Bojim se da će protiv Azera staviti puno rezervi, tako da ih možda i ne dobijemo.
ma ne bitno je skroz, treba da pokazemo da nijesmo samo tu kad i ove guzonje sto rezervisu karte za englesku i italiju, nego na apsolutno svakom mecu, od madjarske, albanije i azerbejdzana...
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
КРАЉ ЦРНЕ ГОРЕ ЦИЦО I
![]()
Dick Laurent is dead!
Sviđa mi se na Vembliju.
She is only here to annoy herself!
Malo ljudi na aerodrom!!!
Kako je Krancar poslozio kockike, to je nerealno.
kakva igra u odbrani, mirnoca, kontrola lopte , kad treba stoperi bez imalo problema iznesu loptu do centra. A sto reci o skok igri? fantasticno.
svaki dio tima je odlican ali ono sto mene fascinira je kako momci stoje na terenu. kao grci sa evropslog - dosta trcanja , povuku se do jedne linije pa onda izadju u presing, uvijek se udvajaju na krila, cim se protivnicki igrac koji drzi lpptu priblizi an 40 metar odma ide neko na njega ... samo mogu reci bravo cico. odlican nam je raspored i ova pauza ce nam dobro doci.
cekamo jovetica za najvazniji mec koji nas ceka u junu.
nama bi najbolje pao jedan x izmedju bugara i svajcaraca jer bi onda pobjedom nad bugarima imali sigurno 2 mjesto a ako budu stvari dobro (po nas stojale u drugim grupama0 mozda i mozemo kao najbolji drugi. O prvom mjestu necu da pricam
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
i danas se slavi: oooo CRNA GORA LEEEeee
jos ne mogu da vjerujem, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
AJMO CRNA GORO !!!
Ovako je pocelo...
Odgledao sam samo drugo poluvrijeme, i momci su me odusevili.
Mudato su odigrali, sto je prije svega Cicova zasluga.
Sad na odmor, pa dako u junu budemo imali Jovetu i Drinu na raspolaganju.
Ako budu ovako igrali, onda postoje velike sanse da se plasiramo i bez barazha
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Prestojeći mečevi...
računam da bi mogli tuknut Vels u goste jer su oni završili ovaj ciklus već.Pa očekujem smjenu igrača i da će ove ostale utakmice bit više za probu mladih njihovih.
Švajcarska u goste,možemo do boda,jer će i njima trebat.
Bugare dobijamo kući.
I da vidimo ako englezima bude treba bod za najbolju drugu da im damo,a?
sad procitah za grafit u Zagreb:
vratite nam Cica, eto vam Dubrovnik
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Pogledajte tabele, grupa...obratite paznju na sve drzave koje su odigrale 4 tekme, a nisu prve npr na tabeli, najvise imaju 2 zemlje i to 7 bodova, u prosjeku su 4 boda..iz 4 tekme....sto znaci, da mi pobjedom protiv bugara, i jednim bodom negdje od preostale 3 tekme, imamo sansu da budemo najbolji drugoplasirani i to sa 14 bodova, ebo nas pas...kako smo jaki![]()
:)
Pretpostavljam da ce biti u nekoj grupi dvije ekipe sa po 24-25 poena...obicno uvijek tako bude, tako u slucaju da nam izmakne prvo mjesto, sigurno ce nam trebat nekih 18 bodova da budemo najbolji drugi...
kad coek malo vrati film, pa se sjeti kakav je samo supak bio filipovic i koliko NISTA nije uradio sa reprezentacijom..potrosene godine..
Drugoplasirani 2010
1. Rusija 5-1-2 16 bodova
2. Grcka 5-1-2 16 bodova
3. Ukrajina 4-3-1 15 bodova
Drugoplasirani 2006
1. Svedska 8-0-2 24 boda
2. Poljska 8-0-2 24 boda
3. Ceska 7-0-3 21 bod
(racunali su se mecevi sa 5 protivnika)
Nije lako biti najbolji drugi, CG nema bas dobru gol razliku pa bi 17 boba bio neki minimum, a to je jako tesko, no ipak je lakse pobjediti Bugare, Vels, Svicu jos jednom... nego poslije u baraz igrati sa npr. Portugalom...
Ako momci budu igrali kao do sada pojacani joveticem i drincicem nista nije nemoguce
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Pucamo na prvo,ne interesuje nas drugo![]()
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks