i sto bi na kraju momci odbraniste li ono otečestvo![]()
Da je imalo majka za to dijete do ovoga uopšte nije htjelo da dođe-MNT jedan jedini
Ja i nisam ultras sta vise ono mi je bilo prvi put da odem na utakmicu. Niti me zanima navijanje. Ali ovo ponasanje srpskih navijaca ne moze da se opravda, jer kao prvo ovo nisu ni navijaci, vec obicni huligani, koji nisu svjesni da ce svoju zemlju diskvalifikovati, prestavili su je u najgorem mogucem svijetlu, drzavna televizija je pukla pola miliona na prenos utakmice, i fudbalski savez srbije ce da plati veliki penal zbog ovoga! Samo jer se naslo par debila, koji nemaju mozga u glavu napravili ******.
sad ispade da su italijani krivi zbog prekida
oooooooo srbi
ma, tako je, Srbi.. nacija je kriva, nisu pojedinci..
Bi li srecni bili neki od vas da im se zbog ovoga nabace kakve sankcije ponovo, a?
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
ja mislim da su kineske bile![]()
pa oni jesu krivi samo zbog organizacije !
jesi li rekao da utakmica moze da se igra i da je bezbednost na visokom nivou-JESI !!!pa sta je onda ovo ???kakva je ovo organizacija ????
da se razumijemo,ja ne branim ove navijache....jer ovo navijachi nisu !
a i negdje sam cuo da ce do ovoga doci...tj da ce srpski navijaci doci u italiju s namjerom da prekinu mech samo zbog gej parade,koja se odrzala u bg !
vi ocigledno ne znate sta se desava u Srbiji ...ovaj post sve objasnjava
Шта кукате бре, па јебу нас ови са овим као инцидентом, ово је смешно, јебе нас толе, јебе нас уефа и да одемо даље и тад ће нас ј*****, јебе нас коментатор, јебе нас држава, јебе нас европа, јебе нас хилари...е па то није разлог да се ми не зезамо и серемо на цео њихов поредак. Браво за све тамо !
ne treba da ih poubijamo, nego ti previse shvatas bukvalno. Treba ih zatvoriti, te pojedince, pa im dati po prknu, onako... dobro im dati, pa ih pustiti da leze godinu do dvije pa ih pustiti i onda sacekati sledecu utakmicu da vidimo da li ce se isto ponasati. A ne da ih ubijamo, taman posla.
Ja ne znam što se raspravljate sa ovom đečinom koja je pobjegla sa časova da se ođe na forum pali.
Na ignore to stavite da ne smaraju.Sve veliki navijači a na utakmicu nisu još pošli.
Kako se baklja unosi na stadion?!
Pa kad pođete na stadion pitajte starije vi veliki huligani.
Prošle sezone Srbija je imala strhovit uspon a zbog mentalnih invalida će da pane puno više nego li se uzdigla.Žalosno al što ćemo im mi.
Ako ima ljudi koji misle dobro državi vjerovatno je vrijeme da se te vođe navijača pohapse i zatvore neđe đe ih niko više neće viđet.Ovo ostalo od balavurdije će se i samo razbježat kad nema ko da ih popaljuje.
Niko normalan to nece rec' jer znamo svi da nije tako,ali zbog takvih pojedinaca najvise ispasta Srbija,ispastaju oni momci bez ikakve potrebe.Jedan Dejan Stankovic,Nemanja Vidic itd...
Toliko je dobrih stvari donio sport Srbiji u zandje vrijeme,a onda se cjelokupna slika srusi zahvaljujuci maloumnicima...
Ma kakvi *****i,to je samo izgovor za divljanje,ako vec nisu mogli da dodju do *****a,a vidjeli smo da nisu,onda ne vidim razlog zasto bi neko unistavao svoj grad.
Kao sto rekoh,samo izgovor,danas *****i,sjutra nesto drugo,kao da je bitan razlog...
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Opet ce svi navijaci u Srbiji da ispastaju zbog sacice hulgana.Njih stotinak je pravilo sranja ne vise.Ostatak je bio kolateralna steta.Kad su karabinjeri uleceli da se sa ovim razracunaju,dokacili su i sve ostale.Za stoku koja je lomila stadion i Genovu,nicim izazvana i za one koji su se sibali sa policijom i palili Beograd zna se sta slijedi.Samo sto ce oni izazvat do sad nevidjenju represiju nad normalnih navijacima.I Grobari nemojte da serete,bilo je Grobara i sinoc i prije 3 dana.Isto koliko i Delija.Samo sto je ovaj tenkre sa majicom Delija bio u prvom planu.I da,ni on ni ostala gamad nisu vodje i reprezenti ni Delija ni Grobara.Samo stoka sami za sebe.Te teorije zavjere pretocite u knjizevne ambicije,takvo smece se prodaje ovih dana.Tucom sa karabinjerima oce da ruse drzavu.Mora da im je CIA iz helikoptera bacila klijesta i baklje.I da,italijanska policija i redarska sluzba snose veliki dio odgovornosti za ovo.Ne pada mi na pamet da pravdam hulgane,ali jeste tako.Nista srpska fedreacija nije krivlja od njhove.
A Stojkovica mi nije nimalo zao.Naravno,necu da velicam budale koje su ga napale,ali mi nebi smetalo da je dobio malo po dupetu.Godinama bio u Zvezdi,ponikao,afirmisao se tamo,govorio da je Delija za citav zivot,mtzi Partizan,crveno-bijela krv,nebi presao za 100 miliona.How yes no.*****r.
Raise my hammer,take my aim
jad i bijeda... sta tebi to nesrecno mudovishte objasnjava molim te?!
ovaj Case-ov komentar "nacija", ne treba se cimati sa tim, znaju svi ovdje ko je Case i da to nije odraz srpske nacije, al je problem u tome sto nas zbog bolesnika od sinoc u svijetu smatraju upravo takvima, jer kad vec imaju pripremljene stereotipe o nama onda im je dovoljno da vide 5 ljudi kako se ovako ponasaju i da im vise niko nikad nece promijenit misljenje o nama...
zbog toga se nazalost mnogi pravi Srbi, normalni ljudi poistovjecuju sa ovim stihom...
"Ovaj grad i ovu zemlju ja nikad nisam voleo,
ovde sam živeo samo zato što sam morao."
obratite pažnju pred kraj klipa: http://video.sky.it/?bclid=632601937...00961001#video
Ovako se to radi!
to nisu navijaci nego huligani, find the difference, simple.
@Need2Rock, Grobara bilo nije, bar ne onih sa juzne tribine jer vec duze vrijeme ne idu na utakmice rep... zar mislis da bi oni pratili vodju koji je bio u majici "cetnici sever" da su bili tamo?I kako pricas da tu nije bio niko od vodja kad je ovaj Ivan B. vodja ultra boysa?!
Ti druze znas da tamo,od 1500 ljudi nije bilo nijednog Grobara?Ne,nego su sve same Delije bile u ovim neredima.I Bogdanov im nije bio nikakav vodja,koliko sam ja zakljucio,nije njega niko imao sto da prati.On se popeo na ogradu,uradio to sto je uradio,i to je to.Niko ga nije pratio ni u cemu.Jos se poslije kao mis zavukao u gepek.I ako je vodja jedne podgrupe,a milsim da cak nije glavni ni u Ultrasima,ali ne znam,pa necu da pricam,ne znaci da reprezentuje sve navijace Crvene Zvezde.I to sto je nosio majicu Cetnici Sever ga ne udaljuje od Grobara.Ne zaostaju uopste za Delijama u nacionalizmu.
Raise my hammer,take my aim
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks