View Poll Results: Ko dobija vecerasnji derbi izmedju Partizana i Crvene Zvezde

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Partizan

1 9.09%
  • Crvena Zvezda

2 18.18%
  • Nerijeseno

8 72.73%
Page 159 of 353 FirstFirst ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... LastLast
Results 3,951 to 3,975 of 8816

Thread: Srpska reprezentacija i klubovi - fudbal, kosarka, i sve ostalo:)

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by AvAtAr_Nk View Post
    Stojkovicu,Stojkovicu zelimo ti srecu drven sanduk,drven sanduk i na njemu svecu !!!!!!!!!! realno ovo i zasluzuje ...znao je sta ga sleduje dolaskom u partizan ..sad da ga vidimo 23 hoce li izaci na teren ...
    hoce i bice junak meca, vec vidim! Tako to biva...
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Quote Originally Posted by AvAtAr_Nk View Post
    Stojkovicu,Stojkovicu zelimo ti srecu drven sanduk,drven sanduk i na njemu svecu !!!!!!!!!! realno ovo i zasluzuje ...znao je sta ga sleduje dolaskom u partizan ..sad da ga vidimo 23 hoce li izaci na teren ...

Kralju 23. dobro je da nece bit 25.000 zandara na stadionu i oko njega.
    A ti si kao veliki navijac Zvezde i redovno ides na te derbije i tako to...
    A evo vam ga junak iz Đenove.
    P*čka!Pobjega je poslije utakmice u bus i sakrio se,dok su mu drugove hapsili i tukli.
    Stojković nije iz Zvezde preša u PARTIZAN,no iz SPORTINGA goveda glupa.
    Nekad me sramota radi takvih glupana te navijam za Zvezdu

Last edited by rain_wind_storm; 13-10-10 at 12:07.
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    2,312
    Thanks Thanks Received 
    5,860
    Thanked in
    2,041 Posts

Evo jedan komentar od navijača Srbije:

Slusao sam najave cele nedelje da ovaj mec nikada nece ni poceti, ali sam se radovao da cu posle 15 godina ponovo obici i videti jednu od najlepsih zemalja u Evropi.
    U prvoj setnji gradom, jasno je bilo da od mog turisticko/zabavno/kulturnog putovanja nece biti nista i da cu pri povratku sa stadiona od sramote morati sa devojkom i prijateljima pricati na Engleskom.
    50 placenih razbojnika stiglo je za neciji racun uz to dodajmo jos jedno 50 pijanih patriota iz Nemacke i Austrije (uglavnom odlicnih molera), koji su uvek tu kada treba da se brani sprstvo sa flasom treba da poistovecuju sa nas ostalih 1000 koji smu to dosli zato sto volimo fudbal,zato sto nam je posle toliko godina ipak dozvoljeno da bez posecivanja ambasada posetimo neku malo moderniju zemlju od ove u kojoj smo nesrecno rodjeni iako to nikako nismo zasluzili.
    Posle sat vremena cirkuske predstave koju je italijanskoj publici (uglavnom porodicnoj) priredila grupica placenika od ljudi koji preferiraju na fudbalski savez, pri tom ne misleci da se ti ljudi koji to mesto toliko zele ista razlikuju od trenutnih rukovodioca dosao sam do zakljucka da ova reprezentacija i ovi igraci i zasluzuju takve navijace, pa kad nam uefa bude dozvolila sledecu utakmicu za koju godinu nek igraju pred 50 istetoviranih celavaca, dok cu ja sa mojim prijateljima kvalitetniji fudbal potraziti iz bezbedne fotelje na nekom kablovskom operateru.
    Najveca sramota mi je bila kad je nas kapiten koga sam do ove utakmice izuzetno postovao kao coveka pre svega, doveo svoju ekipu ispred tribine da nam aplaudira verovatno za bezrezervnu podrsku i odbranu sprskih nacionalnih interesa i vrednosti. Nije uzeo mikrofon koji mu je bio nudjen da kaze: Ajde bre ljudi, dokle da nas brukate vise - idite kuci da odigramo ovde i pobedimo, nego je zajedno sa celim timom uputio aplauz zahvalnosti ka ljudima koji pola sata pre toga su hteli da lincuju njihovog druga iz reprezentacije. E za takvu reprezentaciju ne zelim da navijam, dokle god neko ne bude imao onu stvar izasao i rekao ono sto 90% normalnih u ovoj zemlji misli! Dal zato sto se plasite za svoju bezbednost u Beogradu,ili znate da ako kazete tako nesto izbacicete sebe iz kandidature za buducu funkciju na Autokomandi i na Terazijama, gospodo nastavite sa uvlacenjima "najboljim" navijacima na svetu, dok oni manje bolje vi uopste ne zasluzujete!

Sram vas bilo sve od reda, zar zbog vas, bande primitivaca, treba da se stidim sto sam Srbin gde god odem!

Nadam se da su bar "momci" bili lepo placeni, i da ce njihovi nalogodavci uspeti u ostvarenju svojih ciljeva.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

presa je i Cleo a njega ne diraju

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

a isto je srbin ka stojkovic
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Dude View Post

how pathetic is that? :roll:

neka ta prica bravu.
    koji ti je ovo profil ? zapalise siptarsku zastavu ako ako

Thanks Thanks Given 
    128
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    17 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Englezi su mirni ka bubuce na nekom stadionu kod njih, ali kad odu van i nijesu bas. Za bezbjednost odgovara domaćin, a ovaj put domaćin nije bio sa tog, kako kazes usranog Balkana, već je bas fino iskoristio priliku.
    Cekaj malo Hari... Ajde daj mi primjer dje su to pravili nerede ovog tipa da se prekida utakmica zbog istih, ne pravim se pametan nego me zanima posto mi nije zapalo za oko da se u bliskoj proslosti desilo isto. Ja koliko znam a to je da FA Engleske i policija iste zemlje ima bazu podataka svojih huligana i njima nije dozvoljen odlazak na gostovanja tj. van zemlje.
    Živio mi Srđane Aleksiću!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by svet0 View Post
    Cekaj malo Hari... Ajde daj mi primjer dje su to pravili nerede ovog tipa da se prekida utakmica zbog istih, ne pravim se pametan nego me zanima posto mi nije zapalo za oko da se u bliskoj proslosti desilo isto. Ja koliko znam a to je da FA Engleske i policija iste zemlje ima bazu podataka svojih huligana i njima nije dozvoljen odlazak na gostovanja tj. van zemlje.
    Engleski "huligani" su samo sklonjeni sa stadiona.Umjesto tuca na stadionima,sad se tuce odigravaju van njega i to je to.

Thanks Thanks Given 
    128
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    17 Posts

how pathetic is that? :roll:

neka ta prica bravu.
    Ti si patetican.

Thanks Thanks Given 
    128
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    17 Posts

Quote Originally Posted by remark View Post
    Evo jedan komentar od navijača Srbije:

Slusao sam najave cele nedelje da ovaj mec nikada nece ni poceti, ali sam se radovao da cu posle 15 godina ponovo obici i videti jednu od najlepsih zemalja u Evropi.
    U prvoj setnji gradom, jasno je bilo da od mog turisticko/zabavno/kulturnog putovanja nece biti nista i da cu pri povratku sa stadiona od sramote morati sa devojkom i prijateljima pricati na Engleskom.
    50 placenih razbojnika stiglo je za neciji racun uz to dodajmo jos jedno 50 pijanih patriota iz Nemacke i Austrije (uglavnom odlicnih molera), koji su uvek tu kada treba da se brani sprstvo sa flasom treba da poistovecuju sa nas ostalih 1000 koji smu to dosli zato sto volimo fudbal,zato sto nam je posle toliko godina ipak dozvoljeno da bez posecivanja ambasada posetimo neku malo moderniju zemlju od ove u kojoj smo nesrecno rodjeni iako to nikako nismo zasluzili.
    Posle sat vremena cirkuske predstave koju je italijanskoj publici (uglavnom porodicnoj) priredila grupica placenika od ljudi koji preferiraju na fudbalski savez, pri tom ne misleci da se ti ljudi koji to mesto toliko zele ista razlikuju od trenutnih rukovodioca dosao sam do zakljucka da ova reprezentacija i ovi igraci i zasluzuju takve navijace, pa kad nam uefa bude dozvolila sledecu utakmicu za koju godinu nek igraju pred 50 istetoviranih celavaca, dok cu ja sa mojim prijateljima kvalitetniji fudbal potraziti iz bezbedne fotelje na nekom kablovskom operateru.
    Najveca sramota mi je bila kad je nas kapiten koga sam do ove utakmice izuzetno postovao kao coveka pre svega, doveo svoju ekipu ispred tribine da nam aplaudira verovatno za bezrezervnu podrsku i odbranu sprskih nacionalnih interesa i vrednosti. Nije uzeo mikrofon koji mu je bio nudjen da kaze: Ajde bre ljudi, dokle da nas brukate vise - idite kuci da odigramo ovde i pobedimo, nego je zajedno sa celim timom uputio aplauz zahvalnosti ka ljudima koji pola sata pre toga su hteli da lincuju njihovog druga iz reprezentacije. E za takvu reprezentaciju ne zelim da navijam, dokle god neko ne bude imao onu stvar izasao i rekao ono sto 90% normalnih u ovoj zemlji misli! Dal zato sto se plasite za svoju bezbednost u Beogradu,ili znate da ako kazete tako nesto izbacicete sebe iz kandidature za buducu funkciju na Autokomandi i na Terazijama, gospodo nastavite sa uvlacenjima "najboljim" navijacima na svetu, dok oni manje bolje vi uopste ne zasluzujete!

Sram vas bilo sve od reda, zar zbog vas, bande primitivaca, treba da se stidim sto sam Srbin gde god odem!

Nadam se da su bar "momci" bili lepo placeni, i da ce njihovi nalogodavci uspeti u ostvarenju svojih ciljeva.

Vecina stvari je ok ali ovo za aplauz to je bilo ironicno i sam Stankovic je to izjavio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ti si patetican.
    hvala, hvala...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Saopštenje navijačke grupe Grobari Jug

Osuđujemo incidente i nаpаdа nа nаšeg golmаnа Vlаdimirа Stojkovićа koji je bio žrtvа orgаnizovаnog delovаnjа ljudi kojimа srpski grb ništа ne predstаvljа. Nа prekinutoj utаkmici Itаlijа - Srbijа u Đenovi nije bilo Grobаrа, mаdа smo svesni činjenice dа postoji grupа ljudi kojimа je izuzetno krivo što nаvijаči Pаrtizаnа nisu bili аkteri ove srаmote, kаo ni one od 10.10.2010.g. Isto tаko znаmo dа te ljude neće sprečiti dа Grobаrimа prilepljuju rаzne etikete bez аrgumenаtа i dokаzа, jer sve je to u cilju dа bi se pojаčаo pritisаk nа ustаvni sud koji dаnаs zаsedа povodom zаbrаne nаvijаčkih grupа. Posebno nаs zаbrinjаvа tаjming ove bruke u Itаliji, koji će imаti negаtivne posledice nа ceo nаvijаčki pokret u Srbiji. Sve ovo ide nа ruku opciji kojа izjednаčаvа nаvijаče i huligаne.

Pozivаmo celokupnu sportsku jаvnost dа podrži golmаnа Vlаdimirа Stojkovićа, koji je golmаn srpske reprezentаcije i koji je žrtvа ljudi kojimа su sujetа i kompleksi isprovocirаli njihovo prаvo lice u cilju hrаnjenjа sopstvenog egа.

Grobari Jug

Thanks Thanks Given 
    128
    Thanks Thanks Received 
    20
    Thanked in
    17 Posts

hvala, hvala...
    Nema na cemu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko sprecava grobare da bodre svoju reprezentaciju? Zasto delije vode glavnu rijec oko toga, ili su mozda veca muda od grobara? Nije mi jasno kako su delije mogle da se na tako mizeran nacin osvete stojkovicu koji je branio za Srbiju a ne za Partizan, dno.

btw. delije jos jednom potvrdile da su uvjek bili najveci nacionalisti u srbiju, za grobare to ne bih mogao reci i svaka im cast na to.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ko sprecava grobare da bodre svoju reprezentaciju? Zasto delije vode glavnu rijec oko toga, ili su mozda veca muda od grobara? Nije mi jasno kako su delije mogle da se na tako mizeran nacin osvete stojkovicu koji je branio za Srbiju a ne za Partizan, dno.

btw. delije jos jednom potvrdile da su uvjek bili najveci nacionalisti u srbiju, za grobare to ne bih mogao reci i svaka im cast na to.
    ja bih prije reka da su najveci placenici u zemlji...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    3,383
    Thanks Thanks Received 
    1,717
    Thanked in
    940 Posts

Ko sprecava grobare da bodre svoju reprezentaciju? Zasto delije vode glavnu rijec oko toga, ili su mozda veca muda od grobara? Nije mi jasno kako su delije mogle na tako mizeran nacin osvetiti stojkovicu koji je branio za Srbiju a ne za Partizan, dno.

Ovo ogradjivanje grobarsko je dobar potez svakako, i vidi se da su 'pametniji' od delija.
    Ali ne razlikuju se previse, mora se pomenut onaj francuz u bg.
    A sada se u srbiji (posebno od strane delija) pokusava napraviti neka teza da je crvena zvijezda pravi srpski klub dok partizan to nije. Sto je glupost nevjerovatna.
    Mislim da ovdje najvise gube ovi obicni navijaci (oba tima) kojima ce se sada lijepiti etikete koje se lijepe ovim 'navijacima'-huliganima.
    Ја чекам посао али волим ову земљу!

А што пијем кад ми шкоди
    ко ће кући да ме води?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by gatsbyy View Post
    ja bih prije reka da su najveci placenici u zemlji...
    Placenici?Samo mi reci po cemu to.Ove grobare ne treba ni komentarisat.Izbacaju paralo i pisu grafite smrt *****ima ovo ono i sad dodje kao mi se ogradjujemo.

Thanks Thanks Given 
    969
    Thanks Thanks Received 
    1,813
    Thanked in
    982 Posts

Quote Originally Posted by chelsea View Post
    Placenici?Samo mi reci po cemu to.Ove grobare ne treba ni komentarisat.Izbacaju paralo i pisu grafite smrt *****ima ovo ono i sad dodje kao mi se ogradjujemo.
    pa mozda "smrt *****ima" i "smrt Beogradu" za njih nije isto..
    - Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?

- A kojizi to vele, sine??

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ovizionizi View Post
    pa mozda "smrt *****ima" i "smrt Beogradu" za njih nije isto..
    Mozda nije isto kada par ljudi u ime citave grupe izdaje saopstenje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zato sto ovo ne mogu uradit normalni navijaci, pa cak ni huligani ako vole svoju zemlju, da napadaju SVOG igraca, pa ne znam za koji klub da igra... i + jos drzavi nanose ovakvu stetu... nadam se da ce ih sve do jednog izgrednika strpati u zatvor na duze staze...
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Prije svega jako je malo utakmica tog ranga da se prekida zbog navijaca, a da se to uradi jos zbog gostujućih to je jos rjedje. Jednostavno organizatori to srede prije nego pocne utakmica ili isprazne tribine i gotova stvar.
    Kako se ponasaju navijaci Engleske van uskoro cemo i mi vidjeti ali sam ubijedjen da bi im nasa milicija prije prebila svako rebro nego im dozvolili da divljaju na stadionu i da se prekine utakmica.
    Ne moze njihovim huliganima niko zabraniti da sami idu van zemlje i gledaju utakmice koje oće, ali ako naprave neko ****** ti registrovani odgovaraju ne samo dje su bili već i kad se vrate kući.
    U cijeloj ovoj prici se radi o tome sto se grupi debila, a ne navijaca dopustilo da divlja, a reperkusije umjesto domaćina i organizatora snose igraci Srbije ni krivi ni duzni.
    Zar ti nije parodija da se sad Srbija kazni, na primjer sa par utakmica igranja bez publike jer italijanska policija nije smirila grupu ludaka?
    Dobro je ako jos ne kazne i golmana Stojkovica jer mu je ta umobolna banda razbila (ili pokusala svejedno) glavu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Barra_Brava View Post
    koji ti je ovo profil ? zapalise siptarsku zastavu ako ako

:lolblue::lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    Kralju 23. dobro je da nece bit 25.000 zandara na stadionu i oko njega.
    A ti si kao veliki navijac Zvezde i redovno ides na te derbije i tako to...
    A evo vam ga junak iz Đenove.
    P*čka!Pobjega je poslije utakmice u bus i sakrio se,dok su mu drugove hapsili i tukli.
    Stojković nije iz Zvezde preša u PARTIZAN,no iz SPORTINGA goveda glupa.
    Nekad me sramota radi takvih glupana te navijam za Zvezdu

ako Bog da ziv sa Marakane izlazit nece :hardrock:
    hapsili su redom druze pa dodje red i na njega da .... dobro je da bi ti bio mudo pa stao prvi da tebe hapse ...
    predje i Cleo iz zvezde u partizan pa ga niko nije dovatio ,nego ovo ***** po prije god dana se zakljinao u zvezdu i govorio da nece nikad prec u partizan pa se proda za 2-3 utakmice l.s. .... kakav si ti navijac nesretni kad osudjujes svoje .... :x

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

kratko jasno,policija je kriva,trebali su uzet kasikare pa sve preko ograde,da ih sve dignu u zrak,a onog cetnika sto se pentra po ogradi na kolac nabit.....jos seljaci otisli da saraju grafitima dzuzdovu palacu,koja je tamo od pamtivjeka....stoka nevidjena...al jbg,sad svi zbog par debila smatraju srbijance stokom...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    16
    Thanked in
    6 Posts

pa evo i primjer gurovica koji se zaklinjo u partizan, pa svi znamo kako se završilo.
    I niko ga nije fizički napado i kreto da ga linčuje...
    Delije? Pffffffff
    Quote Originally Posted by Ego_and_his_own View Post
    nemoguce je da dobar covjek ne vjeruje u Boga.

Page 159 of 353 FirstFirst ... 59109149155156157158159160161162163169209259 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)