View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 494 of 2251 FirstFirst ... 3944444844904914924934944954964974985045445949941494 ... LastLast
Results 12,326 to 12,350 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    11
    Thanked in
    11 Posts

Bojim se da će protiv Azera staviti puno rezervi, tako da ih možda i ne dobijemo.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    113 Posts

Quote Originally Posted by Ćipur View Post
    Bojim se da će protiv Azera staviti puno rezervi, tako da ih možda i ne dobijemo.
    Ja se "bojim" da će rezerve da grizu da se dokažu, tako da ne znam.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ma ne bitno je skroz, treba da pokazemo da nijesmo samo tu kad i ove guzonje sto rezervisu karte za englesku i italiju, nego na apsolutno svakom mecu, od madjarske, albanije i azerbejdzana...
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    6,093
    Thanks Thanks Received 
    6,644
    Thanked in
    3,172 Posts

Quote Originally Posted by Ćipur View Post
    neka ih stavlja koliko oce....ali ne prije no ih napunimo bar 3 komada.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

КРАЉ ЦРНЕ ГОРЕ ЦИЦО I

Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    ja mislim da momcovi zasluzhuju pune tribine i protiv azerbejdzana, bez obzira sto utakmica nema rezultatski znacaj. ajde da se uradi neka kampanja da stadion bude pun!

Ne bi propustio za spas zivota,no ce protiv Bugarske bit muka za karte.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post

КРАЉ ЦРНЕ ГОРЕ ЦИЦО I

Mnogo je kralj,ali za serdarstvo ili vojvodstvo bi trebalo nesto vidjet .

Thanks Thanks Given 
    3,181
    Thanks Thanks Received 
    3,222
    Thanked in
    1,560 Posts

Sviđa mi se na Vembliju.
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Malo ljudi na aerodrom!!!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Kako je Krancar poslozio kockike, to je nerealno.
    kakva igra u odbrani, mirnoca, kontrola lopte , kad treba stoperi bez imalo problema iznesu loptu do centra. A sto reci o skok igri? fantasticno.
    svaki dio tima je odlican ali ono sto mene fascinira je kako momci stoje na terenu. kao grci sa evropslog - dosta trcanja , povuku se do jedne linije pa onda izadju u presing, uvijek se udvajaju na krila, cim se protivnicki igrac koji drzi lpptu priblizi an 40 metar odma ide neko na njega ... samo mogu reci bravo cico. odlican nam je raspored i ova pauza ce nam dobro doci.
    cekamo jovetica za najvazniji mec koji nas ceka u junu.
    nama bi najbolje pao jedan x izmedju bugara i svajcaraca jer bi onda pobjedom nad bugarima imali sigurno 2 mjesto a ako budu stvari dobro (po nas stojale u drugim grupama0 mozda i mozemo kao najbolji drugi. O prvom mjestu necu da pricam
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i danas se slavi: oooo CRNA GORA LEEEeee

jos ne mogu da vjerujem, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ovako je pocelo...

Quote Originally Posted by kamei View Post
    Sjutra Crna Gora dobija novog trenera... Obrt! Niko od pominjanih imena!
    Dejo je isao u lov malo zapadnije, al' se drzao onog da mora bit nase govorno podrucje. Tako da... Eto.
    Quote Originally Posted by Mad_dog_KO View Post
    Znaci Bosanci i Hrvati su u opticaju.. Za ex selektora Bosne nema para sigurno, neki Hrvat garantovano...
    Quote Originally Posted by afi View Post
    Da nije Ljupko Petrovic on je polu-rvat.....
    Kako ce tek sad Srbi da navijaju za CG
    Quote Originally Posted by E-1 View Post
    Ivo Sanader !
    On ce bit trener golmana, Mesic dolazi za selektora, zbog nas je raskinuo ugovor
    Quote Originally Posted by afi View Post
    A Ivo Josipovic pomocni trener.....
    Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    ne mozhe bit gore nego jokanovic ili djukic... chak mi je i sanader bolji od njih za tu funkciju... Ko god da je sretno mu bilo...
    Quote Originally Posted by kamei View Post
    Kranjcar. Zavrsena licitacija...
    Moze Kranjcar.
    Bravo Dejo!
    Quote Originally Posted by MadGod View Post
    ja sasvim zadovoljan.
    Čovjek ima skoro 20 godina iskustva. Što ne znači da sam ubijedjen da ćemo postić ko zna što sa njim, ali sam bar ubijedjen da će ono što budemo gledali na terenu ličiti na normalan fudbal (pa makar bio i loš) a ne na ono istrčavanje sa Filipovićem.
    Quote Originally Posted by Filip_cg View Post
    Fala bogu neko normalan konačno!
    Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Ma veze ovo nema,opet cemo dozivjet' debakl :sad:
    Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    Kranjčar super izbor, srećan bio.
    Quote Originally Posted by ckamalama View Post
    Kako sam se nadala, super sam se udala..
    Quote Originally Posted by methodman View Post
    trebali su nekog siptara doves
    Eto ga prvi, ocekivalo se...
    Kaze Kranjcar da bi volio najvise iz prvog sesira bas Hrvate
    Bice da isposluje nesto...
    Quote Originally Posted by methodman View Post
    iskreno mislim da ga boli k za cg i da je dosa cisto neke pare da uzme trebali su doves nekog iz crne gore a ne sa strane
    Quote Originally Posted by Igor R View Post
    Da je dosao covjek iz Srbije ne bi ti smetalo, cak mislim da je dosao i neko iz Itaije, Francuske, tako nekih zemalaj opet ti ne bi smetalo, ali posto je Hrvat, e onda smeta
    Quote Originally Posted by cssr View Post
    cico kranjcar? poznatiji kao hrvatski azerbejdzanac koji nije uspio sa kockastima na gostovanju da pobijedi cuvenog europskog nogometnog giganta zvanog malta???
    bravo dejo i jos jednom slovima: pljes pljes
    :hammer:
    Quote Originally Posted by smena|generacija View Post
    sad će u svlačionici prije utakmice biti:
    Za Crnu Goru - SPREMNI!
    :mrgreen:
    Quote Originally Posted by nexus View Post
    Sto vam smeta nacionalnost trenera,sto vam je ljudi?!?!
    Quote Originally Posted by mirkoislavko View Post
    Halid Bešlić je živa koma, nešto tipa hrvatski Ljupko Petrović... jedan uspjeh u karijeri za koji ni sam vjerovatno nije siguran kako ga je usralo, a sve ostalo go q.r.ac. Ljupko eto ima dva: SFRJ titula sa Vojvodinom i Kup šampiona sa CZ.
    Quote Originally Posted by Igor R View Post
    Procitas komentare na CDM i sve ti je jasno
    Kakvih tipova ima....
    Umjesto da smo sreci sto se makao Filipovic, dako ista sad uspijemo da uradimo odma se napaze zamjerke jer je Hrvat, Siptar, Albanac..... A mora li se sve gledat kroz to, PIH.
    Moze bit indijanac, ako ce on dobro obavljati trenersku duznost ja sam srecan.
    Eto sad se nadam da sa Kranjcarom mozemo postic nesto
    Quote Originally Posted by Vukasin Micunovic View Post
    Nije da su bas prestrasni komentari na CDM, par budala

Ima i gorih:
    http://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=409197
    Taman reko doce Jokan i pocecu malo da se interesujem za reprezentaciju CG kad ono ovaj Hrvat!!! Sad me vise nikad nece interesovati!!! SRBIN do groba!!!!
    (Srpska Podgorica, 5. februar 2010 20:19)

Od sada i zvanicno mi Srbi iz Crne Gore imamo samo jednu reprezentaciju a to je Srbija! Ne samo to vec od sada cemo kao nasa braca iz R Srpske da navijamo protiv reprezentacije drzave u kojoj formalno zivimo. Zivela Srbija i neka je sramota svih Srba iz CG i Srbije koji obuku dres selektora Kranjcara poput M Vucinica, Jovetica i njima slicnih.
    (Srb iz CG, 5. februar 2010 20:28)

PS: Predlazem da debituje kao selektor u prijateljskom susretu protiv reprezentacije Albanije. Gde ces vece srece nego 3 bratska naroda na okupu - Hrvat, Crnogorci i Albanci
    (pfc, 5. februar 2010 19:23)

Nijesu srpski treneri odbili CG, nego CG njih. Tako je to ovdje. Moze Albanac moze Hrvat moze Bosanac al samo Srbin ne. Nazalost.
    (Niksicko pivo, 5. februar 2010 20:35)

Moraju maleni crnogorci sve antisrpsko, pa makar i na svoju stetu...
    (Aco, 5. februar 2010 20:40)

Kranjcar je novi selektor Djukanistana, a ne Crne Gore...Pravi Crnogorci imaju samo 1 maticu, a to je Srbija...Uostalom zna se kad igra reprezentacija na Marakani da je najvise ljudi iz CG,Srpske i Sumadije...Volio bih da ispadnemo sa njima u grupu, pa da se vidi koliko Crnogoraca navija za Srbiju, a koliko za Djukanistan...P.S. Moram nesto da kazem, a ne tice se ove teme...Od kad je Nikola Drincic(ex mlada reprezentacija Srbije, rodjen u BG, dijete Partizana) poceo da igra za Djukanistan, covjek se non-stop teze povredjuje...
    (Crna_Gora-Srpska_Sparta, 5. februar 2010 21:10)
    Quote Originally Posted by DzoniS View Post
    E ovako...
    sLUCAJNO CITAM B92 SAJT I JOS NEKE...i vidim tj citam komentare...
    I dolazim do zakljucka da srbi iz rbije i cg imaju nevjerovatan komplex od crne gore...vise ih zanima crna gora nego njihove stvari...pa cak i kad je sport u pitanju, posebno fudbal....
    komentari tipa...nacionalistickih, uvredljivih, hrvata za selektora, a ne srbina itd...
    pa ta gospoda iz srbije da pocnem redom...
    Jokanovic oce nece....Djukic takodje oce nece, pa odbija...Krcmarevic, oce nece....pa nalazi bolje finansijski angazman...na kraju tumbakovic, mozda i pristaje..ali ga SRBI IZ BEOGRADA VUKU ZA RUKAV...odjednom posle 10 godina srpski fudbal se interesuje za velikog TUMBU...i postavlja gana funkciju FSS...smijesno i tuzno ujedno...ovo vam govori o tome koliko je i srbija dozvoljavala svojim trenerima da budu selektori cg...a sad ti navijaci srbije, narod pljuje po crnogorcima sto nam je selektor hrvat itd...
    gospodo srbi.vise ste dosadili iskreno za svim stavrima koje pricate...mani te se vi crne gore i gledajte u vasa dvorista...
    stvarno je previse...
    cak i kroz sport rade necuvene stvari i pljuju nas narod...samo podjite na srpske sajtove pa citajte komentare...
    sramota...FUJ!!!
    Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    Fora je shto su sve ovo ljudi odavde... Zbog ovih i ovakvih mi je milo shto je HRVAT(kakvo glupiranje,mnogo bitno koje je nacionalnosti). U svakom sluchaju bolje rjeshenje od ovih NJIHOVIH struchnjaka.
    Ne znam kakve veze ima shto je vodio klubove u uae,izrael i sl. Po meni je to veci uspjeh nego vodit' jbni partizan. Uveo je ekipu iz 2. lige,osvojio titulu,ushao u LS,pdveo reprezentaciju Hrvatske na Sp... Polako. Mislim da je ovo pun pogodak. Jedva chekam da pochnu utakmice,josh ako izvuchemo Srbiju,pa da ih chisto onako pred 12 hiljada manijaka oderemo... Iz inanta
    Quote Originally Posted by Need2rock View Post
    krajnicar nije ne znam kakv trener ali je ocigledno najbolji kojeg mi mozemo priustiti.Bolji svakako od onih indijanaca tipa jokanopvic,tumbasevic,krcmarevic(krasnog li prezimena) i slicnih.Sto rece neko mislim da se dejo nece mijesat u posao,da je to htio doveo bi vukicevica ili tako nekog.Krajnicar ima iskustva sa reprezentacijama,zna kako motivisati igrace,i na posljetku odveo je jednu reprezentaciju na SP.Srecom ili bez srece to je uspjeh.U svakom slucaju mislim da cemo gledati mnogo organizovcaniju i normalniju ekipu na terena,i da ce se stvoriti onaj duh,kult reprezentacije kao u hrvatskoj i srbiji.
    A ovi sto se zale sto je hrvat trener neka su mi zdravo.I da vam kazem ne komentarisu to srbi iz srbije,nego srbi iz crne gore kojima je glavni posao dan po citav da seru drzavu u kojoj zive.Neka navijaju za srbiju ali neka ne mrze crnu goru
    Quote Originally Posted by sinisam View Post
    Važno je kao i uvijek postavljati realne ciljeve.
    Prošle kvalifikacije smo bili ispred Gruzije ...sada kada bi bili ispred npr:Gruzije i Kipra mislim da bi Dejo trljao ruke a Cico bio proglašen za sjajnog selektora.
    Znači bili smo u poslednjem 6-om šeširu, pa smo se popeli u 5-ti ako sada dođemo do 4-tog bilo bi sjajno...
    Temeljitost je bitna, sve je proces...što će ti jedan bljesak pa onda sunovrat...bolje je konstantno rasti ...
    Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Cico dobrodošao i treba ga dočekati po tradicionalnom crnogorskom običaju sa bocom domaće loze ili šljive zavisno iz kog ste kraja Crne Gore :-)
    Vidjelo se da čovjek gori od sreće što je postao selektor Crne Gore što svakako imponuje. Malo se zanio u izjavi da smo sličnog kvaliteta kao Hrvatska jer, iskreno, jako smo daleko od njih i od Srbije a i Bosna i Hercegovina je ,ipak, jača. Ostale dvije ex-Yu republike su skoro u našem rangu.
    Quote Originally Posted by rain_wind_storm View Post
    Ne znam ali taj Filipovic je sa ovom repkom maximum izvuka...No evo polako...
    Quote Originally Posted by cssr View Post
    cak i trenerski mediokritet kao sto je vec opjevani bivsi selektor file_ je za ovog persijanca ser bobi robson licno
    a te silne trofeje sa nk kroacijom osiguranje iz 90ih mozes da okacis znas dje
    mene samo zanima ko li ga je ovom nasem azerbejdzancu tutnuo kao keca iz rukava
    Quote Originally Posted by ekrem_drndar View Post
    Dobro je , raspada se trener najgori je na svijet i pusti nas vise
    truli balkan, da nam je selektor Kapelo, nasli bi neki problem...ajte strucnjaci....

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by laciale View Post
    Kako je Krancar poslozio kockike, to je nerealno.
    kakva igra u odbrani, mirnoca, kontrola lopte , kad treba stoperi bez imalo problema iznesu loptu do centra. A sto reci o skok igri? fantasticno.
    svaki dio tima je odlican ali ono sto mene fascinira je kako momci stoje na terenu. kao grci sa evropslog - dosta trcanja , povuku se do jedne linije pa onda izadju u presing, uvijek se udvajaju na krila, cim se protivnicki igrac koji drzi lpptu priblizi an 40 metar odma ide neko na njega ... samo mogu reci bravo cico. odlican nam je raspored i ova pauza ce nam dobro doci.
    cekamo jovetica za najvazniji mec koji nas ceka u junu.
    nama bi najbolje pao jedan x izmedju bugara i svajcaraca jer bi onda pobjedom nad bugarima imali sigurno 2 mjesto a ako budu stvari dobro (po nas stojale u drugim grupama0 mozda i mozemo kao najbolji drugi. O prvom mjestu necu da pricam

To je to, potpisujem. Samo bih dodao da prvo mjesto uopšte nije nerealna opcija ali ajde da ne pričamo o tome slažem se ako dobijemo bugare, u što duboko vjerujem sve je moguće!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Odgledao sam samo drugo poluvrijeme, i momci su me odusevili.
    Mudato su odigrali, sto je prije svega Cicova zasluga.
    Sad na odmor, pa dako u junu budemo imali Jovetu i Drinu na raspolaganju.
    Ako budu ovako igrali, onda postoje velike sanse da se plasiramo i bez barazha
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

Prestojeći mečevi...
    računam da bi mogli tuknut Vels u goste jer su oni završili ovaj ciklus već.Pa očekujem smjenu igrača i da će ove ostale utakmice bit više za probu mladih njihovih.
    Švajcarska u goste,možemo do boda,jer će i njima trebat.
    Bugare dobijamo kući.
    I da vidimo ako englezima bude treba bod za najbolju drugu da im damo,a?
    “Que te vayas con el viento, como siempre!”
    http://www.travelmontenegro.me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    37
    Thanked in
    21 Posts

sad procitah za grafit u Zagreb:
    vratite nam Cica, eto vam Dubrovnik
    ... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pogledajte tabele, grupa...obratite paznju na sve drzave koje su odigrale 4 tekme, a nisu prve npr na tabeli, najvise imaju 2 zemlje i to 7 bodova, u prosjeku su 4 boda..iz 4 tekme....sto znaci, da mi pobjedom protiv bugara, i jednim bodom negdje od preostale 3 tekme, imamo sansu da budemo najbolji drugoplasirani i to sa 14 bodova, ebo nas pas...kako smo jaki
    :)

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pogledajte tabele, grupa...obratite paznju na sve drzave koje su odigrale 4 tekme, a nisu prve npr na tabeli, najvise imaju 2 zemlje i to 7 bodova, u prosjeku su 4 boda..iz 4 tekme....sto znaci, da mi pobjedom protiv bugara, i jednim bodom negdje od preostale 3 tekme, imamo sansu da budemo najbolji drugoplasirani i to sa 14 bodova, ebo nas pas...kako smo jaki
    pa e jer racunaj da ce drugi u bilo koju grupu imat 6 bodova protiv zadnjeg koji mu se brisu tako da oni moraju imat 20 bodova da bi imali nasih 14......poslije svega baraz bi bio neuspijeh!!!!!!!!!!!!!pa da ispanemo tamo.....najbolji drugi je najrealnije

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Tote a.k.a Qler View Post
    pa e jer racunaj da ce drugi u bilo koju grupu imat 6 bodova protiv zadnjeg koji mu se brisu tako da oni moraju imat 20 bodova da bi imali nasih 14......poslije svega baraz bi bio neuspijeh!!!!!!!!!!!!!pa da ispanemo tamo.....najbolji drugi je najrealnije
    HAHAHA BRAVO, zaboravih na brisanje bodova
    samo da prrgazimo bugare i sa 13 smo naj drugi
    :)

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Pretpostavljam da ce biti u nekoj grupi dvije ekipe sa po 24-25 poena...obicno uvijek tako bude, tako u slucaju da nam izmakne prvo mjesto, sigurno ce nam trebat nekih 18 bodova da budemo najbolji drugi...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

Quote Originally Posted by Brent1986 View Post
    Pretpostavljam da ce biti u nekoj grupi dvije ekipe sa po 24-25 poena...obicno uvijek tako bude, tako u slucaju da nam izmakne prvo mjesto, sigurno ce nam trebat nekih 18 bodova da budemo najbolji drugi...
    ne mora da znaci uopste. mi u grupi imamo 5 timova a ostali po 6 tako da je to 6 bodova manje (2 utakmice manje).
    Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    643
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    49 Posts

kad coek malo vrati film, pa se sjeti kakav je samo supak bio filipovic i koliko NISTA nije uradio sa reprezentacijom..potrosene godine..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Brent1986 View Post
    Drugoplasirani 2010
    1. Rusija 5-1-2 16 bodova
    2. Grcka 5-1-2 16 bodova
    3. Ukrajina 4-3-1 15 bodova

Drugoplasirani 2006
    1. Svedska 8-0-2 24 boda
    2. Poljska 8-0-2 24 boda
    3. Ceska 7-0-3 21 bod
    (racunali su se mecevi sa 5 protivnika)

Nije lako biti najbolji drugi, CG nema bas dobru gol razliku pa bi 17 boba bio neki minimum, a to je jako tesko, no ipak je lakse pobjediti Bugare, Vels, Svicu jos jednom... nego poslije u baraz igrati sa npr. Portugalom...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    32
    Thanked in
    24 Posts

Ako momci budu igrali kao do sada pojacani joveticem i drincicem nista nije nemoguce
    'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
    V.Drljevic-DAN

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pucamo na prvo,ne interesuje nas drugo
    The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom

Page 494 of 2251 FirstFirst ... 3944444844904914924934944954964974985045445949941494 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)