrznju.
Opustite se, imate svoju zemlju, imate uspjehe, uzivajte u njima, ne zaviruj u komsijino dvoriste i kad ti dobro ide.
Imaš li nekog ko živi u Srbiji da potvrdi šta pričam? Moja kravica i vital ulje su u Srbiji skuplji, prvo provjeri pa mi se osmijehuj...
Ne opterecujem se ja, meni je milo kad dobije Srbija, Hrvatska, Bosna, Slovenija... Ali mi je nelogicno da ljudi koji nisu da puta bili u Srbiju (zive u CG) navijaju za Srbiju vise nego za CG.
Pricas da ne zavirujem u komsijino dvoriste?
Srbija je komsija svima u CG, pa svi Srbi (kao ti) stalno gledaju u komsijino dvoriste
Nego da ne ispamujemo vise
Nisam htio da se miješam u ovu bolesnu priču do sada, ali moram da odgovorim. Braćo Srbi, postoji jedna nauka koja se zove ekonomija i prva lekcija je tržište, ponuda, tražnja, carina i porezi, na osnovu kojih se formira tržišna cijena. Budite uvjereni da se trgovina naše dvije zemlje zasniva u potpunosti na ovim principima. Mogu još dublje da odem u off, pa da vam dam more primjera, ukoliko želite.
A ovu istu priču sam slušao kad su bili referendumski dani.. Odvojićete se, pa nećete imati brašna. Odvojićete se, đe ćete se liječiti (btw, imao sam jedan lijep post o odnosu njihovog (srpskog) zdravstvenog sistema prema našem) itd. Evo se odvojismo i moram reći da nam ide mnogo bolje.
Kakvo "komšijino dvorište"? Ovo je tema o srpskim reprezentacijama, i što, ne smije niko da komentariše ako nije ultra fan?
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Zbilja, ne znam koji qurac nekome treba da likuje neuspjehu susjedne drzave, kao najveci komplexasi neki. I ne znam sto ce sva ta prica "e, kad im je zemlja takva, ovako im i treba.." ili "ah, to su Srbi, oni samo ovako i umiju.." Koji vam qurac smeta Srbija?! Skalajte malo, osudite divljanje i nenormalno ponasanje huligana zbog kojih trpi cijela njihova zemlja, ali ne generalizujte namjerno, iako odlicno znate da pravite grdnu gresku time, samo da bi prosuli malo otrova po komsijama. Ne znam kakvi su to komplexi i sta time postizete, osim sto dokazujete da niste puno bolji od onih brava sto su se verali po ogradama i divljali po Djenovi.. pa se busali sa crnogorstvom i kraljem Nikolom koliko god..
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Istina, i u BIH je jeftinije no u Srbiji.
Jednostavno, njihove firme pokušavaju da uspostave dominaciju tj da osvoje tržište svojim,jefitinijim proizvodima.Zato su spremne na manju maržu i poslovanje na granici rentabilnosti.Računaju da lokalni,manji proizvođači i uvozni proizvodi iz drugih zemalja neće izdržat konkurenciju.Za strane proizvode su u pravu jer oni ako imaju imalo kvaliteta moraju bit skuplji. E sad ostaje pitanje kako će se izborit sa lokalnim proizvođačima i dal će na kraju imat minus ili zaradu.
Ovo mi je u priči potvrdio i lik koji radi u Vitalu.Čisto da ne bude moja filozofija
A što se tiče likovanja, mislim da se ni u jednom mom postu to ne vidi.Osuđujem neiživljene kretene koji idu na stadion da bi svoje frustracije tamo izbačili umjesto da gledaju utakmicu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks