A što se zaboravi Grof Božović...
Dobar izbor.
Deserve's got nothing to do with it.
A što se zaboravi Grof Božović...
http://www.goal.com/en/news/553/russ...w-from-russian
Moglo se malo isačekat, pa da se grof pozove, ali biće da je on to odmah u startu odbio, pa su se opredijelili za cica!
Kako sam se nadala, super sam se udala..
roll tide
ja zadovoljan
trebali su nekog siptara doves
Eto ga prvi, ocekivalo se...
Kaze Kranjcar da bi volio najvise iz prvog sesira bas Hrvate
Bice da isposluje nesto...
Bijo si poziw koi se neodbija
Procitas komentare na CDM i sve ti je jasno
Kakvih tipova ima....
Umjesto da smo sreci sto se makao Filipovic, dako ista sad uspijemo da uradimo odma se napaze zamjerke jer je Hrvat, Siptar, Albanac..... A mora li se sve gledat kroz to, PIH.
Moze bit indijanac, ako ce on dobro obavljati trenersku duznost ja sam srecan.
Eto sad se nadam da sa Kranjcarom mozemo postic nesto
Pricas notorne gluposti.
Od Filipovica je bolji svako ko se bavi trenerskim poslom.
Kazes da je doso da uzme pare - GLUPOST! Svi znaju kolika je plata bila Filipovicu, koliko para ima savez da da.
Domaci trener (ja za razliku od tebe u tu kategoriju racunam CG trenere), ko?
Dejo Vukicevic, Peco Rakojevic? Ne budi smijesan. Grof je odavno reko da nece da se bakce s reprezentacijom. Za Petrovica nema para.
Tako da prije nego sto nesto bupnes razmisli, mnogo korisna stvar.
Kako je moglo bit, prezadovoljan sam...Sa srecom !!
Da se vratim na temu, ili je proradila veza izmedju Deja i Cica ili su se nasle pare, jer ne vjerujem da bi Kranjcar radio za Filetovu platu...
Ljudi nije los trener ali ako budemo razmisljali kao ovi sto postavljaju komentare na CDM, nema nam spasa! Izgleda da prvo mora narod u CG da procisti svoje mozgove jer ovako izgleda ne ide! Zasto Hrvatska ima dobar tim, zbog atmosfere u reprezentaciji, drzavi, svi jednako razmisljaju i vole svoju zemlju, isto tako i Srbija a kod nas je obrnuto.... Kod nas postoji 50 % ljudi koji mrzi Crnu Goru, znaci vise vole englesku ili da ne pricam srbiju nego zemlju u koju zive! Dok se sami ne izlijecimo i svi ujkljucimo u razvijanju kako reprezentacije tako i same drzave nema rezultata! EVIVA MONTENEGRO!!!
Nek nam je sa srecom sa novim trenerom.
"Oh, so they have internet on computers now!" Homer J. Simpson
Think different!
Kranjčar: Želim Hrvatsku u kvalifikacijama Eura
http://sportskiportal.com/crnogorski...jama-eura.html
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks