http://www.facebook.com/?ref=logo#!/...25047554217776
kad im je takva zemlja, onda im i ovo vala mogu bit heroji...
http://www.facebook.com/?ref=logo#!/...25047554217776
kad im je takva zemlja, onda im i ovo vala mogu bit heroji...
AJMO CRNA GORO !!!
a ispod slike profila.
`Vodja 'ultras boys-a' i njegova banda srusili su dzenovu!`
http://nebojsacelebic.b0x.me/
Evo kako to doživljavaju ovdašnji Srbi.Oni su oduševljeni potezom idiota,boli njih briga što će Srbija bit suspendovana, što će pola ove generacije do sledećih kvalifikacija bit u penziju.Njima su heroji majmuni koji prave lom i diluju drogu,likovi koji nemaju ni srednju završenu i koji sa svojih 30 i kusur godina majki prose za kafu i burek ujutro
Ovo je napisa lik koji se potpisuje kao delijeniksic.Što više da se kažesvaka im cast,mislm na sve navijace koji su upali u autobus da biju ono ***** i koji su napravili ono na stadionu.ne moze se sa govnima drukcije.jos je ivan fino rekao talijanima prilikom ispitivanja u zatvoru da nista nema veze sa italijom,italijanima i mrznjom prema njima,da voli svoju drzavu ali ne i svoju ekipu koju predvodi mafija iz fs-a i za koju brani onaj idiot.
Ja sam ovdašnji Srbin i nisam baš oduševljen, a i tebe ovo ne bi trebalo da bude briga, zato o'ladi...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
To je sa foruma crvene zvijezde.Bitna je u tome što izgleda dostina odavde podržava onakvo ponašanje
@kenet:mene je briga jer gore imam dosta poznanika i prijatelja.za razliku od likova koji mrze Crnu Goru jer se odvojila ja ne mrzim Srbiju.Znam što tim ljudima znači reprezentativni sport i da se i oni raduju uspjesima svojih sportista ka i ja ođe a ovako nešto ih ubija u pojam.
Takođe,znam da dostina njih koji nikakve krvne korijene nemaju sa Crnom Gorom istu više vole nego ovdašnji Srbi koji su tu rođeni i cijeli život proveli.Štaviše,prije 10tak dana su mi tražili da im nabavim karte kad reprezentacija na proljeće bude igrala i to za sjever da bi došli i gledali kako je kod nas.
Znam da ste se vi odavde zakleli da na iste utakmice ne bi otišli nikad.
Last edited by Dutch; 14-10-10 at 22:25.
kakvog foruma zvezde jadan ne bio?
You'll Never Smoke Alone..
Mali,ne prdnjavi.
Nemam ja koga tješit no im je pun penis likova koji su se doselili da bi gore na račun njihov pravili pizdarije i lom.Isto ka i ovaj što je odradio u Đenovu a pravi Srbin u pm.Po prezimenu mu se vidi.
Tek si srednju završio i još se tripuješ na te akcije.Uzmi nešto radi a ne zanovetaj i zaluđuj se da si opasan i krimos.Uostalom, dovoljno ti avatar govori![]()
Pa to kaži fino.Za tebe i slične je fudbal lomljenje, psovanje, ponižavanje.Vi idete na stadion u nadi da će desetak likova da sretne jednog nesretnika i da ga premlate ka onog francuza.
Tako te volim.
Ja ću da batalim utakmice moje reprezentacije ako se kad javi takvo ponašanje.Zna se kako civilizovan svijet navija i kako ide na stadion a kako divljina.
Za godine možeš na profil mi viđet![]()
Bio sam više puta, razočaran jer se ne mogu napuniti ti stadioni i hale, i to sve neki muslimanski ultrasi i likovi koji su non-stop dizali 3 prsta u srednju školu, koji sada naravno ne smiju da me pogledaju u oči...
Uglavnom poenta moje priče je kako to da se ovdašnji Crnogorci 5X više 'brinu' za stanje u Srbiji kad sve krene naopako kao sada, a kada gaze u svakom sportu potpuno druga priča...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Pa? Ako se neko osjeca kao Srbin ne mora da navija za Crnu Goru i obrnuto, isto sto i vi radite, vecina makar.
Ja volim i da Crna Gora dobije, hvala Bogu, ali kad 99% navijaca Cg mrzi i raduje se svakom neuspjehu Srbije, ne znam sto bi Srbi morali da budu ljudine i da navijaju za Cg
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks