"Where the f*** is Montenegro?"...majku vam j.ebem ,evo dje je Montenegro...glibovi engleski...
precka koja je mozda znacila i prvo mjesto u grupi...svaka cast svaka cast stvarno nemam rijeci, i ne mogu da vjerujem da Vucinic nije mogao da igra..realno vise sansi imamo da udjemo na prvenstvo kao prvi u grupi nego kroz baraz..
She is only here to annoy herself!
"Where the f*** is Montenegro?"...majku vam j.ebem ,evo dje je Montenegro...glibovi engleski...
Znaci nevjerovatno, svaka im cast, englezi prnut, zao mi je sto mirko nije igrao, i onaj boskovic, oooo maajko moja ko ga izmisli, no dobro...Ipak 10 bodova iz 4 utakmice, savrsenstvo, cak mozemo bit i kao najbolji drugi u gorem slucaju?
“people will judge you on what you can build, not what you destroy"
ima li ko link kakav za onu sliku transparenta protiv svajcaraca - srce na teren.....
Hvala im, samo nek neko sazna kad je docek... ali momentalno
CRNA GORA ZEMLJA MALA, SVIMA VAM JE KUR@C DALA>..
AJMO CRNA GORO !!!
Runi u dupe nam puniiiiiiiiiiii
:)
"Montenegro znači Crna planina, ali ne bilo kakva, nego ona koja njihovu zemlju dijeli od Srbije i Albanije, što zvuči kao priča iz 'Gospodara prstenova'." navodi Daily Mirror u Top 10 stvari koje trebate znati o Crnoj Gori:
"Tri lava igraju protiv Crne Gore, druge neporažene reprezentacije u skupini G, ali tko su oni?", pita se Mirror prije nego što krene nabrajati ključne podatke o egzotičnoj zemlji iz balkankskih vrleti:
"Već njihovo ime tjera strah u kosti, a u povijesti su tri puta izborili neovisnost: prvo od Bizantskog, zatim Otomanskog carstva i prije četiri godine od Srbije. Stanovništvo im broji ispod 700 tisuća, manje od Birminghama."
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
i karali im kraljicu![]()
Nevjerovatno,svaka cast momcima!!
Eto im kad su tako prepotentni.Sad ce znat dje smo,ko smo i sto smo !!! I to odlicno.Mamu i njihovu
Sjutra u medijima...Englezi iscupali bod protiv Crne gore !!!![]()
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Grupa navijaca iz niksica ide na aerodrom veceras da doceka momke ! Ocekuje se da dodju oko 4.30 ,5 .
jos bugare da tresnemo i onda sa englezima za prvo mjesto u grupi.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
vec sa vidio 2 kola NK tablice sa zastavama prodjose pored moje zbgrade...
Ne znam ,ja sam u pg ,oni idu zajedno njih 5 6 kola valjda za sad .i odavde nas petorica.
i treba...
AJMO CRNA GORO !!!
ljudi reprezentacija nam je nerealna, dzudovic jedini kikser u ekipi i extra sto nece igrat sljedeci mec, taman da se vrati savic na stopera a pavicevic na desnog beka... sredina najjaca na svijet hahahaha kako me iznenadjuju pekovic i zverotic iz meca u mec kakve su ono masine, naravno ne treba zaboravit kascelana koji trci ka lud i novakovica koji je novi thiago mottadrincica i djalovica bih maka' iz reprezentacije, drincica zato sto imamo igrace kao on, slomio je nogu tako da nikad nece bit onaj stari a i nije crnogorac... djalovic samo nek je zdra'o svaka mu cast za trcanje ali tehnika i rad sa loptom je mnogo losa...taman da se da sansa delibasicu umjesto djalovica i dovest zvijezdu juznokorejskog fudbala radoncica (alternativa na klupi) koji je karijeru poceo u rudar iz PV igrao malo za partizan(cak i LS) i sad je najbolji fudbaler u juznu koreju...
e tako ti je kad se gleda nacionalisticki, vidis taj drincic je nezamjenjiv, taj djalovic je doktor profesor koji se muci 90min, taj dzudovic je masina postao a sad sto ti oces radoncica koji je bio zvijezda prije par godina i za kojeg je damjanovic doktor a sasvim sigurno i giga vukovic i gluscevic pozdravljam te.
Ne dirat nista mozda vesovica malo aktivirat i to je to...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks